Руски войник застреля украински офицер в Крим

Украински военни се напили и се спречкали с руски колеги край КПП
7 апр 2014 13:05, Елка Василева
148
Руски войник застреля украински офицер в Крим
Снимка: архив, Reuters

Руски войник застреля снощи украински военноморски офицер в Източен Крим, информира днес министерството на отбраната в Киев, цитирано от Ройтерс. Това е един от малкото смъртни случаи, за които бе съобщено, след като Русия пое контрола над черноморския полуостров, добавя агенцията.

По предварителни данни украински военни са се напили в с. Новофьодоровка и са се спречкали с руски колеги край КПП, където украинците служели по-рано, посочва РИА Новости, според която убитият е офицер от сухопътните сили на Украйна.

Руски военен, получил телесни повреди, стрелял при самоотбрана по майор Станислав Карачевски, обяснил пред журналисти Андрей Васелков от следствието в Крим. Образувано е дело за убийство; максималното наказание е 15 години затвор, добавя агенцията.

Група пияни хулигани нападнали през нощта КПП на кримско военно поделение и общежитие към него. Нападателите се нахвърлили срещу служители на МВР и военен патрул в опит да им отнемат огнестрелното оръжие. По време на схватката един от хулиганите бил задържан, а друг - ранен и починал от раните си, преди да пристигне линейка. Трима успели да избягат, обобщава случката РИА Новости.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
12
 
3
 
! Отговори
БГ НАЦИОНАЛИСТ преди 10 години
В БЪЛГАРИЯ ФАШИЗМА СЕ ВРЪЩА oт РУСИЯ !!! ДА !!!
78
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Украинците уж били пияни на талпи, а избягали от трезвите руснаци.
77
5
 
2
 
! Отговори
Сега преди 10 години
Евреите Ленин,Сталин,Сорос,Путин пишат новата история от един век насам.
76
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пияната руска войска избива украинците в Крим.
75
12
 
4
 
! Отговори
до истината преди 10 години
Не си прав,не си.Украинския офицер бил НЕВЪОРЪЖЕН.Руските войници хич не пият водка,били са абсолютно трезви.Украинския офицер отнел оръжието на въоръжения до зъби руски войник и за да му покаже как се стреля се гръмнал веднъж в стомаха и понеже руския войник хич не е бил пиян,Украинския офицер се гръмнал и веднъж в окото.А другия Украинец си е теглил един бой,почти до смърт и руските войници,за да го опазят да не се самоубие са го арестували.ИСТИНСКАТА РУСКА ВЕРСИЯ.В-К ПРАВДА.Руска.
74
4
 
7
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Мдааа, за 23г дУпекрация, Сорос и компания успяха да пренапишат Бг и световна история, да съсипят Бг образование и да промият мозъците на не едно бг поколение!!!! Жалко!!!!САЩ защитават нацианалните си интереси на хиляди километри от границите си носейки "демокрация" - синоним на война разруха страдание и смърт.А, излиза, че РФ, няма "демократичното" право да защити националните интереси на гражданите си в приграничните си територии!?!? Що за двоен стандарт и лицемерие от страна на САЩ!?!
73
3
 
8
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Новината е следната....Постъпва сигнал във Полицията че група неизвестни нарушават обществения ред около КПП-то на военна част 1100 във г.Саки. От изпращат патрул който установява, че пияни Украински военни са хвърляли камъни по стъклата на КПП-то...Полицейския патрул се отправя към общежитието където живеят Украинските военни, там пияните военни ги нападат и се опитват да им отнемат оръжието....При неизбежна самоотбрана единия полицай прострелва майор от въоръжените сили на Украйна...
72
1
 
