ЕС настоява за разследване на събитията в Одеса

Аштън призовава виновниците да бъдат изправени пред правосъдието
Обновена: 3 май 2014 21:50 | 3 май 2014 19:31, Анисия Иванова
241
ЕС настоява за разследване на събитията в Одеса
Катрин Аштън. Снимка, архив БТА

Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Катрин Аштън настоя днес за независимо разследване на обстоятелствата, довели до множество убити и ранени в Одеса.

Още по темата
Аштън призовава виновниците да бъдат изправени пред правосъдието. По нейните думи събитията трябва да доведат до размисъл, а украинците трябва да използват момента, за да преодолеят изкуствено насаденото разделение от последните месеци. 

ЕС приканва всички да бъдат максимално сдържани и да не използват случая за допълнително нагнетяване на омраза и за предизвикване на безсмислено насилие. Аштън настоява всички политически сили да поемат своята отговорност и да преминат към мирен диалог, за да намерят изход от кризата. Според нея всички страни, подписали споразумението от Женева, трябва да увеличат усилията си за неговото приложение. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: УкрайнаЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
4
 
! Отговори
Галя преди 10 години
Като се разследва да не се скрият резултатите пак и фа последва мълчание и забрав от ЕС страна
178
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Катрин дето уреждаше снайперисти да убиват мирни граждани в Киев.Абе Бог ще ви съди вас.
177
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аабе тази *** английска, какво се е загрижила подир байрама, гнида англосаксонска
176
1
 
4
 
! Отговори
симо преди 10 години
До KiretoКиро, като не гласуваш ще го накривиш на някой убиец и в най добрия случай крадец.Гласувайте ***, щото като не гласувате, гласувате против родината.
175
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен дето знаел кои са убийцине е сигурно това, което си мислиш, че знаеш. Истината може да се окаже друга.
174
2
 
3
 
! Отговори
запитване преди 10 години
До Анонимен дето не дал съгласие на госпожа АштънКой си ти, че нещо не се виждаш добре
173
1
 
7
 
! Отговори
ме преди 10 години
До Анонимен 103Глупак! Най-после трябва да разбереш,че хората не мислят като теб! никой не "цъка" как му дойде!Не знам на колко си години, но ако се роден след 1989 е разбираемо защо си толкова ***!
172
3
 
9
 
! Отговори
ме преди 10 години
До Анонимен 44Единствената правилна реформа е ЗАКРИВАНЕ на този съюз.
171
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази политическа деятелка,представляваща ЕС се опитва да заблуди общественото мнение,като твърди,че ЕС ще "разследва"ГЕНОЦИДА,извършен не само в Одеса.Тази баронеса или каквато иска да е,е марионетка в ръцете на управляващите в САЩ и пръста си няма да мръдне,за да бъдат наказани истинските виновници,които тя хжодеше и поздравяваше и подкрепяше пом.държ.секретар на САЩ,когато тя пък се гавреше с украинския народ.
170
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Катрин Аштън" Аз не си спомням да съм я избирал тая да ме представлява по които и да е въпроси, пред когото и да е! Ако някой от вас лично е дал генерално пълномощно на тая, то това е друг въпрос. Откровени престъпници, лъжци и двуличници не могат да бъдат Мои представители при никакви обстоятелства! Много държа на това!
169
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Лицемерка! Какво независимо раследване ***, кой ще е тоя независим от вас и от САЩ дето ще го направи??!! И ще изнесе ли истинските факти!! Разбира се че не, идеята е да обвините Русия, но знаете че това не е вярно, затова приказвате и не правите нищо!! Знаете прекрасно кой е виновен, и това са САЩ и вие - американските ***. Ама много ми се ще Русия да ви спре Северен поток, да видите как ще клекнете, и ти и баба Меркел!!!
168
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Четирите животни на Антихрист(евреина,***, хидроинженера и пожарникаря) са малка част от голяма фауната на джунглата от наследниците на римския император Нерон-гонител и убиец на християни. Днес животните гонят младите хора(емигранти) и убиват стари чрез ниски заплати.Често използват и войни с цел масово унищожение и прикриване на истината.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ И ПРОДАЙТЕ СВОЯ ГЛАС,А ВЗАМЯНА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ АНАТЕМА И ВЕЧНИ МЪКИ В ДЖУНГЛАТА.
167
1
 
14
 
! Отговори
врачка преди 10 години
УУУУ тоя вампир пак се появи и няма отърване от него!
166
1
 
18
 
! Отговори
Александър Станински преди 10 години
До Анонимен Не е пръднал тая английска кокошка- изакала се е. По евроатлантически!
165
1
 
13
 
! Отговори
alexander.rangelov.3 преди 10 години
Kakvo ima tolkova za razledvane ...Ashtun da zvunne na Obama i gotovo ....! I decata znaiat koi naliva pari za bezredicite v Ukraina !
164
1
 
25
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
ЕС трябва да се вземе в ръце и да излезе от игричката на САЩ, ако иска да съществува! Приятели, съюзници - празни приказки... САЩ са пред фалит и за да се спасят удрят по ЕС предизвиквайки кризата в Украйна. Те и до гражданска война ще го докарат, за Украйна, народа там и човешките права не им пука. Една война на границите на ЕС ще закрепи долара, пък и оръжие ще продават (те друго за продаване нямат). Конфликта с Русия ще съсипе икономиката на Европа. Направили са си сметката...
163
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
belousrv, приятелю всички знаем кой извърши този геноцид в родният ти град !!! Това са Десен сектор , убийците от майдана в Киев, подкрепяни от САЩ и ЕС!!! С вас сме в този тежък момент и ви подкрепяме!!
162
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Как ли да гласувам на евро-изборите след този геноцид и цинизъм на ЕС?!Ще нарисувам нацистка свастика на бюлетината, ще я заплюя и пусна в урната на евро-атлантическите ценности от трети род."Така трябва да постъпи всеки уважаващ себе си българин на изборите на 25 май!! Няма да участваме в геноцида организиран от ЕС в Украйна!!
161
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До belousrvНикой няма да ви покани за членство в ЕС. Вие трябва да поискате. Такива са правилата.Ужасно е това, което се случва във вашата страна. Истината не е още ясна. Ние сме лъгани дълго време и не вярваме особено на крясъците, защото в такива случаи има чудовищна манипулация и дезинформация от заинтересованите.
160
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Разследване"- това ли е новото определение на "замитане на следи" на нацисти от"десния сектор"?