Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"

Изтече запис на разговор на посланици на Русия в африкански страни
Обновена: 4 апр 2014 19:34 | 4 апр 2014 17:04, Елка Василева
291
Руски дипломати искат да ни изритат "в правилната посока"
Снимка: YouTube

В качен в YouTube запис на разговор двама посланици на Русия в африкански страни споменават България и българите, които „ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото“.

Твърди се, че записът е на разговор между посланика на Русия в Зимбабве и Малави Сергей Бахарев и колегата му в Еритрея Игор Чубаров. До момента няма официална реакция на качения в интернет запис.

Още по темата

Двамата посланици коментират резултатите от гласуването в Общото събрание на ООН за ситуацията в Украйна, споменават се и Румъния, България и балтийските държави.

В разговора Чубаров казва: „Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем Каталуния, Венеция, Шотландия и Аляска. И тогава ще се успокоим”.

След това следват шеги за това, че може да бъде взета цяла Европа, но без България и Румъния, пише „Фокус“.

И.Ч.: Сега имам много проста задача, на посланиците на европейските държави говоря само едно. Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем вашите Каталуния, Венеция, както и Шотландия с Аляска. Тогава и ще се успокоим.

С.Б.: На първо време ще се успокоим.

И.Ч.: Да на първо, а по-късно ще го премислим. Всички тези ш****и погранични, като Латвия, Естония и други европейски, както и румънците и българите, ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото.

С.Б.: О не, по-добре е да не ги пипаме тези, няма да ги взимаме. По-добре Калифорния, Маями, този тип „безлюдни” региони.

И.Ч.: Прав си, в Маями практически 95% са наши граждани. Имаме пълно право да проведем референдум.

С.Б.: Както и в Лондон.

И.Ч.: Да, определено. Прав си. Ще оставим румънците и българите, нека да останат засега в ЕС.

С.Б.: Заедно с балтийските л***а

И.Ч.: Между другото в разговор с европейски дипломат той ми каза: „Слушай, вземете си обратно Румъния и България”, а аз му отговарям: „Определено не, нищо няма да излезе от това”.

Dnes.bg припомня, че през февруари помощник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд трябваше да се извини на ЕС, след като изтекъл в YouTube запис на неин телефонен разговор разкри неин обиден коментар по адрес на Евросъюза във връзка с украинската криза. "Майната му на ЕС" (Fuck the EU), казва Нюланд в разговор с посланика на САЩ в Украйна Джефри Паят. Двамата дипломати обсъждат как да се уреди украинската политическа криза.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
17
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Яко!Направо са сринали нашите дупедавци от гавра!Хи-хи-хи!
161
7
 
18
 
! Отговори
Грешка в мисленето преди 10 години
Грешка в мисленето е да плашите българина с Русия! Българинът има толкова дълбоки жизненоважни връзки с Русия, които нито ЕС, нито НАТО, нито САЩ, нито тримата изброени заедно, могат да разбият.
160
1
 
18
 
! Отговори
Bulgatani преди 10 години
Господа, ние трябва да имаме чувство за хумор! Посланици на Русия в Зимбабве, Малави и Эритрея искат да вземат Каталония, Венеция, Шотландия и Аляска? Сенсация, нали? Това е добра шега за 1 Април - ден за ***.
159
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Na vas evropeiski syuz ne vi triabva , vsichki ste za anadola...
158
1
 
9
 
! Отговори
Иван Пешев преди 10 години
Това са някакви простотии и е видно за всеки един човек , то бива ама чак пък толкова.
157
2
 
12
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 10 години
Нас не ни искат в Европейския Съюз,това го казва европейски дипломат.А нашите управници са готови да лижат задниците на всички католико-протестантски!!За наше съжаление господ бе българин само едно полувреме и после ни забрави.Бъзикът по наш адрес на двамата руски дипломати макар и дебелашки си има своите много дебели основания.В България,Румъния и Украйна едни продажници сменят други продажници в държавната власт.25 години друга пиеса по нашите земи не се играе
156
2
 
