—јў към »зраел: ѕри война в Ћиван ще се намеси и »ран

ўатите се притесн€ват от ескалаци€
20
—јў към »зраел: ѕри война в Ћиван ще се намеси и »ран
—нимка: Ѕ√Ќ≈—/≈–ј

јдминистраци€та на американски€ президент ƒжо Ѕайдън даде да се разбере на »зраел, че —јў не в€рват, че "ограничена война“ в Ћиван или "малка регионална война“ са реалистични опции, тъй като би било трудно да се предотврати разшир€ването им, съобщава "ƒжерузалем пост".

¬ашингтон предупредил за сценарий, при който Ћиван ще бъде наводнен с терористи от проирански милиции, идващи от —ири€, »рак и дори …емен.

јдминистраци€та на Ѕайдън съветва »зраел през последните седмици срещу иде€та за възможност от провеждане на "ограничена война“ в Ћиван и предупреди, че подобен ход може да накара »ран да се намеси – това казаха двама висши американски служители и израелски служител, информирани за разговорите.

"ƒжерузалем пост" припомн€, че в ср€да говорител€т на ƒържавни€ департамент ћатю ћилър каза, че —јў остават "дълбоко загрижени за риска от ескалаци€ по границата между »зраел и Ћиван".

"јнгажирани сме с интензивни дипломатически разговори и интензивни дипломатически преговори, за да се опитаме да предотвратим ескалирането на този конфликт извън контрол“, каза той. ћилър добави: "»зраел твърдеше пред нас в лични разговори от дълго време – и те казаха това и публично – че предпочитаното от т€х решение на този конфликт е дипломатическо"./Ѕ“ј

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


20
ќще по темата: войнаЋиванизраел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
11
0
 
1
 
! ќтговори
ƒо јнти-семита 8 преди 4 седмици
јнти-семитът 8, показал д€волската си извратена безбожна безчовечна садистична престъпна незаконна неморална същност на всички антисемити като нацисти, комунисти, исл€мисти и др. корумпирани, измамни извратени незаконни д€волски злодеи престъпници срещу човечеството, които идват само да ограб€т, закол€т и погуб€т с измами и терор като ѕалестинските джихадистки сега, но горко им вечно ще гор€т в ада проклети всички злодеи, от които антисемитите са най-зли напълно обсебени от д€вола врагове на Ѕог
10
0
 
1
 
! ќтговори
ѕротерорист=терорист преди 4 седмици
јдминистраци€та на Ѕайдън докога ще лицемерства играе измамен про-терористичен антисемитски безумен театър, след като »зраел отдавна води война над 7 фронта и повечето организирани от престъпни€т джихадистки режим на »ран, Ћиван, “урци€, …емен, ѕј ’амас, »рак, ƒжихад, »ƒ»Ћ ’избола ќќЌ ≈— UNRWA ICJ ICC и др. протерористи незаконно легализиращи, финансиращи, инфилтриращи въоръжаващи исл€мските джихадисти окупатори лъжливо нар.ѕалестинци с милиони подкупи, тирове с провизии, нелегална окупаци€
9
13
 
6
 
! ќтговори
јзъ анъјзъ7112136860 преди 1 месец
„ерно на б€ло.Ќ€колко пъти се даде шанс на педофилите палестинци да приемат примирие. ‘акт! ѕоследни€т път бе според оценката за примирие на —јў. ‘акт! ¬место примирието да бъде прието от ’амас,същите само загатнаха,че ще го приемат,а после оставиха света в недоумение и отвращение от бавенето на време.  акво доказва това? ƒоказва,че палестинците са първопротивниците за създаване на държава ѕалестина .«ащото ƒържава означава международен контрол , но мафи€та не обича да бъде контролирана.
8
13
 
7
 
! ќтговори
јнти-семит преди 1 месец
ћасовото изтребление на евреите е не само наложително, но и неизбежно. » последни€т евреин тр€бва да бъде застрел€н, заклан, набучен на кол, скопен, опърлен, опечен във фурна и изгорен в пещ!
7
13
 
12
 
! ќтговори
јзъ анъјзъ7112136860 преди 1 месец
ћного теории са излишни. ‘акт е,че »зраел е атакуван с десетки,а пон€кога стотици ракети ≈∆≈ƒЌ≈¬Ќќ от Ћиван..Ќ€ма как да се избегне войната,дори ако се намеси »ран.“ази война срещу »сл€ма се отлага отдавна. рай с отлагането. ћохамеданите са неспособни да вод€т мъжка битка и ще бъдат сразени. “ози път ще бъде използувано и €дрено оръжие. Ѕезсрамието на мохамеданите,които превзеха света ще бъде наказано по достоен за гаврата им със света начин.Ќапред,»зраел! Ќапред,брат Ќетан€ху! Ќапред,—јў!
6
9
 
17
 
! ќтговори
паф преди 1 месец
—јў са най-гол€мото зло за човечеството! - нека да им благодарим за всички войни на планетата! и да добав€....малко ви са свалените небостъргачи, братушките са ви подготвили много добър капан!
5
1
 
4
 
! ќтговори
ѕрокурора на ѕелишат преди 1 месец
ƒо јнонимен 1-ѕърво научи правописа после пиши по глобални теми! ѕочни с правописа...
4
4
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
≈скалаторите се притесн€ват от ескалаци€
3
4
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќай жалък е планктона от европейската администраци€, гол€м го вади, ама..
2
4
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—ащ тоест Ѕайдън имитира че търси мир те разпалиха войните в √аза и украйна ,гадове алчни ,рани или късно че си го получите
1
11
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
’избула не са ’амас.ј почне ли"паталама"ще подпали цели€ —в€т.» тогава не ми се мисли,какви ще са последстви€та за спомоществувателите на »зраел и ”крите."¬незапните"жертви ще са поне 4-5 милиарда по цели€ —в€т.ј оцелелите ще изчезнат след седмици. в жестоки мъки.» до месец-два,животът на ѕланетата «ем€ ще е"занулен"за милиарди години.¬ инаги съм см€тал,че “—¬ ще започне от Ѕлизки€ »сток.ƒано все пак разума наделее и кризата се преудолее.