Украински бронетранспортьори са навлезли на руска територия

Русия: Подобни провокации "затрудняват едва започналия диалог"
13 юни 2014 22:35, Анисия Иванова
186
Украински бронетранспортьори са навлезли на руска територия
Снимка БТА

Два украински бронетранспортьора са пресекли един след друг границата с Русия и са преминали на руска територия, където са били блокирани от граничната охрана, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

Брониран автомобил на украинските сили е навлязъл на 150 метра навътре в руската територия, екипажът е успял да избяга, но автомобилът е бил задържан, заяви говорителят на граничната служба на Ростовска област Василий Малаев. "Малко след това бе направен втори опит (за навлизане) от страна на украинските  въоръжени сили, за да си приберат бронетранспортьора", но и той се провалил, допълни Малаев.

Още по темата

Руският президент Владимир Путин "нареди на министерството на външните работи да се обърне към украинската страна по въпроса с нарушаването на границата от украински военни", каза Песков.

Руското външно министерство изпрати официален протест, като заяви, че подобни провокации "затрудняват едва започналия процес по възстановяване на двустранния руско-украински диалог", предаде ИТАР-ТАСС.

Украинските власти заявиха, че ще проверят случая. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Вирджиния до 52Националсоциализъм значи Ред и Жизнан стандарт.А не Бг социализма на Тато-Живков него го видях добре.Между впрочем предателят Тодор Живков е Герой на Русия-Съветски съюз.
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един въпрос...защо българският катедрален храм е кръстен на един васал на хан Батий и "герой" от битка в която са участвали около 300 души и има общо 20 убити шведи и залешани-в средата на 13 век още няма руснаци и Русия?
50
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВирджинияВсичко, което изредихте се нарича руска пропаганда, ако знаете руски - прочетете този сайт - stopfake.org/, гугл няма как да се излъже, особено фосфорните ракети и термичните снаряди показва колко сте запознати с руската пропаганда. Просто прочетете, нищо повече не ви моля. Отрязаната ръка спомняте ли си? И тя е от красивите лъжи, реквизит от фила "Мы из будущего"......
49
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВирджинияТова не са деца-това са руски ***.
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мале, мале, много болен народ! Русия финансирала Атака! Русия не се занимава с такива незнайни полуидиотчета. Все си мисля, че с парите си може да си купи нещо много по-свястно от Болен Сайдеров.
47
19
 
4
 
! Отговори
бг преди 9 години
и тоя път жив руснак няма да оставим-до крак със копелетата и *** им в пеща или трапа.Славяните са ТОР за германската нация.
46
4
 
17
 
! Отговори
Вирджиния до 52 преди 9 години
Този път фашизмът ще умре завинаги....след 70 години вие отново се възродихте, но този път вече прошка няма да има..
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 43 ВирджинияВъпрос-коя година и къде се заражда фашизмът?Кой е идеологът му?За доктрината няма да Ви питам.Благодаря предварително за изчерпателните и точни отговори.
44
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кремъл най-сетне обяви "вероломното нападение на фашистка" Украйна над Евразийския СССР !
43
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Adam1966ако Гудериан е със нас и до Урал ще стигнем,ама не с Български предатели.Не е трябвало Фюрера да ви връща Добруджата -и това не заслужавате-страхливци.
42
2
 
25
 
! Отговори
Вирджиния преди 9 години
Значи забраната на регионалните езици, Одеското клане, държавният преврат извършен с такава жестокост, използването на термични снаряди Град и бял фосфор срещу собственото население не е фашизъм??? Тук има цензура, но всеки ден умират деца в Югоизточна Украйна, убива ги майдановската власт като ползва нац. гвардия /десен сектор/!
41
10
 
4
 
! Отговори
Бг преди 9 години
Гладомора го направиха московските евреи,така че мислете.Висоцки го е казал,и затова го убиха и то у нас.
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВирджинияНаистина не сте запознати със съвременна Русия, погледнете където искате по темата за неонацизъма там, интернет, познати, видео... не съдете по стереотипи. Русия има най-много да губи от това движение.
39
3
 
19
 
! Отговори
Вирджиния преди 9 години
Точно да се цитира свинята Чърчил на български форум не е най-добрата идея. Този *** заповяда бомбените удари по България и уби десетки хиляди жени и деца. После искаше да разкъса България между Гърция и Югославия, добре че чичо Сталин го спря.
38
6
 
5
 
! Отговори
Кабала преди 9 години
до Петкан:Петкане,Петкане, бас ловя, че хал хабер си нямаш какво е талмуд и кабала. Сигурно и библия само на картинка си виждал...
37
2
 
11
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
До Ураинец от Изт.Укр. >>> Колко на вътре в РФ мислите да стигнете , с тези бронетанкови сили..? Гудериан с вас ли е? Вие "бандеровците" сигурно сте братовчеди на Шотландския Боец , след като сте живи още от ВСВ. Колко е средната възраст на "бандеровците" ?
36
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПетканСъс сигурност съм по възрастен от вас, освен това мразя фашизма, той се заражда именно в страната, която най-много се е борила с него - Русия! "Новите фашисти ще наричат себе си антифашисти" - Черчиль
35
1
 
17
 
! Отговори
Вирджиния преди 9 години
В Русия живеят десетки народи-осетинци, казаци, волжски българи, ногайци, калмики, алеути, дори и чукчета и т.н. Там просто неофашизъм не може да има почва. Народите на Русия са единни и винаги са били такива. Виж иначе да хвърляш запалителни бомби по мирни хора /Одеското клане/, да използваш системи Град и фосфорни бомби против мирно население, да запалиш полицеските части от Берхут и т.н. си е чист фашизъм.
34
2
 
16
 
! Отговори
Петкан преди 9 години
До тинейджърчето фашист по-долуМалко сте, жалки сте, запада доказа кой създаде и поддържа фашизма. Същото важи за Хитлер и 3 райх. Доктрина преработена от Талмуда и Кебала и спусната на тъпака Хитлер- употребен за съдаването на Израел. И който смята че фашизма е срещу евреите жестоко се лъже- създаден от евреи за да служи на евреи за постигане на определени цели! В наши дни отново се употребява в Украйна. Много се чудя на тъпите пубери с голи глави за какви се имат?- патриоти, националисти или?
33
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боооже тука пълно с рубладжии бе,като женския пазар с ***.