Украински военен самолет бе свален в района на Луганск

Около 30 души са загинали
Обновена: 14 юни 2014 09:02 | 14 юни 2014 09:02,
298
Украински военен самолет бе свален в района на Луганск
Снимка: архив, Reuters

Проруски сепаратисти са свалили тази нощ военен транспортен самолет, превозвщ войници и доставки до летището на източния украински град Луганск, съобщи министерството на отбраната на Украйна. Четиридесет и девет украински войници са загинали.

"През нощта на 13 срещу 14 юни терористи обстрелваха с противосамолетно оръжие и големокалибрена картечница и свалиха военнотранспортен самолет "Ил-76" при подхода за приземяване", се казва в съобщението на военното министерство. В него не се посочва броят за загиналите.

Според ИТАР-ТАСС от ръководството на самообявилата се Луганска народна република нито са потвърдили, нито са отрекли информацията за сваления военен самолет.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: самолетлуганск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
8
 
33
 
! Отговори
до 279 преди 9 години
дедите ти са турци или немци
209
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
според авторката - Левски и Ботев били терористи, какво да й каже човек е спорно...
208
8
 
39
 
! Отговори
Русофил преди 9 години
Това трябваше да стане много по рано защото тези украински фашисти не могат да избиват безнаказано мирно население!
207
9
 
38
 
! Отговори
Браво преди 9 години
Браво, това заслужават изверги и убийци, които стрелят срещу хората! Народът не се дава така лесно на една самозвана и незаконна власт. Никой кървав режим не е завършил добре, след като е започнал война срещу гражданите. Вън киевските бандити и самозванци!
206
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малко да се посмеетеjabog.blog.bg/zabavlenie/2014/06/14/.1273150
205
10
 
49
 
! Отговори
нео преди 9 години
Дa живее великaтa Рускa стрaнa и товaрищ Путин. Един истински мъж опълчил се срещу гейлордовете триполови от зaпaдa. Путин оня ден кaзa : Aко бяхме кaзвa нa междун.помощи и купони зa хрaнa .....нищо кaквото се случвa днес нямaше дa се случи. Но Русия стaвa все по незaвисимa и мощнa a ционистките смукaчи ето ним не нрaвитъся. Пошли нa х.... лигaви и лицемерни зaпaдняци. Вaшaтa прогнилa бутaфорнa системa от зaеми и печaтaне нa пaри ще се сгромолясa. Нмa другa икономическa логикa.
204
25
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дружно да вървим,руснаци да громиммай беше от стария химн,много добре са знаели дедите ни ,кой е врагът ни.
203
23
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ramboРусия трябва да бъде съдена за окупация на чувди земи,изпращане на бандити ,финансиране на предатали -***
202
23
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като руски окупатори газеха България не ревяхте,а сега ревете.че не е жива баба ми да ви разкаже,каква *** е Красная армия.
201
28
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До soulburnerМного хора имат лоши спомени от руснаци ,Русия ,рускини -пачври.
200
25
 
34
 
! Отговори
Бг преди 9 години
Войната се води от опитни главорези от Червената/руска армия,и срещу тях трябва да се изправят също такива главорези.И всеки ,който храни ,приема,подкрепя москал разстрел на цялата рода за назидание.Така правеха *** нали?
199
11
 
49
 
! Отговори
rambo преди 9 години
този фашистки и нацистки режим в киев трябва да бъде съден в нюрберг за геноцид и военни престъпления във донецк луганск славянск мариопул и други.народа в източна украина е подложен на унищтожение от яиценюк и порошенко затова че не искат да са със европа а искат да са със русия.путин да изпращта повече ракетни установки танкове и оръдия за донецк луганск славянск и мариопул.да кажем не на бандеровци който са фашисти и нацисти.да на братска православна русия и ссср да на югославия и гдр.
198
8
 
47
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
ТАКА ЗАПОЧВАТ ВОЙНИТЕ , С МАЛКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА .. С А Щ ПОДГОТВЯТ МКЪАЛКИТЕ И ЩЕ ГИ ТИКНАТ В СРАЖЕНИЕ С РУСИЯ .. ДАНО Б Г НЕ ИЗГОРИ В СПОРА...
197
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е. КОЙ ЩЕ СТОИ МИРНО И ЩЕ ГЛЕДА КАК БОМБАРДИРАТ ДОМА МУ КЪДЕТО СА ДЕЦАТА МУ .РОДИТЕЛИТЕ МУ?
196
10
 
36
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Това ,че е бомба с винтове и болтове не значи ,че извършителя е разглеждал картинките в нашия американски учебник за талибани които е така популярен в арабския свят и Афганистан !Да знаем ,че Путин ако иска може да прати по марионетките от хунтата която назначихме ракети направо под бюрото на Яценюк !Ама сега всички ще разберат срещу какви поли руснаци се бием !
195
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...dosta ot tiah prilicat na poliaci...
194
9
 
47
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Този Одисей1 е постояно тук ,коментира нон стоп ,няма ли с какво друго да си запълва живота .Нещо като работа ,семейство или някакъв спорт.Неприятен индивид ,нетърпящ друго мнение освен неговото и с напълно неоправдано с интелект самочуствие .
193
11
 
70
 
! Отговори
до 261 преди 9 години
Умнико, не е имало Киевска държава, имало е Киевска Русия. Схващаш ли разликата.Киев е втората столица на Руската държава. Първата е Ладога. Никога не е имало държава с име Украйна, нито народ с името украинци. Това са си руснаци, поне в Източна днешна Украйна. В Западна са по-скоро поляци, но такова животно като украинец просто няма.Това е нещо като македонец, българин изопачил езика си. По същия начин преди 20-ина години т.нар. украинци измениха руския за да кажат, че имат свой език.
192
8
 
51
 
! Отговори
до 255 преди 9 години
Киевска Рус или Киевска Русия е термин, въведен в употреба от по-късни историци за обозначаване на периода от съществуването на древноруската (източнославянска) държава Рус в Източна Европа от края на 9 век, като резултат от пренасянето на столицата от Ладога в Киев (през 882 г. от Олег) и обединението под властта на князете от династията Рюриковичи на 2-та главни центъра на източните славяни и русите Новгород и Киев, (а също на земите, разположени покрай пътя към Византия) до падането на Киев под натиска на татарите. Киевска Рус е сред най-големите по територия европейски държави през Средн
191
9
 
54
 
! Отговори
ВСЕИЗВЕСТНО Е преди 9 години
ЧЕ ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА Е ДЕЛО НА ЛЕНИН, И СЛЕД КАТО САМИТЕ ФАШУГИ МУ ДРЪПНАХА ПАМЕТНИКА ТЕ ОТНОВО СЕ ВЪРНАХА В РУСИЯ.