Русия е изпратила военни самолети в Беларус

Деветте машини ще извършват бойно дежурство
13 мар 2014 17:06, Елка Василева
197
Русия е изпратила военни самолети в Беларус
Снимка: архив, Reuters

Руското министерство на отбраната заяви, че в Беларус днес са били разположени девет руски военни самолета, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Министерството каза, че шест изтребителя "Су-27" и три военно-транспортни самолета с авиационно-технически персонал са пристигнали на военното летище "Бобруйск".

Според ведомството изпращането на самолетите е извършено "в съответствие със споразумение между Руската федерация и Република Беларус за съвместна охрана на външните граници на съюзните държави във въздушното пространство".

"Екипажите на руските изтребители ще извършват съвместно бойно дежурство с беларуските си колеги с цел осъществяване на въздушно разузнаване и осигуряване на защитата и отбраната на въздушното пространство на съюзните държави", заяви министерството.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
32
 
! Отговори
Смях преди 10 години
Каква е тази новина ??????Истинската новина от вчера е, Беларуското правителство е помолило Руската страна, за допълнително разполагане на 15 самолета във връзка със засиленото присъствие на НАТО близо до Беларуските граници...По този повод Лукашенко е казал ако НАТО е приело решение за увеличаване на военовъздушната групировка по нашата граница ние не сме длъжни да наблюдаваме !!! Имат се предвид ученията в Полша и допълнителните самолети в Литва...А Руските самолети са там по договор за съвме
38
2
 
38
 
! Отговори
Мемет преди 10 години
Скоро руския аскер ще си плакне ботушите от Босфора до Атлантическия океан.
37
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дядо Йоцо та те са си тук руснаците. Не са си тръгвали никога. От 44 година до ден днешен са тук. Не ги ли виждаш ?
36
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви американски самолети бе *** много надупчена ламарина ще събирате като засветкат с Тунгустка-М1 руснаците ще видиш ти един Ф-22 една летяща чиния ще падат като Бързовари земно притегляне
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Самолетите на снимката са СУ-27
34
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да да а едно време при Фернандо Магелан филипинците са избили с копия от бамбук еди колко си човека. Абе *** F22 е самолет от 5то поколение и при бой със самолети от 4то резултата ще е 400:1.
33
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДЯДО ЙОЦОmri prodajna podlogo
32
11
 
39
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО преди 10 години
Боже мили господи! Дали ще доживея да видя отново свободата. Дано Русия час по скоро да прекрачи Дунава.
31
5
 
16
 
! Отговори
69 преди 10 години
До АнонименГрешка! Подсказвам - такъв самолет ВВС на РФ през 2008 г. имаше само един и той елиминира ПВО на Грузия.
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СУ 27 са на снимката
29
1
 
23
 
! Отговори
преглед преди 10 години
Дмитри Ярош-едно от лицата на революционерите в Украйна довели до преврата заяви,че призовава Доку Умарув -терориста "да действа срещу Русия",за което Рамзан Кадиров се изказа,че това показва истинското лице на превратаджиите и,че "ние изпратихме Умаров където никой не се завръща и Ярош ще получи същия билет".За друг терорист-Музичко,клал руснаци в съюз с чеченски екстремисти е издадена заповед за арест от руска страна.
28
0
 
3
 
! Отговори
69 преди 10 години
Пишляк, какъв точно СУ и какъв точно МиГ, поясни?
27
2
 
2
 
! Отговори
69 преди 10 години
Знае ли някой каква марка са самолетите на снимката?
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обама(съмняващ се):- е да красиви са руските самолети ама... и нашите не са лоши, надяваме се Русия да не анексира Крим.Кери:- код кафяво!Маккейн:- код кафяво!Бжежински:-код кафяво!Обама: къв код бе кво кафяво?Нуланд:- ъ ъ ъ господин президент дайте да ви сменя памперса..
25
50
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да изпратят в Полша 1 F22 и руснаците могат да заминават в детската градина. Един такъв самолет ще им свали 20 ескадрили СУ и МиГ
24
1
 
32
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Първите стъпки направиха САЩ като изпрати самолети и 300 войници в Полша,каквото повикало такова се обадило..............
23
21
 
1
 
! Отговори
Do 5 преди 10 години
Priqtel ti vlizal li si vav f16 I znaesh li kak funkcionira ..?? Rusnacite sa typi .. Sega ekonomiqta Im e padnala ve4e za 5% a oshte nqma edin patron padnal.. Har4at plin4eto sega momentalno.. Amerikancite sa 8 god vav afganistan , tova znaesh li kolko hrana za voiskata trqbva ..?
22
1
 
31
 
! Отговори
stiling преди 10 години
Споко, няма да има война.Всичко е пунтамара за да има за какво да говорят по телевизията.Кой западняк е луд в 21 век да лежи в калния окоп и мужиците да стрелят по него.Те са свикнали плажове, барове, мацки. Ще разделят Украйна на Руска и Европейска част и пито платено.
21
2
 
24
 
! Отговори
да се внимава преди 10 години
Асад беше направил изявление,че ако терористите победят в Сирия"западните лидери да се готвят"за същото.Колко хора се замислиха какво значи това?И какво би станало ако към РУСИЯ бъде приложен Сирийски вариант?Нима е невъзможно,нима не виждаме откритата антируска пропаганда и двойния стандарт в световната политика?Нима хората няма да искат спасение от главорезите и канибалите(армия от платени наемници).Но кой ще се представи за "Спасителя"ако не антихриста?
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Представям си павката чернев с ***,боздуган и нагайка и пълен комплект парашути как се снима в кабинката за спомен хахахахаххахахахахахаНиско долу в нозете са памперсите хахахаххаха