Убиха ученик в гимназия в САЩ

Стрелецът също е мъртъв
Обновена: 10 юни 2014 22:16 | 10 юни 2014 22:16, Александър Попов
55
Убиха ученик в гимназия в САЩ
Снимка: Reuters, архив

Ученик беше смъртоносно прострелян в гимназия близо до Портланд в американския щат Орегон, предаде Асошиейтед прес.

Предполагаемият стрелец също е мъртъв. Полицията е отцепила района, но час след случилото се съобщи, че положението е под контрол.

Въоръжен мъж влязъл тази сутрин в гимназия "Рейнолдс" в град Траутдейл и стрелял по ученик, който е починал, каза началникът на полицията в града, цитиран от Франс прес и БТА.

Това е поредният случай на подобни нападения в или край учебни заведения в САЩ, станали напоследък. На 5 юни 19-годишен младеж беше убит, а още двама души бяха ранени, след като въоръжен мъж откри огън в университетска сграда в Сиатъл. На 23 май студент уби шестима души в университет в Санта Барбара и се самоуби.

Двадесет деца и шестима възрастни бяха убити през декември 2012 г. при стрелба в начално училище в град Нютаун, щата Кънектикът. Трагедията потресе страната, но плановете на президента Барак Обама за щателни проверки при продажбите на оръжие и предложения за забрана на продажбата на боен тип автомати и ограничаване на продаваните количества боеприпаси така и не бяха приети миналата година от Конгреса. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: САЩубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
9
 
! Отговори
Nox преди 9 години
И още:След всяка стрелба по училища се пръкват като по команда всякакви *** да искат цялостно обезоръжаване на населението на САЩ. Дори известни актьори се включват в кампанията против огнестрелните оръжия.Никой обаче не гледа фактите и статистиките, че най-голямата причина за смърт през 20ти век са ПРАВИТЕЛСТВАТА, а не разни банди или психично болни пубери на няколко вида псъхотропни медикаменти (99,9% от случаите).Гледайте на youtube Demand A Real Plan - Disarmament leads to Democide
19
2
 
5
 
! Отговори
Nox преди 9 години
Всичките тези стрелби по училища и колежи се осъществчват, защото огнестрелни оръжия са забранени на територията на тези училища и колежи.Обаче правилата са за спазващите закона, а не за престъпниците. Убийците не се касаят какво е забранено. Те влизат и стрелят на поразия.Тази политика (да не са въоражени учители и охрана в публичните училища, докато децата на конгресмени и актьори ги пази въоражена охрана) е част от политиката целяща тотално обезоръжаване на американската нация.Има още.
18
2
 
16
 
! Отговори
земляк преди 9 години
Хора,не така...В САЩ има над 160 националности.Когато някой казва:"Американци"-разбирайте точно това!Янките,отдавна не са единствените представители на тази нация!Времето на първите заселници,"Янки Дудъл" безвъзвратно е отминало.Наистина "гръбнакът" е бил в началото от англичани,ирландци,германци,но после с времето всичко се е променило с потокът от емигрантите пристигащи от цял свят.Наистина имало е време на просперитет,но в момента си е Вавилон.Стресът е в небивали размери!!!...
17
11
 
15
 
! Отговори
Петкан преди 9 години
Браво Днес.бг все с такива новини да ни радвате- най-добрият американец е мъртвият американец. Както самите те са казали- "И гнидите стават въшки" тъй че училище или не, новината е добра. И без туй избиха стотици хиляди деца по целия свят, няма да ревем за техните НИ НАЙ-МАЛКО!
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там още от малки имат усет за отговорност!Затова тарикатите биват разстреляни показно ...А тука си правят квото искат!!!Раздайте оръжие и тука до 72 часа гарантирам ще се освободят много работни места...
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Александре, - какво по дяволите е "боен тип автомати" ?! - дали ти е известно, че в САЩ от години е де-факто забранено продажбата на автоматично оръжие?
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само в щатите стават такива неща ав другите страни миррр
13
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V rusiq nqma ubuystva nqma poboy vsicko pod kontrol
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koito noj vadi ot noj umira!
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ochevidno vinata e na bsp
10
9
 
2
 
! Отговори
Deutschland преди 9 години
F*ck USA H*IL HI*LER!!!
9
5
 
29
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 9 години
Какво да коментираме , тези новини са вече банални !!! Това е ежедневието в Империята на злото
8
7
 
12
 
! Отговори
Нация-Излагация!!! преди 9 години
СаЩ психично болни и хомосексуалисти Русия пияници и канибали България *** и крадливи!!!
7
29
 
12
 
! Отговори
Не на комунизма преди 9 години
САЩ са велика нация за това че са единни. Никога дупката русия няма да достигне и 1/10 от техния жизнен стандарт
6
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русофилската измета да налазва
5
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко, но ежедневие... Тази *** държава ли подражаваме?
4
9
 
3
 
! Отговори
Ха така журналя преди 9 години
..."Корнелия Нинова подаде оставка като заместник-председател на БСП"... Как няма да подаде, като синчето и учи не в Русия, а в Америка... А американската посланичка предупреди за отнемане на визи и замразяване на авоари на всеки заиграл се с руснаците по"Южен Поток". Дъртата лисица се усети, че в този си вид БСП начело с със Станишко пада в канала, а това може да се отрази на синчето, което смучи от майчините авоари и преводи! Интерса клати феса, драги ми социалисти и Нинова го показа...какво тук значи някакви си партия, че дори и да е БСП?!
3
3
 
10
 
! Отговори
ааа преди 9 години
Тоя Обама си подритва оставката ми се струва как така ще убиват ученик в гимназия а ?
2
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом са по малко от 5, за САЩ не е новина.
1
14
 
23
 
! Отговори
Гли Ст преди 9 години
Две ГМО-та по-малко....