Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"

Изтече запис на разговор на посланици на Русия в африкански страни
Обновена: 4 апр 2014 19:34 | 4 апр 2014 17:04, Елка Василева
291
Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"
Снимка: YouTube

В качен в YouTube запис на разговор двама посланици на Русия в африкански страни споменават България и българите, които „ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото“.

Твърди се, че записът е на разговор между посланика на Русия в Зимбабве и Малави Сергей Бахарев и колегата му в Еритрея Игор Чубаров. До момента няма официална реакция на качения в интернет запис.

Още по темата

Двамата посланици коментират резултатите от гласуването в Общото събрание на ООН за ситуацията в Украйна, споменават се и Румъния, България и балтийските държави.

В разговора Чубаров казва: „Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем Каталуния, Венеция, Шотландия и Аляска. И тогава ще се успокоим”.

След това следват шеги за това, че може да бъде взета цяла Европа, но без България и Румъния, пише „Фокус“.

И.Ч.: Сега имам много проста задача, на посланиците на европейските държави говоря само едно. Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем вашите Каталуния, Венеция, както и Шотландия с Аляска. Тогава и ще се успокоим.

С.Б.: На първо време ще се успокоим.

И.Ч.: Да на първо, а по-късно ще го премислим. Всички тези ш****и погранични, като Латвия, Естония и други европейски, както и румънците и българите, ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото.

С.Б.: О не, по-добре е да не ги пипаме тези, няма да ги взимаме. По-добре Калифорния, Маями, този тип „безлюдни” региони.

И.Ч.: Прав си, в Маями практически 95% са наши граждани. Имаме пълно право да проведем референдум.

С.Б.: Както и в Лондон.

И.Ч.: Да, определено. Прав си. Ще оставим румънците и българите, нека да останат засега в ЕС.

С.Б.: Заедно с балтийските л***а

И.Ч.: Между другото в разговор с европейски дипломат той ми каза: „Слушай, вземете си обратно Румъния и България”, а аз му отговарям: „Определено не, нищо няма да излезе от това”.

Dnes.bg припомня, че през февруари помощник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд трябваше да се извини на ЕС, след като изтекъл в YouTube запис на неин телефонен разговор разкри неин обиден коментар по адрес на Евросъюза във връзка с украинската криза. "Майната му на ЕС" (Fuck the EU), казва Нюланд в разговор с посланика на САЩ в Украйна Джефри Паят. Двамата дипломати обсъждат как да се уреди украинската политическа криза.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
7
 
5
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Старият конгрес на руските фамилии е свикан с идеята да бъде превзета Българската страна и да бъдат премахнати всички етнически българи от страната. Информацията за тези руски фамилии е повече от недостатъчна, защото се предполага , че са по-стари и от свободните зидари. Крим беше първата крачка, чрез контрола си над Путин и Руската Федерация скоро ще превземат и Румъния и Българи или поне това са плановете им.
141
0
 
7
 
! Отговори
да ти имам компромат преди 10 години
къде беше тоя компромат за какво става въпрос?
140
9
 
7
 
! Отговори
Фен преди 10 години
След време ще паднете под господарството на Руската Федерация. Старите Руски фамилии(владеещи голяма част от инвестициите в България) си искат страната. Пригответе се да бъдете заместени. Тази инвазия няма да ви дели на русофили и русофоби, а ще е етническо прочистване с идея да се премахнат всички не руско етнически граждани. Преклонението пред Русия не стига, трябва да сте истински руснаци или ще сте елиминирани.
139
5
 
20
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 10 години
ХОРАТА ОТКРОВЕННО СЕ ГАВРЯТ И СЕ ШЕГУВАТ СЪС САЩ И ЕС,АСПЕКОЛАТА ПО К1.БТВ,НОВА,ТВ ЕВРОПА,ТВ7 Е СМЕХОТВОРНА,ХОРАТА СИ ГОВОРЯТ И СЕ СМЕЯТ,ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ КОМПРОМАТ,ВИЖ НЮЛАНД Е ДРУГА БИРА
138
0
 
2
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВБлагодаря за добрите пожелания--да ти се връща двойно--от сърце.Утре летя в ЮАР.
137
8
 
17
 
! Отговори
аско преди 10 години
Този запис е пълна пародия. И малко дете не би повярвало в него. Западната пропаганда продължава.
136
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия са си правили бъзик. Явно са знаели, че ги подслушват.
135
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както каза Христо Тодоров Киев е най вероятно да отнесе След Великденските Празници Големите Яйца на Путин и то на очи :D Пффффффф най вероятно след Украйнските избори въпреки че е твърде вероятно да бъдат Манипулирани но пак ще ги ядът БОН АПЕТИ
134
5
 
