Отвлечени преди 10 г. жени са намерени живи в Кливланд

Арестувани са трима братя, държали ги насила в къща
Обновена: 7 май 2013 15:11 | 7 май 2013 09:25, Елка Василева
51
Отвлечени преди 10 г. жени са намерени живи в Кливланд
Аманда Бери и Джина Дехесус. Снимка: Reuters

Три жени, отвлечени преди десетина години, бяха намерени живи в къща в Кливланд, където две от тях са били видени за последен път.

Полицията е арестувала трима братя с латиноамерикански произход, които са държали насила трите жени в дома на единия в град Кливланд, щата Охайо, съобщиха световните агенции.

По данни на местни медии са задържани братята Кастро, на 50, 52 и 54 години. Срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения в отвличане и изнасилване на отвлечените жени. Една от тях е родила дете по време на пленничеството си.

Човек, живеещ близо до къщата, чул викове и се втурнал вътре, където намерил една от трите жени - Аманда Бери, изчезнала преди десет години като тийнейджър. Той й дал мобилния си телефон, за да извика полицията.

"Помогнете ми! Аз съм Аманда Бери. Бях отвлечена преди десет години и сега съм тук. Свободна съм", обяснява задъхано Бери в записа на обаждането на спешния телефон 911. Тя съобщава името на похитителя, който бил излязъл от къщата, моли полицията да дойде бързо и добавя, че й е известно, че медиите широко са информирали за изчезването й.

Съседът Чарлз Рамзи каза в интервю за Си Ен Ен, че когато влязъл, Бери отчаяно се опитвала да отвори вратата, чиято брава заяла. "Мислех, че е умряла, но тя излезе от къщата с малко момиченце", добави той.

Полицията съобщи първоначално, че е задържан Ариел Кастро - шофьор на училищен автобус. Най-малко една от намерените жени има дете от него, посочва ИТАР-ТАСС. Неговият чичо каза, че племенникът му е собственик на къщата, където бяха намерени жените.

"Имаме много въпроси без отговор във връзка с този случай, по който се води разследване. Доволен съм, че трите млади жени бяха намерени живи", каза кметът на Кливлънд Франк Джаксън, цитиран от Ройтерс.

Аманда Бери изчезна на 21 април 2003 г. Втората намерена днес млада жена - Джина Дехесус била отвлечена година по-късно на 14 годишна възраст, а Мишел Найт била на 20 години, когато изчезнала през 2000 г., посочва Ройтерс.

И трите са настанени в болница. Според лекарите те са в добро здраве, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
19
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В тая прехвалена Америка, ако не те гръмнат на площад, маратон или в училище, я ще те отвлекат, я нещо по - гадно.
18
13
 
29
 
! Отговори
до тролери-мери преди 10 години
Средното ниво на интилигентност на българите превишава средното ниво на студентите в най-елитните университети!А за общата култура и свето-познаване просто да не говорим!Това твое абсолютно заядливо изказване е просто един вид комплекс или болеста жажда за диалог и пораждане на агресия и омраза !
17
22
 
13
 
! Отговори
мери преди 10 години
глупавите хора преобладават в България,от глупав по глупав чета коментари и се чудя от къде е избила тая голема простотия и не мога да си го обясня ....на 200 човека като им събереш мозъците остава горе долу една четвърт мозък с три бръчки хахахаха
16
4
 
4
 
! Отговори
*~* mimmi Super Star преди 10 години
Radostna novina za jertvite i bliskite im ... No: --- NE vseki e kato Nas bg-kite nqmat nujda ot otvlichane Sled 2h im pokazvat vrata-ta:)
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
22, ама го прочете, нали :D
14
6
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Коментар започващ с ... нататък не се чете!
13
9
 
10
 
! Отговори
дО АНОНИМЕН 19 преди 10 години
До Анонимен 19 Ама и ти намери страни за сравнение!Нещо да кажеш за Брайвиак избил над 70 човека ,или да оня австриец,който е държал сума ти години дъщеря си за любовница?
12
14
 
17
 
! Отговори
емо преди 10 години
11 глупакът си ти;заради такива като тебе американците грабят света и тебе включително защото малоумието ви не позволява да се сетите че и гащите на *** на американцит не са техни.на американец може да завижда само ***
11
22
 
13
 
! Отговори
Крио преди 10 години
Е как така 10 години да не можеш да излезеш от една къща? Тия да не са фрицъли?
10
3
 
33
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
В тея страни с по 200-300 милиона население напълно нормално е да има някакви тотални изродщини!В случая мехиканците сам знаеш на коя империя са наследници -Апокалипто за грамотност !Така ,че нищо ново мулти-културните хиперимперии пораждат тотални ***!В Русия има близо 1000 народности ,някои буквално преди 100 години са били на нивото на индиянците ,така ,че нещата са аналогични!
9
3
 
12
 
! Отговори
Ohoboho преди 10 години
Do EMONIE KATO SME TOLKOVA INTELIGENTNI I UMNI EDVA SVARZVAME 2 ta KRAIA
8
16
 
36
 
! Отговори
До 11 преди 10 години
За това, че в голяма в голяма страна като САЩ от всичко има по много, си прав. Но отдавна никой не мечтае така за заплатите и изкривените стандартите там, за зомбирания живот на кредит, за антихуманната им здравна система, за пластмасовата храна която тъпчат...
7
36
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, ***! На базата на какво градите голямото си самочувствие и само ги плюете тия американци. Ама мечтаете за тяхните заплати и стандтарти. Когато една държава заема почти цял контитент и има почти 400 милиона население, съвсем нормално е да има много повече и престъпления и извращения, и атентати, и от всичко. Не ви ли го побират ***, гладни глАви?
6
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, че не е било в Тексас, там вече щяха да казвам какво искат за последното си ядене.
5
23
 
23
 
! Отговори
емо преди 10 години
страната на неограничените идиотщини.да си американец означава да си ***
4
10
 
33
 
! Отговори
4 преди 10 години
Може, но най - вече в Америка. А пък какви чудесии стават в разните им там изолирани ферми - Содом и Гомор.
3
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А сега някой да ми каже, дали тези изверги не са за бесилото? Не може да сме човечни и толерантни към такива хора.
2
24
 
13
 
! Отговори
САЩ най-демократична преди 10 години
страна уж, пък нещо правата на хората са останали в ерата на робството
1
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЮЕСЕЙ-ЮЕСЕЙ-ЮЕСЕЙ...