Анархисти нападнаха полицейски участък в Атина

Протестите в страната продължават
10 мар 2013 09:48, Петя Славова
55
 Анархисти нападнаха полицейски участък в Атина
Протести в Атина на 9 март. Снимка: БТА

Група от 15-20 души нападна тази нощ полицейски участък в центъра на Атина със запалителни бомби, като изгори два мотоциклета, преди да избяга, предаде Асошиейтед прес.

Според полицията срещу участъка са били хвърлени общо 10 "коктейла Молотов", но огнищата на пожар са били потушени бързо., пише БТА. Единият от мотоциклетите принадлежал на полицията, а друг - на цивилно лице.
Не се съобщава за ранени и арестувани.

Полицейските участъци често стават мишени на разюздани анархисти, най-вече със запалителни бомби. В редки случаи нападателите използват и огнестрелно оръжие, като раняват полицаи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само *** с мътен поглед от ракията , гледа празната си паница и псува орисията на ум.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето че се завръща един забравен термин "анархисти". Това е пак и благодарение на "демокрацията" и "новата ценностна система". Всеки един, на който му е писнало да бъде ограбван вече му се лепи етикет "анархист". По този начин се цели хората да бъдат изплашени и настроени помежду си един срещу друг. Явно вече на народните маси им дойде в повече тази "демокрация". В световен мащаб нещата не отиват на добре. Ще видим...
32
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TIA PARAZITI GYRZITE ZA KAKVO PROTESTIRAT,VSEKI MESEZ IM IZLIVAT MILIARDI EVRA, PREZ MART SHTE SA 2.8 , PREZ APRIL 6 MILIARDA;MALKO LI SA IM,KAKVO?
31
2
 
9
 
! Отговори
До 46 преди 11 години
Ей турска *** такава ,ПО ПЕТ НА НОЖ , забравили сте го това май ? Е ще ви бъде припомнено...Да не говорим че толко хвалената от теб држава е натовска *** и при сгодна ситуация Иран и Сирия ще ви *** в усте ...........
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано не се стига до такива ексцесии в България. Не искам група анархисти да диктуват промяната.
29
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АЛЕКС НИКОЛАУС Присмял се хърбел на щърбел. Славяно-елино-***, се присмива на други ***. Котьо. За 24 часа, турската армия ще ви издави из егейско море, че няма дори и да се разбере удавянето. Така че приказвай си, но се вижда сегашните гърци какво племе са. Племе на славянски роби, помислили се за елини. Но си оставате мангало-славяни.
28
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До нормално развитие И накрая като им отговорят на тези партизански престъпления, се врещи че комунистите били подлагане на терор. Специално в Гърция са си имали работа с хунти, и така както се вижда, точно на там отиват събитията. Към нова хунта. Но така е, защото прекалено много права им се дават на тези леви мекотели и човешки отпадъци. Но я една желязна хватка, пък да видим ще им сработели партизанската им тактика. В една Turkiye тези комунистически номера защо не минават.
27
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гърците са народ не прасета като нас.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ Е ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯТА. МНОГО ПОЛИЦЕЙСКИ УЧАСТАЦИ БЯХА НАПАДНАТИ. СЕГА СА СЕ СЪБРАЛИ ГОЛЯМО МНОЖЕСТВО АНАРХИСТИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ НА ПЛОЩАДА КЪДЕТО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПРИПАРИ ПОЛИЦИЯТА. ЕНИЧАРИ, ТАКА ГИ НАРИЧАТ ПОЛИЦАЙТЕ В ГЪРЦИЯ.
25
4
 
21
 
! Отговори
а у нас преди 11 години
Властта у нас хвърли огромни усилия да внедри провокатори, омаскари и задуши протестите. Масово се внушава на хората, че вече само платени ***, наркомани и криминални елементи протестират.Аз заставам твърдо зад протестите и съм на мнение, че не трябва да се отстъпва нито крачка, защото още нищо не е постигнато! Е да - на улицата има всякакви, защото ние-свестните клякаме пред пропагандата на властта и си стоим в панелката.
24
3
 
