Руснаците искат Путин да остане президент и след 2018 г.

66% смятат, че президентът действа в изцяло техен интерес
25 юни 2014 21:55,
76
Руснаците искат Путин да остане президент и след 2018 г.
Владимир Путин, Снимка: Reuters

Владимир Путин трябва да остане президент на Русия и след 2018 г., когато изтича неговият трети мандат на поста. Така смятат 66 на сто от жителите на страната, показват публикувани днес данни от допитване на местния фонд "Обществено мнение",  цитирани от ИТАР-ТАСС.

Две трети от анкетираните са на мнение, че "дейността на Путин като държавен глава изцяло е в интерес на хора като тях", отбелязва агенцията. През последните години този показател видимо се е повишил - от 36 на сто през септември 2012 г.  спрямо сегашните 66 процента.

Още по-голям дял от запитаните - 74 на сто, заявяват, че дейността на Путин като президент отговаря на личните им очаквания отпреди две години, когато е бил избран. При това според 55 на сто от участниците в анкетата Владимир Путин изпълнява в момента президентските си задължения по-добре, отколкото през първите си два мандата.

Почти половината (41 процента от анкетираните) вярват, че най-сериозните промени към по-добро в Русия стават благодарение на Путин, а към по-лошо - поради независещи от него причини.

Сред постъпките, решенията и изявленията на Путин през последните две години хората в Русия изтъкват най-вече присъединяването на Крим, включително на Севастопол (29 на сто), политиката спрямо Украйна (7 на сто), провеждането на олимпиадата в Сочи (5 на сто), укрепването на международния авторитет на Русия и цялата й външна политика (4 процента), отбелязва ИТАР-ТАСС.

Статистическата грешка не надхвърля 3,6 на сто, уточнява руската агенция, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: ПутинруснациКрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
0
 
! Отговори
леля Дунка преди 9 години
До честни избори 41 По сравнение с Америка където пресата е цензурирана и това признават самите амер.журналисти,в Русия има маса вестници и предавания, където можеш да чуеш най-различни мнения - и критика на Путин включително Бедата ти е , че не знаеш руски, или смяташ, че го знаеш. 190 журналисти са убити? Къде? Пак си получил информацията от леля Пенка и от кварталната кръчма? Или ти се е появила насън? Дай линк!
46
3
 
0
 
! Отговори
калина преди 9 години
До bh до 38 "Американците трябва да са ***...." Както виждаш започвайки от Буш-младши не могат да се похвалят с големи мозъци))). Моли се да не " изравнят" и теб по погрешка,че никой не обича "некачествен матрял".
45
3
 
0
 
! Отговори
калина преди 9 години
До Анонимен 32 ком. Руската империя наистина съществува като Империя 400 години. (Петър I е първият Руски император. Но това не значи,че Русия като държава не е съществувала преди това.)Той наистина е премахнал крепостничеството, но също така е помогнал на Америка във войната между Севера и Юга в борбата срещу робството,изпращайки там военни кораби. А Освободител той е наречен заради победата в руско-турската война.И недейте да се кахърите за руснаците -добре са,уверявам ви!Вижте Вашата чиния
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е Путин? Друго си е нашата тиква, нали?
43
7
 
1
 
! Отговори
българин преди 9 години
До Slovenia 44:Дааа, кръвта вода не става. . И да, много е силна Русия, с водката (а за печено агнешко, ***, повечето в Русия не са и чували, докато в САЩ си го имат за нормално, като телешко, свинско и т.н.). Само че, в Интернет, по РУСКИ ОФИЦИАЛНИ ДАННИ, ДНЕС в Русия ИМА 8 МИЛИОНА НАРКОМАНИ, от които УМИРАТ ПО СТО ХИЛЯДИ ГОДИШНО, НО БРОЯТ ИМ ДО ТАЗИ ГОДИНА СЕ Е УВЕЛИЧАВАЛ. А УБИЙСТВАТА В РУСИЯ СА 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО В САЩ.
42
6
 
