Обискираха дома и на втория пилот на изчезналия самолет

Индия прекрати издирването му
Обновена: 16 мар 2014 13:37 | 16 мар 2014 08:02, Анисия Иванова
26
Обискираха дома и на втория пилот на изчезналия самолет

Полицията, разследваща изчезването на малайзийския пътнически самолет с 239 души на борда на 8 март, е претърсила и дома на втория пилот на самолета, съобщи Ройтерс. Домът на капитана на полета, 53-годишния Захари Ахмад Шах, беше обискиран вчера, след като малайзийският премиер Наджиб Разак заяви, че изчезването на самолета, пътувал от Куала Лумпур за Пекин, е резултат от преднамерени действия и разследването ще се насочи
към членовете на екипажа.

Освен претърсването на дома на 27-годишния втори пилот Фарик Абдул Хамид, полицията провежда разпити и на членовете на наземния екип, поддържал връзка със самолета, допълва ДПА.
Китай призова Малайзия да предостави "по-пълни и точни информации" за изчезването на самолета, съобщава още ДПА.

Още по темата

Това е станало на среща на заместник-външния министър Се Ханшън с малайзийския посланик в Пекин. Се е предложил разширяване на сътрудничеството с китайски експерти в рамките на разследването и е призовал малайзийското правителство да се погрижи за семействата на изчезналите пътници. Сред пасажерите на самолета имаше 154 китайски граждани.

Индия прекрати издирването на самолета на "Малейжа еърлайнс", предаде Ройтерс. Прекратяването на издирването е по искане на правителството на Малайзия, което насочи вчера разследването в нова посока като заяви, че изчезването на самолета е резултат от преднамерени действия.

Индия провеждаше издирване в два района - край островите Андаман и Никобар, и в Бенгалския залив. Претърсването е прекратено, но може да бъде възобновено, каза пред Ройтерс говорител на индийското морско командване.

Според сателитни данни самолетът е можел да се насочи по два коридора - на север към Казахстан и Туркменистан в Централна Азия или към южните части на Индийския океан. Ако той е поел по северния маршрут, е малко вероятно да е прекосил индийското въздушно пространство и над страни кано Афганистан и Пакистан, без да бъде засечен от военни радари.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
14
 
! Отговори
aнонимен преди 10 години
кaзaхстaн......
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е кацнал и се е укрил някъде, скоро ще разберем, защото най-вероятно ще поставят искания и това ще е най-доброто за пътниците и близките им. Ако е паднал някъде в Индийския океан, ще мине много време преди да открият останки от него, ако изобщо открият. Във всички случаи някой технически грамотен и с опит в пилотирането е насочил самолета встрани от маршрута. А наземните служби за контрол на полетите в Малайзия определено имат много пропуски, за които ще трябва да отговарят.
16
1
 
16
 
! Отговори
Случайно минаващ преди 10 години
Сред 227-те пътни на борда на пътническия самолет Боинг 777-200 на компанията "Малайзия еърлайнз", който в събота изчезна край бреговете на Виетнам, са 20 служители на американска компания от Тексас за полупроводници.Сред служителите на Freescale Semiconductor на борда на полет MH370 са били 12 души от Малайзия и още осем от Китай.
15
6
 
17
 
! Отговори
Нико преди 10 години
Самолетът е отвлечен в подводните бази на извънземните до островите в Индийския Океан, Андамар и Никобар. Там от местните е забелязано от известно време усилено присъствие на Неидентифицирани Летящи Обекти да се гмуркат и изчезват в дълбините на океана. Прочети статията "Индия спря да търси безследно изчезналия Боинг на компанията Малайзия Еърлайнз, предаде Ройтерс". Напиши на Гугъл търсачката "Heavy UFO sightings and strange signals in Indian Ocean".
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страшна работа, ей. Този тероризъм ще ни довърши. Помнете ми думата.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Az misli che tova e rabota na AlKaida. Da ne se setiat da izkluchat telefonite ot bagajite mna patnicite e samo arabska rabota. Ideiata za izvan zemni ne e izkluchena no az mislia che te bi triabvalo da sa malko po-umni ot talibanite na AlKaida
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнгелПак хубаво че не са го забили в някой небостъргач ,този самолет************************Ima vreme. AlKaida sega podgotviat na kade da izletiat s nego. Izrael ili Amerika moje bi Evropa... za patnicite nishto ne se znae
11
8
 
14
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
До 11. Оооо. Зaсегнa ли се? Извинявaй. Сaркaзмът не е зa всеки...
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ястреб колко интересно...
9
1
 
23
 
! Отговори
до БоСимеонов преди 10 години
усещаш ли тежест в чугуненената си кратуна
8
15
 
29
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
И пaк идвa времето нa конспирaторите. Нов бермудски триъгълник, извънземни от плaнетaтa "мaтa космaтa", Осaмa още е жив, Хитлер е още жив, товa е чaст от плaнa "Рaн ът" зa докaрвaне Бългaрия до фaлит, екипaжът е облaдaн от зли демони, дяволът е отвлякъл сaмолет 777 вместо 666...
7
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А задния двор дали са му го обискирали
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има два вариянта нашествие на извънземни и укриване на самолета за откуп!
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"хубава работа" АМА ..........
4
4
 
49
 
! Отговори
Ястреб ® преди 10 години
До TulskiПонякога реалността може да е по-фантастична и от най-развинтената фантазия на някой конспирационен теорист. Още на третия ден след изчезването на самолета една птичка ми подшушна, че самолетът е отвлечен от много ПРОФЕСИОНАЛНИ хора, които са страшно много заинтересовани или от някои пътници, или от някакъв товар, намиращ се на борда на самолета. Според птичката, ключът на закадката може да е в 20'те служители на Freescale Semiconductor, пътуващи в изчезналия самолет.
3
9
 
37
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Онбаши,вчера излизам с колата, навсякъде по разклоните куки.Накрая едни ме спряха и откровенно и обясних:Първия слънчев приятен ден след зимата и те излезли да вгорчават на обикновенния човечец здравето.Честно, КАТ-аджиите не са хора!!!
2
3
 
49
 
! Отговори
Ястреб ® преди 10 години
До СалахадинСтрашно съм изненадан, че не я свърза историята с факта, че самолетът е бил с изключени фарове! ;-)
1
14
 
59
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Дори германските медии обясниха ситуацията,както винаги вие само спите,а именно:В този самолет са пътували 4-*** китайски учени,които са държали по равен дял процент патент върху ново лазерно оръжие,заглушаващо всички радари!!!При тяхна смърт тези дялове се прехвърлят на единственият жив в момента от общата компания,който-О чудо,казва се Якоб Ротшилд!!!Изясни ли ви се картинката сега?