Търсят изчезналия самолет по суша

Няма да спира и издирването в океана
Обновена: 23 апр 2014 14:10 | 23 апр 2014 09:36, Елка Василева
35
Търсят изчезналия самолет по суша
Снимка: Reuters

След неуспешното до момента издирване на изчезналия малайзийски Боинг 777 в Индийския океан служителите от координационния издирвателен център в австралийския град Пърт възнамеряват да продължат операцията по търсене на самолета по суша, предаде ИТАР-ТАСС.

„Прегрупирането на силите може да стане още през следващите дни, ако няма положителни резултати от търсенето в океана. Не бива да се прекратява обаче и издирването в Индийския океан“, заяви пред журналисти служител на центъра.

Още по темата

По думите му не може да се изключва самолетът да се е приземил някъде на сушата, още повече, че „до момента не е открита нито една отломка от Боинг-а“.

„Би било абсолютно невероятно да се предположи, че самолетът се намира на територията на някоя държава, докато го търсят над 20 страни“, допълни експертът.

По-рано търсенето на самолета беше прекратено за неопределено време поради лошото време. На около 800 км западно от зоната на издирване се намираше тропическият циклон „Джак“. Той бързо губи сила и сам по себе си не представлява заплаха, но все пак стана причина за значително влошаване на времето в района на издирване – лоша видимост и образуване на големи вълни.

Досега подводният робот, който беше спускан девет пъти, не е открил никакви следи от изчезналия Боинг.

Самолетът Боинг 777 на малайзийските авиолинии изпълняваше полет от Куала Лумпур за Пекин през нощта срещу 8 март. На борда му се намираха 227 пътници и 12 души екипаж. Връзката със самолета беше изгубена около два часа след излитането от столицата на Малайзия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
tu-95 преди 9 години
Сомалия
27
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Предполага се че Мосад го е отвлякъл, но изсраел отрича, тогава под съмнение попада ЦРУ, но САЩ отрича, тогава излиза че е съвместно на Мосад-ЦРУ отвличане, и двете ведомства отричат. На въпроса - при вашето безупречно разузнаване и приятелска размяна на информация кого подозирате? - Волен Сидеров и АТАКА!
26
0
 
0
 
! Отговори
Bellerephon преди 9 години
До АнонименХАХАХАХ ми те черните кутии са оранжеви, ОХО !
25
3
 
1
 
! Отговори
$идни, АУ преди 9 години
Наистина незнам как да ви го кажа, но за вас българите Ав$тралия е не само друга планета, но друга галактика. Ето аз например тази вечер ходих на опера в нашата световно известна опера, каквато вие в България нямате! Очаквайте съвсем скоро новото ми видео в ютубе, знаете как е - карам си спортната кола с евтиния бензин а няколко аборигена ми търкат джантите ...уф, какво знаете вие. Сега ви казвам лека нощ, че утре ще ставам рано - ще ходя на риболов с лък в ЛонгРифПоздрави от Сидни Ав$тралия
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
самолет ако беше катастрофирал щеше да има останки и в океана и на сушата,как си представяте самолет колкото футболно игрище да катастрофира/ първо няколко километра ще е мазало на сушата а да не говорим че ще има огромен огън или пожар ако е паднал в планинска част/ тои че е отвлечен е вярно, но от кого ли,четох една статия която ме накара да се замисля,имало вариант за отвличанме от извънземни или влизане в друго измерение
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 777е как да го засекат като е в някоя секретна база на САЩ поне останките от него
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
търсете го Титаник
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До титоturskata televizya pokaza predi nyakolko dena ce samoleta bil otvlecen ot alkayida samiyat covek koyitose kazva muhamad alnebi koyito raskazal ot telefona za slucaya
20
0
 
6
 
! Отговори
Имани преди 10 години
Седем десети от повръхността на Эемята е покрита с вода!!! Трудно ми е да повярвам, че става въпрос эа адекватно търсене и каквото и да било!!! На Луната, дали ще търсят:-)))???
19
3
 
22
 
! Отговори
мдааааааа преди 10 години
търсете го на сушата , в някоя американска база .Досега такова чудо не се беше случвало . Ако се е разбил във водата ,за толкова време все някъде , щяха да изплуват останки - я човешки , я от самолета
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз вдигнах самолета още със събуждането..
17
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене върни самолета.
16
1
 
13
 
! Отговори
777 преди 10 години
Ами те засекли и снимали чудовището от Лох Нес даже под водата, а цял самолет не можаха да намерят! Явно не са търсили където и както трябва!
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И най-накрая ще го търсят в космоса сигурно...
14
2
 
12
 
! Отговори
Симо преди 10 години
Преди го мислех за невероятна версия, че се е приземил някъде и изчакват удобен момент и самолета "да ги намери" търсещите, или някоя стратегическа сграда. Започвам да мисля, че не е толкова невероятно вече ...
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако в списъка на пътниците фигурира лице с името Волен Сидеров не се чудете много.
12
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 8На Медведев в задния двор е самолета.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го потърсят в сараите!
10
8
 
2
 
! Отговори
оа преди 10 години
Самолета е открит без нито един пътник в него!!!Не е разбит а по голямото чудо е че се намира в България!!!
9
1
 
1
 
! Отговори
Е - Ник преди 10 години
Не, бе! Нали тия там и те са *** - отишъл е за скрап. Парите за тия месеци вече са опукани!