22
 
! Отговори
дядо преди 10 години
във всеки сайт различен превод,но от всичките се разбира,че и другите хора са разбрали,че ни надяноха на европейския и вече никой не ни иска
155
1
 
9
 
! Отговори
До 160 преди 10 години
Ами така е защото Еврогейският съюз не е като Съветският там ценностната система беше къде по различна верно Еднакво зависими но по добре подготвени в всяко едно отношение Спор Няма
154
3
 
7
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
В добавка на 150...Ако имах институционална власт в Русия(примерно като Путин),бих проверил достоверността на записа и ако той се окаже автентичен:1.Дипломат 1 заминава на психиатрично лечение от депресия и алкохолизъм.Отнема му се правото на дипломатическа кариера доживотно.2.Дипломат 2 се отзовава ,дава му се почивка половин година след това му се позволява да работи като чиновник и да попълва формуляри....Тези двамата са срам са ЧОВЕШКИЯ ДУХ И СЛАВЯНСКАТА КУЛТУРА и ДУХОВНОСТ .
153
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A be deto sa vika rusko losho niama :)
152
4
 
7
 
! Отговори
super преди 10 години
bravo na rusnacite.kakto celia svyat otdavna ve4e znae 4e bulgarite sa polucoveci.kato 4uyat bulgarrrr i im se povry6ta na horata.
151
3
 
3
 
! Отговори
st преди 10 години
До Анонимен Местиш се в друга страна и си ок хич да не ти пука в тази *** бг.
150
7
 
6
 
! Отговори
АлександърМакедонски преди 10 години
Това, което хората не знаят, е, че всъщност Русия са кукли на конци. Това е план на Великата Македонска Република, за освобождението и прочистването на Европа, която по право принадлежи на нас - великите потомци на Александър, от гадната ***! Планът е бил разработен преди повече от 15 години, но сега настъпи моментът, в който ние ще си върнем това, което е наше!
149
18
 
3
 
! Отговори
st преди 10 години
Нито ще ида в русия някога, нито иска да имам общо с руснаци, който иска да си ги тачи.
148
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DNES.BG след като ни запознахте с проблемите на Русия и Запада. Няма ли да обърнете внимание на България. Днес още 45 ислямисти бяха допуснати на наша територия. Страхил Ангелов пък казва, че ако продължава башибозука да минава през нашата граница, не се знае дали ще съществува България. Защо продължаваме да допускаме да преминават, пък и дори ще ги "интегрираме", а не ги експулсираме.Това краят на нашата държава ли е/ както са ?Това ни засяга, а нито една статия по въпроса. Цензура ли правите?
147
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми това е положението - забавляват се братушките...Тъжното е че с политици като сегашните (само ката се сетя че Мики Маус ни е президент!) ставаме за посмешиште и за изтока и за запада!Иначе от мен 10 + за изпълнение и остроумиеИ 10++ за глупост на тъпите ни журналисти дето си мислят че това злепоставя посланниците.Може записа нарочно да е пуснат за подигравка а журналята направо глътнаха голата кукичка!
146
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази инвазия няма да ви дели на русофили и русофоби, а ще е етническо прочистване с идея да се премахнат всички не руско етнически граждани. Преклонението пред Русия не стига, трябва да сте истински руснаци или ще сте елиминирани.
145
3
 
6
 
! Отговори
тито преди 10 години
До СрамА прочете ли куоментарите отдолу---а моше???? Или не можеш да четеш по руски??? Учи се,скоро ще ти потрябва....
144
0
 
13
 
! Отговори
До турчин преди 10 години
Заминавай да те обиждат в Турция по няколко пъти в ден явно ти е харесало Върви, Отивай докато не сме ви почнали ние тука
143
9
 
10
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
В записа чух един пиян руски дипломат(N1) да си говори с друг руски дипломат(N2),който е достатъчно ***,мекушав и безотговорен да влиза в тона на пияния си колега.Простотиите за Калифорния,Аляска,Маями,Балтийските републики,България,Румъния и т.н.,отдавам на особеното емоционално състояние на ДИПЛОМАТА,породено от нервно напрежение,алкохол и вродена простащина.