Расте надеждата, че ще намерят останките от изчезналия самолет

Имаме следи, уверен е австралийският премиер Тони Абът
Обновена: 23 мар 2014 12:00 | 23 мар 2014 07:30,
56
Расте надеждата, че ще намерят останките от изчезналия самолет
Двата китайски самолета, които участват в издирването Снимка: БТА

Има "нарастваща надежда", че останките от малайзийски пътнически самолет, изчезнал от над две седмици, ще бъдат открити в южната част на Индийския океан. Това мнение изказа австралийският премиер Тони Абът, цитиран от ДПА.

Два китайски самолета и два от Япония се присъединиха към международните кораби и самолети, които издирват изчезналия малайзийски самолет в зона с площ 36 хиляди километра на около 2500 километра югозападно от австралийския град Пърт.

Още по темата
След четири дни на безрезултатно издирване подозрителен предмет, засечен от китайски сателит на 18 март, породи надежда, че съдбата на изчезналия самолет ще се изясни.

"Очевидно разполагаме с някои много надеждни следи и има нарастваща надежда, че може би сме напът да открием какво се е случило с този злочест самолет", заяви премиерът на Австралия Тони Абът.

Обектът, заснет от китайския сателит, бе на около 120 километра от мястото, където бяха направени първите снимки на възможните останки от изчезналия малайзийски самолет.

Австралийският кораб HMAS Success вече е в района на издирване заедно с два търговски кораба. На път за там са и китайски, британски и още австралийски плавателни съдове.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
miami fl преди 10 години
До Да ви имамПроблемитеda tova e problem na tselia sviat,,Vie sigurno ste ot druga planeta za sajalenie
23
1
 
2
 
! Отговори
Брейй преди 10 години
До Анонимени каква е твоята теория, какво се е случило със самолета !?
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не е паднал в океана а и потщи сигурно е че не е и на сушата,при катастрофа с такъв калибър самолет останки и разрушения ще се виждат ор 10 сетки мили
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тука има голяма загадка и някои крие нещо,дни след изчезването му казаха че телефони на пътници са давали свободно, аз съм се занимавал с ремонт на телефони и ако телефон се дори намокри с морска вода която съдържа сол платката за 24ч се окислява,самолета не е във вода със сигурност,и как такъв самолет никои не го е засякал,просто изчезнал,по скоро е отвлечен от извънземни или е влязал в друго измерения,успех на търсещите,няма да открият нищо
20
2
 
3
 
! Отговори
край преди 10 години
Ама че *** - надежда има докато не се намерят останки- т.е. самолета е отвлечен илиприземен някъде и хората на него са живи. Намериш ли останки - край на надеждата - хората са мъртви.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Извънземинете са ги отвлекли вече е ясно
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А БЕ СТИГА С ТАЗИ ПРОПАГАНДА, ОТНЕМАТЕНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ... КОЙ ТИ ВЯРВА,ЧЕ В 21-ВИ ВЕК ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН МЕСЕЦ ИЗДИРВАТ САМОЛЕТ ГОЛЯМ КОЛКОТО ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ
17
0
 
7
 
! Отговори
до Австралийчето: преди 10 години
Ей, 'Австралийчето' от Долно Нанагорнище,ти не беше ли оня същия от Уолстрийт, дето пишеше от психиатрията на Стара Загора с другия ник КРЕМЕНА от СТЗАГОРА???Тези,които редовно посещаваме този сайт от години могат да го потвърдят,че стилът на писане е един и същ...Като ти писне от Австралия къде ще идеш? На Луната ли? Ти и без това си комуникираш с извънземните - поне им отиди на гости.И да знаеш,че е крайно време да се прегледаш!Поздрави от слънчева България, mate!
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ще повторя, самолета е на сушата!
15
4
 
6
 
! Отговори
67280 преди 10 години
Самолета е бил натоварен с Американско оръжие и целта на дестинацията му е съвсем друга, поради което трудно ще бъде намерен там където го търсят.
14
0
 
6
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Каква е тази логика, която се опитвате да ни всеете, бе? С всеки ден шансовете НАМАЛЯВАТ, а те нарастват! Еб*ти! Това и дете в първи клас ще ви се засмее на мисленето.Големи сте негодници!
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кои терористи не могат да бъдат намерени - тези, които са изпратени от САЩ.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Започвам да се убеждавам че това е някакъв австралийски вирус.Едно време имах колега в Германия който го беше пипнал май същия, колоритна личност, много ни забавляваше с австралийските си истории, а колегите разправяха че от 30 години не си е показвал носът извън Нюрнберг, като чета на "Сиднито" коментарите все за него се сещам :)
11
1
 
5
 
! Отговори
Питагор преди 10 години
Алооо, Мунчооо, площ не може да е километри, бре! Нито килограми.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чарлз Уидмор фалшифицира останките в момента. А оцелелите се бият с облака на острова
9
0
 
6
 
! Отговори
До Сидни$$$$$$$ преди 10 години
Не знам дали за нас Австралия е друга вселена,но за теб със сигурност е....там явно астрала е по-гъст и сте в някаква паралелна вселена хаха :)
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 15-тиНе бе, самолета са го отвлекли на Мелмак- родната планета на Алф!***!
7
1
 
13
 
! Отговори
до 9 преди 10 години
Кой ти каза ,че самолета е паднал е океана?Може да е отвлечен хората да са живи някъде си самолета ще се търси докато се намери ,така и трябва да е.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само на мене ли ми е малко странно, че точно 1 минута след последната връзка на самолета със земен диспечър, бойнга изчезва от радарите? Ако се е случил някакъв инцидент е голямо съвпадение, но е малко вероятно. По-вероятно е точно тогава пилотите да са изключили трансподера, или по собствена инициатива или някой ги е принудил да го направят. Има още няколко дена докато черните кутии спрат да излъчват сигнал и след това ще бъде почти невъзможно да открият самолета...
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката са два ИЛ 76, уникален руски тежък самолет!