0
 
! Отговори
българин преди 9 години
Щом руснаците си харесват ***, да си го преизбират, докато е жив. Според горната драсканица, харесвали го заради: анексията на Крим, батака в Украйна, олимпиадата в Сочи и "укрепването на международния авторитет на Русия". Същевременно, преди час, пак в Интерент прочетох, че в Русия ДНЕС ИМА 8 МИЛИОНА ОФИЦИАЛНО РЕГИСТРИРАНИ НАРКОМАНИ, а по СТО ХИЛЯДИ ОТ ТЯХ УМИРАТ ГОДИШНО като до тази година броят им нараствал, а сега се бил задържал. Това, явно, е неоценено върхово постижение на ***.УРА!
41
4
 
0
 
! Отговори
MSC преди 9 години
До гражданинВ България имало ПОВЕЧЕ МИСЛЕЩИ ХОРА!?E това вече е смешно....
40
7
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Направо до живот да го назначат и да не се занимават да мислят , явно не им се отдава.
39
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Abe,bratushkite dali vi chetat commentite :-) na ruski :D
38
17
 
5
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
Руснаците продължават да не виждат, че тези на които ръкопляскат и викат ура, ги ограбват най-безочливо и безпардонно. Тъжна история, но това е орисията на един народ, който така и не успя да надрасне крепостно-селския си манталитет.. добре, че поне в България има малко повече мислещи хора.
37
5
 
11
 
! Отговори
морски преди 9 години
Слава на Русия!
36
4
 
10
 
! Отговори
slovenia преди 9 години
ДО 52:САЩ-Дупето на нато,Англия гърдите на Нато,Англия.......на Нато,България-посредника на Нато,-Русия-Оправача наНато
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проверете каква е средната заплата в Русия и средната пенсия за 2013-та и ще си отговорите на много въпроси.
34
6
 
19
 
! Отговори
slovenia преди 9 години
Колко е силна Русия личи по злобата,която се пише против нея.95%от хората по света не обичат САЩ.Тези 5%,които пишат против Русия,навремето дедите им крещяха смърт на фашизма,бащите им като парт.и комсом.секретари-Да живее СССР,Днес,потомците им са американофили,техен идол е не Путин,а бившия ам.посланик Уорлик.,викат да живее САЩ,но обичат водка,не харесват хамбургерите,а печеното агнешко,женят де за рускини,не харесват американките.Знаем си,кръвта вода не става.
33
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A posle , v Mavzoleq ?
32
19
 
5
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Следващата стъпка ще е ДА СЕ ВЪРНЕ КРЕПОСТНИЧЕСТВОТО.Така всичко ще дойде на мястото си.За очевидно генетично увредения руски народ.
31
19
 
4
 
! Отговори
честни избори преди 9 години
Тази информация е грешна.99.1% са за *** в страната където свободата на словото е престъпление.(190 журналиста убити 2009г защото правят критики за власта на ***)Разликата със Северна Корея-НЕТ!
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ама правилно, нека да е до живот, освен ако не се откаже като папата поради старост.
29
21
 
3
 
! Отговори
bh преди 9 години
Американците трабва да са *** и след като сринат Русия тоя път да не заравнят терена ... Руснаците трябва да са *** като харесват Путин ако познават американския характер...
28
19
 
1
 
! Отговори
bh преди 9 години
А когато американците запукат с ракети горна Волта да не стане той само Путин е виновен!? Въпроса не е хипотетичен след последните събития. Начи американците трябва да са *** (а те не са защо в стратечическите тръстове работят нобелови лауреати ...) ако не виждат какви са целите на Русия. Американците трябва да са *** и да не кроят в момента план за икономическо разгромяване на Русия както при студената воина подкокоросаха арабите да подбиват цената на петрола докато я докараха до $5 и СИВ се срина ... Американците трабва да са *** и след като сринат Русия тоя път да не заравнят