15
 
! Отговори
Така е ... преди 11 години
... Така се оправя и държава и съд и прокуратура и полиция . Това може да е всичко друго но не и анархия. Някои юридически глави борещи се за имунитета и статута си го наричат това анархия. Явно виждат в тези действия засягане на собствената си независимост и привилегии и надигат вой до небесата. А пък хората нападат кой както може и с каквито средства може.Това не е анархия,това е изтръгване на кокъла от държавническите усти ненаяли се.Методите са крайни и нежелателни,но хората не чакат закона!
23
9
 
17
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Ето това са мъжкарски протести,а не нашите шушумиги дето се правят на възпитани ЕВРОПЕЙЦИ с наакани дупета
22
3
 
10
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Да бе да - вервай си. Балканси съюз - орел, рак и щука
21
2
 
11
 
! Отговори
Хляб или свинец преди 11 години
Банките пращят отпарите на малкият исредният бизнес. Стигасте го погребвали. Тойсам се погреба.Погреба се с парите които не дава наработниците -потребителите.България има 55% по-нисък БВП от средниятза ЕС. Но само 3,5 евро на час разходи за труд,а средните разходи затруд в ЕС - са 23,5 евро.При това положениеняма как бизнеса дамисли за ноу-хау и нови машини. Амиданъците? Как можена запад да плащаттакива заплати итакива разходи за трудда има, и няколко пъти по-големи данъци - иса по-конкурентноспособни? ......Ами точно затова сапо-добри от нашият
20
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние българите се събудихме и целия Балкански Полуостров се събуди ! Най-добре ще е всички балкански страни да излезем от ЕС и да си направим Балкански Съюз ! Така ще сме най-голямата сила в света,а и Западът се страхува най-много от това ...
19
5
 
5
 
! Отговори
Анархокомуна-до 14: преди 11 години
Елате ако ви отърва да ни набиете.Не само да ни изпращате жените си.
18
5
 
28
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Може като хора да са всякакви, но ако си ходил до Гърция ще видиш, че гърците са усмихнати и лъчезарни хора и колкото и да ни лъжат българските медии, в Гърция живеят добре и спокойно.Могат да си купят хубави дрехи, хубава храна, къщите им са спретнати и хубави, колите също. Имат хубави места за спортуване и прочие и прочие...А ние българите наистина са ни превърнали в злобно изчезващо и оцеляващо племе, което живее в гадна и тъжна мизерия.Бягайте далече от България... докато можете...
17
4
 
7
 
! Отговори
. преди 11 години
Не обръщайте внимание на 26 той често е тук под различни никове , това е един шизофреник , който си мечтае майка му едно време да я беше оплодил някой грък , жалък *** , най-вероятно някакъв *** , колкото до анархистите , нямам какво да им се радваме , това са психичноболни хора , от които полза общо взето няма, да си гледаме в нашата паница , че е празна и нещата са сериозни , имаме нужда от сериозни решения , не от палене на полицейски участъци.
16
6
 
19
 
! Отговори
Ivo преди 11 години
Кой Ви краде земите и историята бе,Гърците не са глезеното дете на Европа,те са *** на Европа,познавам много Гърци и по големи лъжци не съм виждал.
15
27
 
7
 
! Отговори
АЛЕКС НИКОЛАУС преди 11 години
ЗА 7-НОМЕР---ЕИ ВУЛГАР...КАКВО ЩЕ УЧИШ НАС ГЪРЦИТЕ---ГРЪК ДА СЕ УЧИ ОТ ВУЛГАРИТЕ ??КВИ ТРАКИЙЦИ ??? ТОЧНАТА ДУМА Е ТРАКИ--НЯМА ТРАКИЙЦИ...ИМА ТРАКЕС И ТРАКИОТЕС--- ТРАКИЙЦИ НИКАДЕ ГО НЯМА В ДОКУМЕНТИ И ИЗВОРИ.ТРАКЕС ИНЕ ЕЛЛИНЕС - ТРАКИ ИНЕ ЕЛЛИНИКИ !!1000 ГОДИНИ КРАДЕТЕ ГРЪЦКИ ЗЕМИ И ГРЪЦКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ---ВСИЧКО ВИ Е ГРЪЦКО---ДЪРЖАВНО УСТРОИСТОВО,КУЛТУРА,РЕЛОИГИА,АЗБУКАТА ВИ Е ГРЪЦКА...САМО ГАДНИЯ ВИ ЕЗИК Е СЛАВЯНО-ТУРСКИ.