Путин се закани да унищожи терористите

Той обеща да продължи усилено борбата с тях
250
 Путин се закани да унищожи терористите
Снимка: Ройтерс

Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия ще продължи "усилено и последователно борбата срещу терористите до пълното им унищожаване", съобщи агенция Интерфакс.

Тези думи на Путин, казани в новогодишно обръщение за Хабаровския край, са първият му официален коментар след двата самоубийствени атентата, при които загинаха най-малко 34 души в южния руски град Волгоград.

Още по темата

Путин посочи като приоритет пред страната успешното организиране на Зимната Олимпиада в Сочи. В новогодишната нощ руснаците можаха да чуят две различни версии на обръщението на президента по случай празника. Първоначалният вариант прозвуча за тези, които отпразнуваха Нова година по-рано от останалите- жителите на Камчатка. А на 31 декември вечерта президентът внезапно пристигна в Хабаровск, където държа още една реч.

"През изминалата година ние трябваше да се справяме с проблеми и се сблъскахме със сериозни предизвикателства. Сред тях бяха и нечовешките терористични актове във Волгоград и безпрецедентните по мащаб природни бедствия в Далечния Изток”, каза Путин.

„Скъпи приятели, аз съм сигурен, че ние ще продължим категорично борбата с терористите до тяхното пълно унищожение”, изтъкна държавният глава.

Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев изрази съболезнованията си на близките на загиналите при двата терористични акта във Волгоград, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от "Фокус"

В същото време повече от 60 ранени при атентатите остават в различни болници. Тримесечното бебе, което също пострада, остава в тежко състояние.

Представители на руските спецслужби подозират, във Волгоград има местна терористична мрежа, както и скривалища за оръжия и взривни вещества, предаде Утро Ру.

Волгоград постепенно се завръща към нормалния си живот. Днес се състояха първите погребения на жертвите от терористичните атаки във Волгоград, които отнеха живота на 34 души, предаде РИА Новости. Лекарите продължават да се борят за живота на няколко пострадали, които се намират в изключително тежко състояние. Полицията патрулира по улиците. Заедно с това, градът се завръща към нормалния си ритъм на живот, като свидетелство за това е, че касите на жп гарата, която беше взривена в неделя, възобновиха работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още по темата: Путинтерористи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
4
 
33
 
! Отговори
palion преди 10 години
Когато над 30 са невинно загиналите от двата терористични атентата,проявите на анти Путинизъм са най-меко казано неадекватни и показващи пълна липса на морал, уважение и смирение пред паметта на загиналите хора.Всеки ден в Сирия загиват десетки и стотици мирни граждани под ударите на същите тези терористи,захранвани с парите на Саудитския уахабизъм.Как един от ''умниците''дето всеки ден дежурно плюят по Путин не написаха и ред/а може би не знаят изобщо за Сирия/за реките от кръв дето се леят
140
19
 
15
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Руми, интереса клати феса, така е било, така и ще бъде за винаги. Руснаците ги е болело гъзо за нас българите. Теб боли ли те за православните сирийци и етиопци. Братска Русия не й пука за нас, както и на Щатите, както и на ЕС, за които сме само буфер, време е сами да се оправим, ама няма кой ....ние сме просто едни балкански ***, които, както историята показва ще блъскат винаги
139
1
 
14
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Абе не знам. Наздраве, хлъц и честита нова година на всчки във форума. Ама, ако баща ми или някой друг от фамилията се помине в такива психиатрични инциденти, надали ще ме интересува точната религия на злодеятела.
138
30
 
7
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Mного се дразня, сме разделени на Русия и САЩ, и СССР и САЩ са еврейте ве, а и Русия преди да стане СССР не ни е освободила защото сме им братя "славяни", а защото са имали интереси ве прости ***, недоучени. Православието е ок, лесните рускини на морето са ок, ама до там, ние винаги ще го духаме , защото сме никой, а оправниците са комунисти или потомците им
137
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕС е класическа финансова пирамида-трябват и нови членове за да не рухне, засега прилапват бившите съветски републики.Задайте си въпроса кои страни са най-облагодетелствани от ЕС и ще си отговорите кой има интерес да се разпада Русия.
136
33
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Като си измие дупарата със студена вода *** обича да му го слагат мазни резани Бийбъри!!!А като са заедно с Асад си търкат дупетата едно в друго щото и двамата са пасивни транссексуални травестити!
135
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е ,че последната битка за света ще бъде в нашето съзнание.Аз съм почти на 50 г и ви уверявам,че искрено вярвахме в соц. блок.Човешката психика е податлива на внушение особено ,когато ти внушават страх или омраза към"врага".Експериментът ЕС е най-голямата манипулация на нашето време и е по същия шаблон като СИВ.Сигурна съм ,че архитектите на ЕС не са предвидили фактора ислям.Това което следва е ефектът на доминото т. е. целия свят ще се обърка.
134
31
 
