Пак започна издирването на малайзийския самолет

Зоната на търсене е стеснена до 23 000 кв. км
Обновена: 21 мар 2014 10:18 | 21 мар 2014 08:34,
10
Пак започна издирването на малайзийския самолет
Снимка: БТА

Спасителни екипи възобновиха днес издирването на изчезналия малайзийски самолет в района на Индийския океан, на около 2500 километра югозападно от австралийския град Пърт, предаде ИТАР-ТАСС.

Австралийските власти заявиха, че зоната на търсенето е стеснена до 23 000 квадратни километра, след като вчера с помощта на спътникови данни бяха открити два предмета, които може да са отломки от самолета.

Още по темата
Сега в тази зона се възобновява издирването с участието на американски, новозеландски и австралийски самолети.

В района по молба на Австралия е пристигнал норвежки търговски кораб. Към него ще се присъедини още един плавателен съд, а утре в района ще пристигне австралийският военен кораб "Съксес".

Китай заяви, че изпраща три военни кораба, които да се включат в търсенето на евентуални останки от изчезналия малайзийски самолет, посочва Асошиейтед прес.

Трите кораба пътуват към района, където бяха открити двата предмета. Според Пекин в търсенето може да се включи още един китайски кораб - ледоразбивачът "Снежен дракон", който се намира в Пърт, след като пътува до Антарктида през януари, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
bulgarin преди 10 години
Do Anonimen:Kak ne te e sram da govorish taka za izcheznaliya samolet!!!Mislia, che ako imashe tvoi blizuk na borda na samoleta, niamashe da govorish taka!!!!Aman ot takiva!
6
2
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Не си губете времето цял свят разбра, че е свален а останалото е пропаганда, че бил отлетял незнайно накъде :DСвален е обърнал е курса и е паднал всичко е заметено край :D
5
4
 
1
 
! Отговори
Бай Мангал преди 10 години
Последна новина:*** от ромския квартал са върнали самолета на отпадъци, в момента тече приготовления по веселбата която ще започне всеки момент девиза на веселбата е КАТО ИМА ПАРИ -ИХУ КАТО НЯМА ЩЕ Е ТИХО!
4
8
 
9
 
! Отговори
Ребек преди 10 години
Сигурно има нещо много ценно във самолета? Имайки се напредвит за инжинерите които са били вътре,имали изготвен проект за нова сръх военна технология! Тук са намесени интересите на някои държави,просто така няма начин да се изпари самолета,всички варианти са възможни както Ареа51/Сибир/ Пустинията Негев!Ще вземат необходимото и ще претопят самолета! Догадки хиляди отговорът един, невинни хора са станали жертви на нечии интереси!
3
4
 
4
 
! Отговори
brezko преди 10 години
pytuvat kym mqstoto s otlomkite ot vchera ?!
2
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с този самолет, бре!
1
7
 
2
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
23000, тва колко е? колкот тимаджииско ли?