Путин се закани да унищожи терористите

Той обеща да продължи усилено борбата с тях
250
 Путин се закани да унищожи терористите
Снимка: Ройтерс

Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия ще продължи "усилено и последователно борбата срещу терористите до пълното им унищожаване", съобщи агенция Интерфакс.

Тези думи на Путин, казани в новогодишно обръщение за Хабаровския край, са първият му официален коментар след двата самоубийствени атентата, при които загинаха най-малко 34 души в южния руски град Волгоград.

Още по темата

Путин посочи като приоритет пред страната успешното организиране на Зимната Олимпиада в Сочи. В новогодишната нощ руснаците можаха да чуят две различни версии на обръщението на президента по случай празника. Първоначалният вариант прозвуча за тези, които отпразнуваха Нова година по-рано от останалите- жителите на Камчатка. А на 31 декември вечерта президентът внезапно пристигна в Хабаровск, където държа още една реч.

"През изминалата година ние трябваше да се справяме с проблеми и се сблъскахме със сериозни предизвикателства. Сред тях бяха и нечовешките терористични актове във Волгоград и безпрецедентните по мащаб природни бедствия в Далечния Изток”, каза Путин.

„Скъпи приятели, аз съм сигурен, че ние ще продължим категорично борбата с терористите до тяхното пълно унищожение”, изтъкна държавният глава.

Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев изрази съболезнованията си на близките на загиналите при двата терористични акта във Волгоград, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от "Фокус"

В същото време повече от 60 ранени при атентатите остават в различни болници. Тримесечното бебе, което също пострада, остава в тежко състояние.

Представители на руските спецслужби подозират, във Волгоград има местна терористична мрежа, както и скривалища за оръжия и взривни вещества, предаде Утро Ру.

Волгоград постепенно се завръща към нормалния си живот. Днес се състояха първите погребения на жертвите от терористичните атаки във Волгоград, които отнеха живота на 34 души, предаде РИА Новости. Лекарите продължават да се борят за живота на няколко пострадали, които се намират в изключително тежко състояние. Полицията патрулира по улиците. Заедно с това, градът се завръща към нормалния си ритъм на живот, като свидетелство за това е, че касите на жп гарата, която беше взривена в неделя, възобновиха работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още по темата: Путинтерористи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
11
 
6
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До k_g_angelovЕдна сръбкиня преди месец убедено ми каза, че с тях нямаме нищо общо. Ние сме татари, които само са взели наготово славянския език...
160
0
 
9
 
! Отговори
k_g_angelov преди 10 години
Много ха, много нещо...Ала е слабичко "ХА"-то, като аргумент.Един въпрос, приятел.Не сме славяни казваш. Ха (пак "ха":) ми кажи според теб, къде един българин ще разбере повече при хортуването си с чужденци - в Русия, Сърбия, Полша, Чехия, Словакия ли, или в Англия, Франция, Германия, Индия, Китай?Без да е учил съответния език!И, след като стигнеш до съответния отговор, опитай да си го обясниш.Бъди честен със себе си в този експеримент.Не е задължително да споделяш резултата.
159
8
 
3
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До Каква е истинатаНа Европа и писнало от Турските тарикатлъци и възлага на Русия да освободи България. ---------------- Значи кой ни е освободил?
158
14
 
2
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААА... преди 10 години
..."българите били славяни".....ха,ха,хааааааааааа...ЗАТОВА ЛИ СМЕ , НАЙ-ДОБРИЯ СОЦ-*** НА ЕС...!??/..виж Русия винаги ни е превъзхождала ..ха,ха,хаааааа.../
157
13
 
10
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Нямам намерение да целувам дупето на дохората(проточовеците) наричащи себе си руснаци. Щом Вие го желаете правете го колкото си искате. Аз съм роден свободен човек по божията воля. Ако вие сте родени роби съжалявам, но с нищо не мога да Ви помогна. Наистина съм изумен от чуждопоклонничеството на моите сънародници.
156
2
 
4
 
! Отговори
Самотният Вълк преди 10 години
До Един корен сме А книгата на Петър Добре можеш да я свалиш от сайта моята блиотека или в ютуб има много филми за прабългарите ,намериги и ги гледаиprotobulgarians/
155
5
 
16
 
! Отговори
ехххх преди 10 години
До стоян петровСтояне,и на теб ЧНГ и много здраве_НО....Ако не те интересува какво е ставало преди 150год.--тогава си много зле човече.Човек и народ без минало са като овца без история-това първо.Второ-ако не се бяха случили тези събития преди 150год. сега щеше да пишем на турски-ти и аз.Трето-Без да знаем какви са били амбициите на Русия тогава-факта е един-освобождението на България.Четвърто-непиши глупости за ;освободителите;-САЩ--цял свят знае за тяхното лицемерие.Съвет-невярвай толко много
154
3
 
5
 
! Отговори
Самотният Вълк преди 10 години
До Един корен смеЯ да те питам нещо? Траките изповядвали са Зороастризма или са носили чембас или са пиели кумис или са строили градове и държави или са имали най добрите звездобройци който са се наричали колобри .Чета ви тук тъпотиите и ви се чудя на акълите когато пишете за изопачената история на нашите древни прадеди .Затова чети книгата на Петър Добрев ,Сага за древните Българи и тогава пиши глупости .Ето и линк за два сайта bulgaria-is-alive/vavedenie.html
153
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименГлупости на търкалета ,аз не знам колко процента е Славянската кръв в нашият народ .Но знам кръвта на прадедите ни колко процента е .Така че ние сме си Българи на 100 процента ,никакви Траки ,никакви Славяни ,с едно изключение с нашите прадеди са били само Българските Славяни ,който още в Стара Велика България са ни били съюзници .На Балканите ние идваме 100 години преди Аспарух и 200 години преди Славяните .Намери книгата на Петър Добре и чети преди да пишеш глупости.
152
1
 
