В колата на застреляната до Белия дом е имало бебе

Детето е в добро състояние, раненият полицай - също
4 окт 2013 07:39,
21
В колата на застреляната до Белия дом е имало бебе
Снимка: архив, БТА

Почина жената, която беше преследвана от полицията между Белия дом и Конгреса на Съединените щати. Тя е била улучена от куршуми, изстреляни от силите на реда.

В колата й е имало дете на възраст около една година. То е в добро здраве.

Колата бе преследвана от полицията,  след като се опита да премине бариера близо до Белия дом, а после се насочи към Конгреса, който е на 2,5 км оттам.

Още по темата
Това в никакъв случай не е пътна катастрофа, а дълго преследване на кола, подчерта шефката на столичната полиция.

"Няколко коли бяха блъснати, полицаи пострадаха и бе направен опит да се премине през два охранителни периметъра", заяви тя.

Един полицай е ранен, но е в добро състояние, увери говорителят на президентската служба за охрана Сикрет сървис Ед Донован.

Преследването на колата в центъра на Вашингтон, последвано от изстрели в близост до Капитолия, предизвика краткото затваряне на Конгреса. Полицията заяви, че става дума за изолиран инцидент без връзка с тероризъм, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: стрелбаСАЩБелия дом
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
do 18 преди 10 години
..watch?v=RNi_1pbSqGY - ето това прави справедливата и силна държава - хвърля бомби с обеднен уран
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Америка си е Америка...СИЛНА И СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВА! Слабите и глупавите МРАЗЯТ силните и умните! Това си е закон в България!
17
5
 
4
 
! Отговори
7 преди 10 години
Тази държава трябва да бъде изтрита от картата на света!!!
16
4
 
6
 
! Отговори
дрони преди 10 години
Дроните там първо стрелят после мислят!
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тия ни учат на зачитане на човешките права.И тия казват яе полиция та е превишила правата си ка стреляха с грнатомет срещу въоражен.А те -срещу НЕВЪОРАЖЕНА С БЕБЕ В КОЛАТА
14
7
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
Към АнтонВсе едно муджихидините не карат пред тях да вървят деца, а те отзад да стрелят.Чакайте да видите прииждащата уж откъм Сирия ***, какво ще почне да прави тук!
13
5
 
10
 
! Отговори
Искам оставка преди 10 години
Искам оставка на Обамата!
12
3
 
14
 
! Отговори
US democracy преди 10 години
Негърка е, но като гледам просто е искала да избяга на полицаите, които са я преследвали 12 преки. Просто това, че случайно се е озовала около Светая Светих е дало повод да я гръмнат с чисто сърце. Това е американската демокрация, която обаче в Бг е в обратната посока, защото така им е удобно на някои хора. Освен това, драги ми смехурковци, полицаят е ранен при преследването от катастрофа, а не от стрелба. Не е имала оръжие, не е стреляла, и е имала дете на задната седалка.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анон преди 10 години
Тука има нещо много гнило - кой тръгва да щурмува охраняван периметър с детето си, което е бебе? Жената сигурно е отървала колата - я поради авария (спомнете си самоускоряващите се Тойоти!), я поради паника, а тея психота са я надупчили...
10
3
 
8
 
! Отговори
американофил преди 10 години
Aко такъв инцидент стане в България журналята почват да реват като убодени мечки Полицаите са превишили правата си
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До онбашиятаПрав си, и аз влизам тук само да чета коментарите, ама нещо взе да ми писва :D То на редовно пишещите тук все едно някой им е пуснал функцията REPEAT и все се плямпа едно и също(без особен смисъл разбира се) - Борисов vs Станишев, *** е велик, Русия е най-хубавото място на света, американската демокрация, въобще знаят всичко.
8
11
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
хаха, кеф, сега всички свободолюбци и аутсайдери от всякакъв вид ще крякнат срещу американските фашисти :)само за това си струва да се чете днес.бг :)))
7
5
 
18
 
! Отговори
American Democrat преди 10 години
American Democracy....
6
17
 
34
 
! Отговори
Геле преди 10 години
***,долнопробна нация от психопати и убийци! Представям си с какъв кеф са стреляли по жената и детето! Типично made in USA....
5
6
 
30
 
! Отговори
ni6to ne kazvat преди 10 години
"опитала да премине два периметъра"-дрън дрън... абе жената се наби в колците... изпаднала е в паника и е натворила масата поразии, може и пияна да е била или дрогирана... а тия я погват стотици ченгета и я ликвидират... а истински атентатори си правят каквото си искат и не могат и да ги усетят.... абе "има нещо гнило"... в САЩ, не че тука е по-добре де :)
4
4
 
22
 
! Отговори
vladimir преди 10 години
не се споменава че жената е стреляла,а има ранен полицай.
3
16
 
3
 
! Отговори
не преди 10 години
ТИ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ?!НИМА НЕ ЗНАЕШ ТОВА?!СРАМОТА!УЧИ!УЧИ!УЧИ!
2
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАмерика първа сила? В кой век живееш???
1
30
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко ли наркотик е приела преди да започне да върши глупости.. Ако живееш в Америка трябва да знаеш се това е страна със закони и нарушителите плащат често с живота си.Ако за кона за един е закон а за друг превилегия както в "милата ни родина" Америка нямаше да бъде първа сила в света