5
 
! Отговори
Новинар преди 10 години
До Соросоида 90Явно не си във час кой медии са наистина Руски, а не контролирани от ЕВРЕИ !!!Когато ви пускат опорните точки, поне да ви обясняват коя медия от кой се контролира :)))Истинските национални Руски медии са RT.ru, vz.ru, 1tv.ru, gz.ru, anna-news.info и десетки други..Но вие все цитирате точно контролираните от ЕВРЕИ Руски медии :)))))
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Pri voenno polojenie ubiistvata ne biaha li razresheni ?Taka cialata voiska moje da otide v zatvora.
70
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАТУШКИ, АМА ЗАЩО ТАКАВА ЗЛОБА, НАЛИ ВСИЧКО ВИ Е ЯСНО, НАЛИ СКОРО ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ. НАЛИ ПУТИН Е НАЙ ХРАБРИЯ, ДОБЪР, ВСЕОТДАЕН КАГЕБИСТ, ЗАЩО? ТА САМО СЛЕД МЕСЕЩ ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ УКРАЙНА ЦЯЛА И ТОГАВА ВСИЧКИ УКРАИНЦИ ЩЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ВИ БЛАГОДАРЯТ, КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА, ИЗЧАКАЙТЕ ОЩЕ МАЛКО. И НИЕ СМЕ СЕ НАРЕДИЛИ НА ОПАШКА, ЕТО ЧАСТ ОТ НАС ОТДАВНА ХОДЯТ БЕЗ *** И ВИ ЧАКАТ!
69
7
 
6
 
! Отговори
american boy преди 10 години
На фона на задаващия се световен апокалипсис това правителство, което в момента ни управлява - правителството на ислямско-съветската хунта на Доган и Станишев, е меко казано опасно за България! Съветския гражданин Станишев и Доганя с кеф ше прережат лентичките като присъединят черноморието към Путинска Русия и останалото от България към Турция! Оставка, мръсни ***, народа не ви ще насаденото насила с Костинброд Гейт "правителство"! Само Бойко Борисов става за премиер в тази сложна ситуация!
68
6
 
5
 
! Отговори
? преди 10 години
Българските руснаци с опорните им точки се радват на смъртта на Украинския офицер и зверския побой над другия от руските войници.Ако четяха сайтове от типа на -Кои са най-големите злодеи в историята,Кои са най-големите диктатори....,От Хитлер до Сталин,най-убийствените режими в света ще са още по горди.Комунистът Мао Дзе Дунг-60-78 000 000 китайци,юдео-болшивика Джуга-Сталин-швили-30-50 000 000,горкия Хитлер-17-30 000 000.Голяма гордост.,,Какво тук значи някаква си личност?''
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тука пак почнаха да трият всичко що е против фашистка Русия
66
1
 
6
 
! Отговори
Рублаждия Българин преди 10 години
До Анонимен 84А ти ако уважаваш Българския език, ще пишеш на Български.
65
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименkakvo pi6e6 be brato na ruski 6te pi6e6 v ruski saitove
64
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ляшко приехал в Луганск, и быстро убежалНардеп Олег Ляшко прибыл в Луганск под здание захваченного протестующими управления СБУ.Об этом сообщает издание obzor.lg.uaЛяшко с помощью громкоговорителя обратился к луганчанам и призвал людей воздержаться от провокаций и сепаратизма.Нардеп также заявил, что готов купить билет в один конец всем, кто хочет в Россию.Тут же кортеж лидера Радикальной партии стали окружать агрессивно настроенные люди.Ляшко был вынужден срочно уехать.
63
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До rusnakMri ve rusofilistichen kaput
62
6
 
9
 
! Отговори
rusnak преди 10 години
Награда за войника!!! Жалко, че не е гръмнал всичките петима..
61
1
 
7
 
! Отговори
соросоидче преди 10 години
До АнонименТочно в целта! Вън *** агенти на НАТО и САЩ! Ние, останалите честни българи, не сме платени като вас. Срам и позор за всички прогнили НПО-та, които успешно водят света към трета световна. Тогава и вие загивате, барабар с откраднатите си кървави пари! Това не го ли мислите???
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 75Че защо да го арестуват? Нима арестуваха Еценюк, Тимошенко, Таруда и останалите от шайката? А, тях няма да ги арестуват, тях направо като Сашко Бiлий ще ги подкарат.