7
 
! Отговори
Народен съд преди 10 години
До стоян петровДам щяха да дойдат братята американци заради находището ни на нефт край шабла и да ни освободят,а да не забравяме и шистовият газ. Нямаше начин да останем в турско.
151
17
 
11
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Вижте, в света някой някого освобождава. Не ме интересува какво е ставало преди 150 години, защото не мога да преценя. Но сега виждам, че САЩ освободиха Кувейт от Ирак, Косово от Сърбия, Източен Тимор от Индонезия, Южен Судан от Судан и так далее. Това са събития от последните години които всички сте видяли. Да сте чули някой американец да каже, ако не бяхме ние сега щяхте да сте роби? И без Русия България щеше да е свободна, а даже си мисля че и с по-голяма територия. Но най-важното ЧНГ.
150
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Славянската кръв в съвременното българско населени е е от 5 до 7 процента,дори пра българската кръв не е доминанта,тука фундамента на гена е тракийски.През тази територия са минали много народи,но коренното население никога не е изчезвало.Така че другарите славяни да си гледат работата и да не ни се бъркат в живота,не са ни никакви братя и прочие простотии.
149
1
 
7
 
! Отговори
Един корен сме преди 10 години
Връзката ни с всички така наречени Славянски държави се крие в общия ни произход. Ние сме СКИТИ, САРМАТИ, САКИ, което е едно и също. Едно и също е и с част от 83-те Тракийски племена, които заено с горните са говорили един и същи език. Дори и сега в Руския език има древноТракийски думи, които дори в настоящия Български език ги няма. Окончателното разпадането на Велика България става пр3з 860 година е вследсвие разделянето на тази общност от религиите - Хриситянство, Юдейство и Ислям.
148
2
 
11
 
! Отговори
Каква е истината преди 10 години
Вие Русофобите не знаете историята и нагаждате нещата според вашите желания. Никой не отрича, че царското самодържавие е преследвало свои цели, но Рескотурската война от 1877/78 год. се води със съгласието на всички Европейски сили, поради това че Турция проваля конференцията през 1877 год., според която е трябвало да се създадат две Български държави: Западна със столица София и Източна със столица Търново. На Европа и писнало от Турските тарикатлъци и възлага на Русия да освободи България.
147
12
 
12
 
! Отговори
ТЪПИ И ПРОСТИ 3 преди 10 години
С тази война Русия си поставя програма минимум - да възстанови положението си от преди 1856 и максимум - възстановяване на положението от преди 1856, както и да сложи ръка на проливите.... Руснаците никога преди това не са ни зачитали, дори не са ни смятали за славяни, а то си и вярно.След всяка война с Турция са подписвали споразумения за разместване на население: пращали са ни черкези от Кавказ, а от тук са изселвали българи и са ги заселвали в степите.
146
17
 
8
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Путин се закани да унищожи терористите ! Крайно време е Путин да пoдaдe pъка на USA, EUROPA и всички xриcтианckи държави в борбата срещу терористите и иcлямската напаст. AMИH !
145
11
 
10
 
! Отговори
ТЪПИ И ПРОСТИ 2 преди 10 години
Ето защо, под маската на уж да ни освободи, Русия 21 години по-късно започва война срещу Турската империя, като основният удар е на балканите, защото знаят, че местното население ще им помага.В Кавказ търпят пълно поражение, защото там има поробени от тях народи изповядващи исляма и естествено те са поддържали Турция. По принцип реванш се търси поне след 20 години, за да може страната да попълни армията с нова жива сила и да се възстанови.Така става и с Германия 1918 и 1939.
144
12
 
10
 
! Отговори
ТЪПИ И ПРОСТИ преди 10 години
До тъпите русофили.Освобождението на БГ от турско робство е страничен продукт от руско-турската война 1877-78.В своята история двете империи водят 11-12 войни, като само тази от 1856 - Кримската война завършва с поражение за Русия, защото Англия и Франция се намесват на страната на Турция.Русия е задължена да унищожи черноморския флот и укрепленията по Черно море и търси реванш 20-21 години по-късно.Може да атакува само по суша на балканите и Кавказ, но там гледат на тях, като поробители . .
143
0
 
19
 
! Отговори
ИМПАЛА преди 10 години
Искрени съболезнования към близките на загиналите!Никаква милост към виновниците за атентата-те трябва да бъдат обявени извън закона и избивани като бесни кучета.Аз съм бивш железничар и помня много добре какво беше на Централна гара-По след атентата.А гара Буново, а Сливен дискотеката-всичко това бе извършено от ислямисти ,чиито наследник сега ДПС.Не е страшно ,че в света има 700000 терориста-опасно е ,че 90% от тях са мюсулмани и САЩ стоят зад тях и Соросовият комитет(креатура на ЦРУ) .
142
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май-май доку-доку скоро ще е 2 метра надълбоко. :))) ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ПРИЯТЕЛИ!