Бабешки лекове поддържат формата на Путин

Пиел чайове с мед, плувал и редовно ходил на масаж
5 авг 2013 20:48,
37
Бабешки лекове поддържат формата на Путин
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин "изглежда по-млад от годините си" благодарение на редовно плуване, "бабешки лекове" и добър контрол на стреса, съобщи Франс прес, позовавайки се на интервю на личния му лекар в руското списание "Итоги".

"От медицинска гледна точка състоянието му съответства на по-малко от 60 години", казва Сергей Миронов, директор на Медицинския център на президентската администрация.

Според него това донякъде се дължи на факта, че президентът "се отнася с недоверие към лекарствата, дори към най-широко използваните".

Путин предпочитал бабешките лекове - чай с мед, руска баня и масаж и освен това се е научил да овладява стреса.

Според Сергей Миронов едно от предпочитаните средства на президента за възстановяване или за справяне със стреса е плуването.

В края на 2012 г. се умножиха слуховете, че здравето на Владимир Путин се влошава заради изострянето на стара травма на гръбначния стълб. Президентският говорител Дмитрий Песков тогава потвърди, че Путин страда от лека травма на гръбнака, получена при спортуване, но че това по никакъв начин не се отразява на работата му.
   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От кога на безформието му се вика форма? Така като го гледам е кифла, отпусната и провиснала плът...А и да се слага мед в гореща течност като чай всъщност е доста вредно, чай с мед само след като чая се охлади...
9
3
 
35
 
! Отговори
президент... преди 10 години
Руснаците имат за президент товарищ Путин, а ние другаря ***!
8
0
 
23
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Със сигурност кончето на снимката се казва Обама;-))За природозащитниците: Не се притеснявайте. Президентът на Великата Бяла Цивилизована Хетеросексуална Страна, обича животните, независимо дали са тигри, щуки, ***, коне, магарета или маймуни:-))
7
3
 
16
 
! Отговори
От 2 до 7 преди 10 години
Обида от човек като теб ми звучи по-скоро като ласкателство. Говориш за отдавна отминали времена. По твоята логика нека да кажем нещо и за избитите индианци. А останалите живи са натикани в резервати като дивите животни в Йелоустоун и разни други природни резервати. Ами колко са убити от римските легиони, от Чингиз Хан, от Александър Македонски, от САЩ в Европа, Япония, Корея, Виетнам, бивша Югославия, Афганистан, Ирак и къде ли не по света. Колко са убитите от нацистите? Виновна ли е А. Меркел?
6
7
 
32
 
! Отговори
9667 преди 10 години
Путин е трън в очите и кол в гъ.за на някои хора! Без съмнение е един от най-големите политици на нашето време. Заедно с турския премиер Ердоан биха могли да променят съдбата на целия регион за общото благо на всички народи, но за съжаление са в различните страни на НАТО'вския плет.
5
2
 
18
 
! Отговори
ЛЕК ЗА РАК преди 10 години
Ето и рецептата:- два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА!СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.
4
2
 
18
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Бе нещо западналите демокрастии взеха много да обръщат внимание на Президента на "Горна волта с ракети"(нали така беше;). Ракети, ракети, ама хиляди и ядрени. Даже му прекъсват и риболова;-)))))) Мишки........:), да се занимават с Лукашенко(много добър), който улови 57 кг сом и праща също така *** за демокрастичен хайвер .....;-))))
3
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя да знайте пие чай от еленски мъди,спи върху печката и реди матрьошки.
2
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да е жив и здрав още дълги години товарищ Владимир Владимирович Путит. Това е човека, който изправи на крака Русия. Една страна, дала десетки милиони жертви във войната с окупаторите, не заслужаваше съдбата, отредена и от Горбачов и пияния Елцин. Не го заслужаваше великия руски народ. Той е пример за това, как трябва да се защитават и отстояват националните интереси. За разлика от нашите политици, които се подлагат и предлагат на всеки. Мъжки ***.
1
4
 
6
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
БОЛНИЯ ОТИДЕ НА ПОПРАВИТЕЛЕН....НО НЕ СТИГНА......