77% от французите искат ромите да напуснат страната

Само 21% смятат, че Валс греши
28 сеп 2013 22:24,
54
77% от французите искат ромите да напуснат страната
Снимка: архив, Reuters

93% от французите смятат, че ромите се интегрират зле във френското общество, сочи допитване на института Бе Ве А, цитирано от френското сп."Нувел обсерватьор".

Според 77 процента от анкетираните френският вътрешен министър Манюел Валс е прав, като твърди, че начинът на живот на ромите е изключително различен от френския и че ромите са орисани да се върнат в България и Румъния.

Двадесет и един процента от французите смятат, че Валс греши и че не трябва да се заклеймява една част от населението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: проучванеМанюел Валс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
20
 
! Отговори
Ман-Гали=галски хора преди 10 години
Във Франция ромите са в родината си .Ман -Гали означава мъже от Галия. Подарявайте им по един червен петел и им предложете мадамите си за видите галантност и уважение.
15
2
 
36
 
! Отговори
Aнонимен преди 10 години
80% от българите ги боли за мнението на 77% французи.Другите 20% са толерасти.
14
2
 
16
 
! Отговори
Х преди 10 години
А,НЕ СА ПРАВИ.
13
1
 
29
 
! Отговори
NBC преди 10 години
Французите се усетиха,че *** ще им "късат" нервите всеки ден,с мръсотия,*** и кражби!!Какво "интегриране",те не могат да четат и пишат на "собствения" си език!
12
1
 
56
 
! Отговори
Антифранк преди 10 години
Да, ама 100% от Българите искат *** да стоят там!!!
11
1
 
22
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
100% са, ама е станала някаква изчислителна грешка.
10
1
 
49
 
! Отговори
Двоен стандарт преди 10 години
Католическа Европа не може да понася ***. Затова още през средните векове *** кражби и престъпления са репресирани от тях и това довежда до избиване на *** там. Довършва се "интегрирането на ромите" по време на концентрационните лагери по време на втората световна война. Сьщото са направили и САЩ с индианците. САЩ и Западна Европа обаче на думи сега са за защита на човешките права на ромите , а като отида при тях - не ги искат и не пускат България в Шенген , заради ***.
9
3
 
33
 
! Отговори
коментатор преди 10 години
Това са *** *** същества, и за да са добри трябва да са мъртви.*** *** е вид човешки *** който трябва да се ликвидира още от зародиш.
8
1
 
44
 
! Отговори
Ало преди 10 години
Нямам нищо против ***, ако спазват закона , уважават другите, живеят човешки - моля да заповядат. Но когато крадат, убиват, мамят, рушат, лентяйстват и извършват педофилски действия - да се налага закона с всичките му членове и алинеи и в затвора или вън от страната.
7
37
 
11
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
И ЗА ДА ДОКАЖА ДОЛУНАПИСАНОТО ЩЕ ВИ КАЖА ЕДИН СЛУЧАЙ : ПРЕДИ НЯКОЛКО Г. БЯХ В БГ.,СЕДНАХ ДА ПИЯ КАФЕ И НА СЪСЕДНАТА МАСА СЕДНАХА ДВАМА ПИЙНАЛИ БЪЛГАРИ ,МИРИШАТ-МИРИШАТ И НА АЛКОХОЛ И НА ПОТ ! ЕДИНИЯТ ЧЕТЕ ВЕСТНИК: А ВИЖ НА ТОЗИ АДРЕС ДАВАТ КВАРТИРА ! А ДРУГИЯТ : АБЕ ТАМ НЕ Е ЗА ТЕБЕ ,ТАМ ЖИВЕЯТ ДОСТА *** ! СТАНА МИ МНОГО СМЕШНО ,САМИТЕ ТЕ НА ХОРА НЕ МЯЗАТ ,МИРИЗЛИВИ И КИРЛИВИ ,А ПОДЦЕНЯВАТ *** ! КАЗАХ СИ ,АБЕ ТЕЗИ БЪЛГАРИ ИМАТ ЛИ ЧУВСТВО ЗА САМООЦЕНКА ?! ТА ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ !
6
1
 
34
 
! Отговори
тт преди 10 години
Хеи франсета,ромите са от България и са към Европа и вие сте длъжни да се грижите за тях,както ние в България.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
110% от българите искат бежанците да напуснат България
4
34
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До агент Буда БорисовАМИ ВЯРНО Е ,ЧЕ ГИ ДИСКРИМИНИРАТЕ ! ПРОСТО ФРАНЦУЗИТЕ ВИ КАЗВАТ ДА ПРАВИТЕ ТОВА ,КОЕТО ТЕ ПРАВЯТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ *** ! И В ГЕРМАНИЯ НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦАТА УЧАТ ЗАЕДНО ! А ПРИ ВАС ОЩЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА РОДИТЕЛИТЕ МОЛЯТ УЧИТЕЛКАТА - НЕ ИСКАМ В ГРУПАТА НА ДЕТЕТО МИ ДА ИМА *** ! ЧУЖДЕНЦИТЕ ПРОСТО ВИ КАЗВАТ ДА КОПИРАТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ ,А НЕ ДА ПРИНУЖДАВАТЕ *** СИ ДА ХОДЯТ ТАМ ! ПО ВИСОКОМЕРИЕ СТЕ НЕНАДМИНАТИ ,МИСЛИТЕ СЕ ЗА КОЙ ЗНАЕ КАКВИ !
3
6
 
23
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 10 години
Е, КАК ТАКА???...НЕ ГИ ЩЕТЕ - НАЛИ ГИ ЗАЩИТАВАХТЕ ЧЕ СМЕ ГИ ДИСКРИМИНИРАЛИ???АБЕ ФРАНСЕТА, ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ "СИЧКОТО ***" И НЕ ГИ АСОЦИИРАТЕ ПРИ ВАС???
2
1
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Никъде не ги...искат горките роми;само ние не ги...гоним,за това сме най...толерантни.
1
22
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
МНОГО ПРАВИЛЬНО ! *** РОДЕНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ДА НЕ БИ ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ?! ОТКЪДЕ НА КЪДЕ ФРАНЦИЯ ЩЕ СЕ ОПИТВА ДА ИНТЕГРИРА ЧУЖДИ *** РОДЕНИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ?! ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА !