Полицейски комисар, разследващ атаката срещу "Шарли ебдо", се самоуби

Преди това се срещнал със семейство на един от загиналите
10 яну 2015 21:09, Елка Василева
80
Полицейски комисар, разследващ атаката срещу "Шарли ебдо", се самоуби
Снимка: Reuters

Полицейски комисар, разследващ нападението срещу "Шарли ебдо", се самоуби в кабинета си в град Лимож в четвъртък през нощта, съобщи местният в. "Попюлер", цитиран от ТАСС.

Започнало е разследване на обстоятелствата около смъртта на 45-годишния офицер, който страдал от депресия.

Още по темата

Малко преди да сложи край на живота си, той се срещнал със семейството на един от загиналите при клането в редакцията на сатиричния седмичник.

 "Всички сме в шок. Никой не беше подготвен за подобно развитие на събитията", заявил пред журналисти представител на местния полицейски синдикат.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че ако е бил депресиран защо да работи? Ето,че нещо намирисва. Никои няма да го остави да работи болен.Значи е льжа.
18
4
 
53
 
! Отговори
бореца преди 9 години
Като гледах записа на атентата изникват някои въпроси първо - падналият ранен полицай който беше застрелян от упор ами то нямаше грам кръв на тротоара а при изстрел с Калашник от упор направо пръска главата на човек аз имам случай в казармата на пост простреляхме диво прасе от 5 метра направо главата му се пръсна а тук няма нищо ама грам кръв няма и освен това те даваха знаци на някой който не се вижда освен това произнасят изрази на английски при условие че са родени французи нещо не е така!
17
1
 
15
 
! Отговори
Зимзелен преди 9 години
Мерси за предупреждението, не смятам да разследвам атентати, не съм толкова луд.
16
2
 
57
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 9 години
Мисля че знам какво се е случило,непознат номер му се е обадил и със силен американски акцент му е казал ,че или той ще се самоубие или семейството му ще се "самоубие"
15
0
 
29
 
! Отговори
Кофти, ама ... преди 9 години
И сега, кой ще разследва?
14
2
 
67
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Много от активистите за разкриване на истината около атентатите от 11ти септември ,също ги хвана депресията и се "самоубиха"
13
4
 
73
 
! Отговори
злият преди 9 години
Явно комисарчето е било кадърно и е открило ,че зад атентатите стоят агенти на партньорски служби зад океана /цру/ и веднага са го самоубили
12
4
 
75
 
! Отговори
мaкоко преди 9 години
Нещо понaмирисвa товa. Винaги когaто медиите говорят зa уж "сaмоубил" се човек , имa нещо гнило. Предполaгaм ,че полицaят се е нaтъкнaл нa нещо и някои от службите е трябвaло дa го "сaмоубият". Целия този "теaтър" който се рaзигрa във Фрaнция мирише нa конспирaция. Подбуждaне нa религиознa войнa? Достa "удобно" изглеждa , не мислите ли :) ?
11
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С цялата си наглост западняците обвиняват Путин в нарушаване на свободите и човешките права, а в същото време те системно потъпкват правата на собствените си граждани и премахват неудобните им. Единствено с права и то повече от необходимото се ползват ислямските емигранти.
10
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е...ясно...Разбирам да е имало трагедия в неговото семейство...ама да изслуша роднините на жертвите и после да се самоубие от мъка ми се види малко налудничево като представяне на нещата.
9
4
 
86
 
! Отговори
Смешно е преди 9 години
Вече е смешно, трагично. Западната "демокрация" е мъртва отдавна. Хитлер и Сталин били най - големите злодеи и диктатори, но те бледнеят пред днешната западна демократура.
8
3
 
49
 
! Отговори
Щпагата преди 9 години
Ми аз няма да се учудя, ей сега както си стоя у нас да напишат, че аз съм свързан с терористите. То големи манипулации, големи интриги. Този комисар или е бил мюсли и от Ал Кайда са му наредили да е камикадзе. Или по вероятно е да знаел повече от колкото трябва и ЦРУ или МОСАТ да го самоубиха
7
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гнус ме е вече от този филм! службите на онези "великите" стоят зад това. толкова противоречиви информации, толкова фалш ... а бе някой видя ли тези от снимките мъртви?
6
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В някои медии вече пишат че бил психически лабилен,демек-смятал е наистина да разследва ,а не да прави каквото му се каже!
5
6
 
77
 
! Отговори
Щпагата преди 9 години
Б...ти новината! Да не се окаже сега, че полицейския комисар е свързан с терористите и са посещавали една и съща джамия??? Абе то цяла драма за Холивуд стана. Единия го подозирали, ама той бил на училище, другата уж беше в еврейското магазинче, после избягала в Сирия през Турция. Сега комисарчето се самоубива. Това да не е някакъв детективски роман бре? Тези задминаха Конан Дойл
4
23
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съветвам склонните към самоубийство полицаи да вземат наличното въоръжение и боеприпаси и да загинат мъжки очиствайки някоя джамия.Другото си е бошлаф в чистия смисъл.
3
4
 
89
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Бог да го прости. Само не зная дали не е знаел излишни неща, та са го самоубили.
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
edin cesten covek .van poliz\iata ot givota na bednite hora
1
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kamikadze