Едно от момичетата от "Pussy Riot" е прието в болница

Пънкарката се е подложила на седемдневна гладна стачка
29 сеп 2013 18:16, Петя Славова
14
Едно от момичетата от "Pussy Riot" е прието в болница
Надежда Толоконникова. Снимка: Reuters

Надежда Толоконникова, една от двете излежаващи присъди в трудов лагер пънкарки от групата "Pussy Riot", беше преместена днес в болница след седем дни гладна стачка, предаде Франс прес.

"Лекарите са поели грижата за нея днес", посочи Сергей Шалин, един от ръководителите на 21-ва болница в село Барачево, на 600 км от Москва, където момичето е било прието, пише БТА.

В петък изпълнителката беше прехвърлена в диспансера на своя лагер след четвърти ден на гладна стачка Толоконникова обяви гладна стачка в понеделник в знак на протест срещу заплахите за смърт, които получила, след като разкритикувала открито условията на живот в трудовия лагер.

Младата жена излежава двегодишна присъда заради скандална пънк молитва срещу Путин в московския храм "Христос Спасител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плюя аз на вярата и на християни и на мюсюлмани и на всякакви религиозни заблудени хора. Във века на науката и технологиите, когато религията отдавна е опровергана и несъществуването на бог доказано - те ми вярват в щуротии. Такава ретроградна *** трябва да се избива ,както беше при комунизма. Да вярваш в глупости и в измислени същества дето контролират хората НЕ Е НОРМАЛНО! Ангели, богове, демони, райове, адове-тия неща са за лечение от психиатър. Който вярва че такива неща съкествуват е луд
10
4
 
6
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
ПЛАТЕНА АМЕРИКАНСКА ДЖАДИЯ
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не пищете за големия благотворителен телемарафон" ВМЕСТЕ", който днес се проведе в Росия в помощ на пострадалия от разрушителните наводнения райони , а се занимавате с тая ***?
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Запада много е съжалява, да си е вземат, да се гаври в техни храмове..!!!!!!!!!!!!!!!!!глупачка!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако се бяха опитали да "протестират" в еврейски или мюсюлмански храм, сега да са мъртви.Да са благодарни, че Християнството не е като юдаизма и исляма!
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно е протесртирала срещу това че пилетата в колонията им ги дават нарязани а не цели
5
1
 
9
 
! Отговори
Дядо от село преди 10 години
Ората немат що да ручат, тея им познасят да ручат пусита в новините.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази наистина ли е порно актриса? Как може да се намери порно с нея, че ми е само любопитно)))
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ааа, тая е яка порно актриса. Епизода с групажа в музея, тя бременна и я пълнят из всички дупки ми най хареса Трябва да я пуснат да снима още такива клипчета!
2
2
 
20
 
! Отговори
WTF преди 10 години
Да е мислила преди да се гаври с вярата на хората!Ок, да протестира, но защо в ХРАМ!!! И оргиите в музеите...Всичко е по западен сценарий!...А какъв трябва да си да си сложиш такова име на групата...За качество на "музиката" въобще и не става дума!Сигурно е непоносимо да те управлява Путин, но има по-цивилизовани начини да се протестира, и ако може - без поддръжка отвън, а????
1
1
 
13
 
! Отговори
За фуя стаа дума преди 10 години
Без онуй нещо тъй става!!!