6
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До мдааа ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НАДЯВАМ СЕ ЧЕ СИ ИМ ПРЕДАЛ ЛЮБОВТА И РЕСПЕКТА КЪМ НАШИТЕ СЛАВЯНСКИ БРАТЯ- РУСНАЦИТЕ.ТУК ГЛЕДАМ ИМА НЯКОЛКО ,,ЦЕННИ КАДРИ'' ВЪВ ФОРУМА ОТ РОДА НА ШОПА,ВАСИЛЕВ И СЕГА КИР МИХАЛАКИ /КОЙТО ИМА ПРАЗНА ГЛАВА И ДЪЛГИ МУСТАКИ/ ЗА КОИТО СЪС ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ ПОГОВОРКАТА- ,,КОГА ТУРЧИН СТАНА, КОГА *** ТУРИ/СЛОЖИ''! ЖАЛКО ЗА ТЯХ И ТАКИВА КАТО ТЯХ.БЪДИ ЗДРАВ И ВСИЧКО ДОБРО ЧЕ МЕ ЧАКАТ ДОСТА АНГАЖИМЕНТИ ТАЗИ ВЕЧЕР! НАДЯВАМ СЕ ,ЖИВОТ И ЗДРАВЕ УТРЕ ПАК ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ ТУК !ЧАО
133
0
 
4
 
! Отговори
мдаааа преди 10 години
До МихалчоВ цял свят--кадето се добив нефт,а какво??? Искаш да задаваш въпроси??? Чакам...
132
13
 
13
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Време е Путин да превземе България и да премахне българите от нея. България от години е Руска територия. Нищо не разбирате. Скоро ще се случи и ще говорите Руски вие *** на ЕС и Щатите. Ще се намирате в Велика Обединена РУСИЯ, където ви е мястото. Долу
131
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са руски евреи, които иронизират и се шегуват с политиката на Путин.
130
5
 
3
 
! Отговори
Михалчо преди 10 години
До мдааа--134 ;; Къде работиш бе в Русия ли?
129
5
 
18
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 10 години
ШАЛОМ,КАВО ?ШАЛОМ,ШАЛОМ.ХАХАХАХА,ЕГАТИ ГАВРАТА С ЦИОНИСТИТЕ ОТ САЩ,ПЛЮХА НА ЕС И НА САЩ,БРАВО
128
8
 
5
 
! Отговори
Михалчо преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВ--120; Ти пък най малко можеш да ме учиш ти си Учил историята писана 1947 г за *** които не задават въпроси.
127
1
 
8
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВВ БЪЛГАРИЯ растът две момичета --- мои дъщери близначки.Човече виждам ги почти през два месеца--- да благодарим на нашите демократи--мамка им---изгониха ни от домовете ни--БАЩИНИТЕ.Никога няма да им простя това.Сигорно с теб сме близнаци ---по съдба...
126
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИЯ КАК САМО СЕ *Т С ЕС,МУХАХАХ,РУСИЯ ОЩЕ ЧАКА САНКЦИИТЕ НА ЕС,УСПЕХ РУСИЯ БЪЛГАРИТЕ СА СЪС ТЕБ
125
11
 
6
 
! Отговори
Михалчо преди 10 години
До Анонимен--128 ; Разбира се че Русия създава всички проблеми.
124
6
 
25
 
! Отговори
rusnak преди 10 години
Таш*к му е мамата в цялата тази западна пародия:)))
123
6
 
6
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До Михалчо НЕ СЕ ДРАЗНИ СЪС ЧОВЕКА, ИЗЛАГАШ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КАТО СЕ ОБРЪЩАШ ПО ТОЗИ НАЧИН КЪМ НАШИЯТ ГОСТ! ДЕМОНСТРИРАШ УЖ ЗНАНИЯ ПО ИСТОРИЯ НО И ТИ СИ СЛАБА РАКИЯ ЩОМ МИСЛИШ ЧЕ КИРИЛ И МЕТОДИЙ СА САМО НАШИ. КАК СЕ ПЕЕ В ПЕСЕНТА,ПОМНИШ ЛИ: ,,СОЛУНСКИТЕ ДВАМА БРАТЯ>>, А КЪДЕ Е СОЛУН,ИЛИ НЕ ЗНАЕШ? ТЪЙ ЧЕ И ГЪРЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПИШАТ АКО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ АВТОРИ НА КИРИЛИЦАТА НИЩО ЧЕ ПИШАТ НА СВОЯ АЗБУКА!