Украински бронетранспортьори са навлезли на руска територия

Русия: Подобни провокации "затрудняват едва започналия диалог"
13 юни 2014 22:35, Анисия Иванова
186
Украински бронетранспортьори са навлезли на руска територия
Снимка БТА

Два украински бронетранспортьора са пресекли един след друг границата с Русия и са преминали на руска територия, където са били блокирани от граничната охрана, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

Брониран автомобил на украинските сили е навлязъл на 150 метра навътре в руската територия, екипажът е успял да избяга, но автомобилът е бил задържан, заяви говорителят на граничната служба на Ростовска област Василий Малаев. "Малко след това бе направен втори опит (за навлизане) от страна на украинските  въоръжени сили, за да си приберат бронетранспортьора", но и той се провалил, допълни Малаев.

Още по темата

Руският президент Владимир Путин "нареди на министерството на външните работи да се обърне към украинската страна по въпроса с нарушаването на границата от украински военни", каза Песков.

Руското външно министерство изпрати официален протест, като заяви, че подобни провокации "затрудняват едва започналия процес по възстановяване на двустранния руско-украински диалог", предаде ИТАР-ТАСС.

Украинските власти заявиха, че ще проверят случая. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С конца 1920-х годов противники германскогонационал-социализмавс чаще именуют его фашизмом, что неверно. В частности, это было характерно и для советской политической фразеологии[30].
71
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НаблюдаващДа се стреля-те са московци сиреч врагове.и както всички терористи се крият зад цивилните.
70
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Лъв с заешко сърце!Да видиш как пипа Зондеркомандо това ще видиш-москал
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
youtube/watch?v=-J_OPoGmpHw
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"Пикая на..."Пикльо!
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тогда же, почти одновременно, социалистические и коммунистические авторы стали обозначать как фашистские все конкурирующие движения и режимы[28], и даже социал-демократов часть коммунистов обвиняла в фашизме, введя термин социал-фашисты.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ленинещ в ноябре1922 года сопоставил итальянских фашистов с черносотенцами царского времени[27]. Это дало невольный толчок неверному пониманию фашизма как крайне националистического течения, поскольку в фашизме понимание нации сводится к сообществу граждан одной страны независимо от национальных, культурных и языковых различий.Тогда же, почти одновременно, социалистические и коммунистические авторы стали обозначать как фашистские все конкурирующиедвижения и режимы[28], и даже социал-де
65
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АТАКА не е дясна партия а крайно лява болшевишко-комунистическа *** поклонници на мумията на Ленин и Пол Пот
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес - 14.06.14 г. се очаква офанзива на жидобандерлогите в Донецк. Представителите на западните медии се изнесоха от този град. Нападението ще тръгне от летището най-вероятнооще тази сутрин.
63
5
 
15
 
! Отговори
Nox преди 9 години
"Русия поддържа и финансира всички крайно десни партии в Европа (Атака)"1. Това па от къде си го съчини?2. Бих гласувал за истинска дясна партия, но не и за залухавите Атака.3. Дори и Русия да спонсорира десните партии в Европа, не виждам нищо лошо.След идването на Макейн в България, който още си мисли и вярва, че ЕС милее за развитието на европейските държави, а не е просто маша, с която САЩ потиска развитието на Европа, за да "остане водежща на световната сцена", е неспасяем случай...
62
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пикая на всичко руско , съветско , болшевишко и русофилско. Пикая на знамето на БСП , на *** Позитано 20 и на *** намиращ се на Бузлуджа. Пикая на социалистическата идеология и на кирливата им извратена античовешка култура.
61
2
 
5
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
До Робинзон Крузо>>> То според теб излиза , че Сталин е създал Хитлеро-Фашизма , щом казваш че фашизма е създаден от Ротшилд/забрави за Сорос/и т.н.т.Вероятно и ние българите сме създали Османизма.
60
1
 
3
 
! Отговори
дивака преди 9 години
до 66 ПетканПообразовай се малко на тема фашизъм и спри да плещиш глупости.
59
6
 
28
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
По градовете се стреля с артилерия и самолети, бомбардират се болници, училища, всеки ден загиват и се осакатяват десетки мирни граждани. Бомбардират се газопроводи, електростанции, водопроводи. Използват се оръжия за масово унищожение, включително забранени химически, касетъчни и фугасни снаряди. БТР-и нагло си нахлуват в Русия. На Запада не му пука, седнал си е на ушите. В същото време, обаче циничните коп*лета САЩ и Канада много се разтревожили за някакви халюцинирани руски танкове в Украйна.
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе им гледайте мутрите, ами послушайте и се посмейте, това наистина си заслужава "уент да хор инту да ривър" репички да яде... Путин и Виталий Мутко разбира се къртят мивки..... https://youtube/watch?v=gQizwG6q_rA
57
3
 
24
 
! Отговори
Петкан преди 9 години
До фашистките смешници по-долуФашизма идва директно от САЩ, създаден от Ротшилд, Хенри Форд и други мръсни Кабалисти! Има достатъчно кадри от улиците на Вашингтон през 20-те години на миналия век. В любимата ви туба също можете да намерите и видео материал и фактология. За ваше съжаление обаче в Русия масови паради на руснаци с пречупени кръстове в Москва трудно ще намерите!!!
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хан Батий е бял кавказка раса ,описан от Марко Поло,а не монголоид,както ни учеха соц. фалшивите учебници.Сетете се какъв е бил.
55
7
 
5
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
До Северна Дакота>>> А кой разруши 3 пъти град Грозни и други градове и села в Чечня през последните 20 г , сигурно пак "Бандеровците" и Гьоринг са го бомбандирали ...Вероятно Киевските "фашисти" с/у Донецк използват ракети ФАУ 1 и 2..
54
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТо да е само това,с мед да го намажеш,ама рубладжиите са на всеки сантиметър.
53
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само като види човек мутрите на Яйценюк, Турчинов и Порошенко (за боксьорчето да не говорим) и остава безмълвен!***!