"Нищо не може да оправдае престъпленията срещу цивилни"

Руският президент посети пострадалите във Волгоград
Обновена: 1 яну 2014 12:01 | 1 яну 2014 11:54, Анисия Иванова
54
"Нищо не може да оправдае престъпленията срещу цивилни"
Руският президент Владимир Путин на посещение в болницата във Волгоград. Архив Reuters

Руският президент Владимир Путин, който в първия ден на Новата година пристигна във Волгоград и посети ранени при двете нападения хора, определи като отвратителни двата самоубийствени атентата, отнели живота на 34 души, предаде Франс прес.

"Това отвратително престъпление, което беше извършено тук във Волгоград не изисква никакъв допълнителен коментар. Няма значение какво ще кажат престъпниците в опит да оправдаят действията си. За престъпленията срещу цивилни, преди всичко срещу жени и деца няма никакво оправдание", каза Путин.

Още по темата

Вчера Путин се зарече да продължи борбата срещу терористите до тяхното пълно ликвидиране.

Двата атентата във Волгоград в неделя и понеделник, извършени на гарата и в тролейбус, бяха най-кървавите в Русия след самоубийствения атентат на московското летище Домодедово, за което отговорност поеха ислямисти и което отне живота на 37 души през януари 2011 г.

Сега има съмнения, че едно от двете камикадзета във Волгоград е свързан с бунтовниците в Кавказ, които се опитват да създадат ислямска държава там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
7
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Докога , докога , докога ще се търпят тези фанатици да убиват нищо неподозиращи мирни хора?
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Къро Кривия - отговора на въпросите ти е мноого лесен: защото интеигентния Българин меко казан не харесва Англия. Погледнато в исторически палан британските хюмненца винаги са желали да ни направят част от османската или неоосманската империя. Дори и ДПС е създадено единствено благодарение на ОГРОМНИЯ натиск на Британия, въпреки, че е противоконституционна от самото си създаване.
37
0
 
9
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Целия Православен свят(независимо от назначените им президенти, чехълчета, амеби и ***) изказва съболезнования на жертвите на подлите убийства на невинни жени и деца в града СЪТВОРИЛ световната история.И целия Православен свят очаква простирането на коронованите персийските чаршафи след олимпиадата!!!
36
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БългаринTo po taya logika zna4i bg buntovnicite po osmansko vreme izlizat 4e sa bili teroristi,ne e li sashtoto i Rusia v momenta e imperia
35
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 10 години
С кавказките терористи трябва да се действа, както е действал генерал Алексей Ермолов през Кавказката война сюнет през врата и после мършата се копа в земята, завита в свинска кожа. Тия животни от друго отношение не разбират!Пушкин е написал прекрасна поема Кавказки пленник (1821):Но се Восток подъемлет вой!..Поникни снежною главой.Смирись, Кавказ: идëт Ермолов!
34
2
 
18
 
! Отговори
Смях преди 10 години
Днес когато сепаратистките движения в света се развиват инспирирани от американското цру народите все повече трябва да са сплотени. В Украйна опита за западна колонизация от Европейския съюз пропадна. Падна и възможността западна Украйна да бъде под полско влияние. Пропадна и метежа на ислямистите против Башар Асад в Сирия. Путин с правилна политика ще разкрие престъпниците . А дагестанците и другите народности в Кавказ трябва да помислят как да се откажат от радикалния ислям иначе ще трябва да се проведе мащабна акция на руските армейски служби въобще в тези републики
33
1
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 39Рискуваш с тази ирония много човечета да не ти я разберат тук и да ти нашляпкат минусите.)Иначе добре му го на*ука на тоя мюсюлмански *** дето пише на маймуница!Поздрави!
32
1
 
26
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Анонимен А на кого са Кавказ и републиките ако не на Русия тези азиатски тюрки дагестанци и татари са преселци от средна и далечна Азия средновековието . тогава то така всеки може да каже че Родопите са турски , западна Украйна полска и косово албанско и тем подобни лъжи на американското цру . Искат американците да посегнат на териториалната цялост на Русия , бившите социалистически страни и арабските страни намиращи се в руско влияние.
31
1
 