5
 
! Отговори
NYC преди 10 години
руснаците нищо не могат да направят.само разлайват кучетата.смешници вкараха 10000 армищ за показ за 2 терориста.1.това е работа на разузнаването да ги открие след това цпец части да ги унищожат.а на тези капоти които само чакат руските *** да ги защитатав са големи ка*ути.нищо не става от *** щото половината са русофили а другата са туркофили.
133
2
 
20
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Да им разкаже играта, на "онепрвданите" радикални мюсулмани , бомбен килим, ***(трябва да имат), в краен случай нюк, и тва е , един живот живеем. Тия на всякъде плъзнаха, кръстоносни походи с бомби и тва е , всички ще умрем като кучета , така или иначе
132
24
 
7
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Смийгъл бащата на Путин е бил с психични отклонения и сина му е със същите наследствено е!
131
5
 
35
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
С теб сме, руска мечко ! Смажи и накажи *** убийци, покажи на всички ни как се прави ! Българския народ винаги е поемал протегнатата ръка на Русия. Нова година - нов шанс да се отърсим от русофобите и да покажем, че мястото ни не е в ЕС при ****алите и ***, а при братските ни народи.
130
5
 
21
 
! Отговори
dnes.бг преди 10 години
Истината е че АМЕРИКА се управлява от евреи и сатанисти, които мразят християните. Населението са католици, но това няма никакво значение, понеже вихрушката прикрива с едната си ръка дясното си око, а в другата държи фигура на пирамида. Именно тези хора наливат милиарди в ръцете на терористи и мюсли - фанатици. Русия обаче винаги се е борила за християните. Не случайно 3% от приходи на БЪЛГАРСКИТЕ ЦЪРКВИ отиват в руска БАНКА. Звучи малко като плащам ти да ме пазиш, но е така. Иначе трябва да пла
129
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До нека се обединимKade shte povede Putin slavqnite sreshtu islqma sled kato ot 130 miliona naselenie Rusia 30 miliona sa musulmani a sled 30 godini se o4ertava da sa 50 na 50 procenta
128
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Putin ti parvo ozapti nay golemiya terorist vatre v teb koyto podkrepq terorista Asad koyto izbiva sobstveniya si narod zaradi tvoite petrolni interesi,mislish 4e tova nqma vrazka li
127
4
 
27
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Русия и Путин ще преследват виновниците до дупка и ще ги накажат!
126
6
 
34
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
БЕЗ РУСИЯ - НЯМА БЪЛГАРИЯ !25 години доказателства не ви ли стигат, господа-другари пишман демократи и откровени *** ????
125
2
 
6
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Абе не знам, хлъц. Наздраве! Ама, ако някой мой близък загине при такива мащабни мероприятия, сигурно ще ми се промени мирогледа по някакъв начин.
124
25
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Истинския бащата на Путин е бил Смийгъл!От баща си научава как да бъде подъл, измамен, лъжовен, коварен, алчен и с психични отклонения!
123
30
 
8
 
! Отговори
кака Здравка преди 10 години
Това ми прилича на закана за самоубийство...Иска да унищожи терористите, а той самият е терорист номер 1.Може би някакви психиатрични институции трябва да се намесят.
122
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-щастливия ден на тази планета според мен ще бъде денят в който хората осъзнаят че религията не им е необходима да определят кое е добро и кое е зло, кое е добродетел и кое порок. Към този момент обаче мога да кажа само едно голямо БРАВО за връщането на смъртното наказание в момент, когато воплите за християнски/човешки ценности, морал, европейски лигавщини и прочие са толкова силни. Не бива да оставяме на господ сам да върши работа-да раздава възмездие за отрепките, когато можем да я свършим