14
 
! Отговори
един мотив преди 10 години
Атаките срещу Путин са главно заради сближението на църквата с правителството.Води се световна революция с цел заличаване името на Исус и узаконяване на луциферианизма.Оскверняване на църквите има не само от зомбирани ПусиРайът,ето два други случая.You tube:Violent mob of topless pro-abort feminists attacks praying men defending cathedral(18+);#24Decembre Protesta durant la Missa del Gall a Sabadell
30
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СмяхKavkaz nikoga ne e bila ruska,putin mnogo dobre go znae
29
5
 
23
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Антимутра първо Путин и да е комунист има право защото комунистите са справедливи . Второ в Кавказ има терористично движение насочено към азиатска ислямска пропаганда действаща срещу православието и финансирана от Турция и американците като опит за сплашване на руснаците да не искат излаз на топло море една от мечтите на английския колониализъм от векове
28
26
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Путин е отроче на БКП!За Путин хората са само средство с което да си постига целите!!!Такива актове само му развързват ръцете да е още по агресивен към узурпираните от него и бкп партията му!
27
11
 
13
 
! Отговори
ANAL-IZ преди 10 години
До ОТЛИЧНО!При атентата в църквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. Следователно: ЧЕЧЕНЦИТЕ СА АМАТЬОРИ, А ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ СА В БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА (СОЦИАЛИСТИЧЕСКА) ПАРТИЯ, КОЯТО СЕ ИЗВИНИ ЕДИНСТВЕНО НА ДПС . . .
26
7
 
10
 
! Отговори
anal-iz преди 10 години
До atanas_1941При атентата в църквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. Следователно: ЧЕЧЕНЦИТЕ СА АМАТЬОРИ, А ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ СА В БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА (СОЦИАЛИСТИЧЕСКА) ПАРТИЯ, КОЯТО СЕ ИЗВИНИ ЕДИНСТВЕНО НА ДПС . . .
25
20
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
На Путин изобщо не му пука за него всичко е политика и той да е на влас а подкрепата му за касапина Асад е напълно показателна що за стока е сина на Смийгъл!!!
24
5
 
25
 
! Отговори
fripp преди 10 години
Руснаците винаги влизат в битката с чест. Те никога няма да запалят дете с *** или да го изпепелят с атом. Тия хора имат доблест. Докато Щатите и Запада, базирани на своя католически и протестантски псевдоморал, са избили милиони невинни по света. Та нали точно англичаните създадоха първите концлагери, където са измрели хиляди бури, а германците ги доведоха до съвършенство и изгориха милиони там.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
..........Ядрено сияние огря Кавказ със яркостта и жегата на хиляди слънца................----------------------------------------За да го направи трябва да са му като на коча...
22
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Putin to4no ti li mi govorish za teroristi,4e ti si nay golemiyat terorist s Asad izbihte nay malko 150 hilqdi deca i jeni
21
4
 
19
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
До obektivenЩе зяпаш ти собствената си агония, червей безродрн! Скоро ще слагаш чалмата и ще ходиш на дърти години на сюнет!Ти си една гъжва - така са им викали по турско на верните поданици на султана измежду българското население - от тях тръгва и коренът на русофобията в България! И ти си гъжва като дедите си! хахаха
20
3
 
19
 
! Отговори
Къро Кривия преди 10 години
До Ф-1Шези умните и прогресивни българи трябва да са като подпотучикът, избил без съд децата в Ястребино, като съдиите на Вапцаров, като верните съюзници на Хитлер, заради които София е смляна от бомбардировки на същзниците САЩ и Англия!Интересно, защо Роджър Уотърс от Пинк Флойд не отиде да сложи цветя на тези българи пред НДК, а отиде на паметника на Чавдарци в Искърското дефиле?! И защо английското разузнаване праща резидента си м-р Франк Томпсън при комунистите, а не при умните българи?!