Задържаха заподозрени за атентата в Харков

Бомбата е била самоделна, натъпкани с пирони
22 фев 2015 18:36, Александър Попов
79
Задържаха заподозрени за атентата в Харков
Снимка: Reuters

Украинските власти задържаха няколко заподозрени във връзка с днешното бомбено нападение в Харков, при което загинаха трима души. Това съобщи съветникът на директора на Службата за сигурност на Украйна Маркиян Лубкивски, цитиран от Ройтерс.

Бомба избухна по време на патриотично шествие в Харков, който е под контрола на Киев и се намира на около 200 км от зоната на бойните действия между правителствените сили и сепаратистите

Според организаторите на шествието, по време на което стана взривът, е убит и координаторът и един от
ръководителите на "Евромайдана" - Игор Толмачев, предаде ТАСС.

Загинал е и заместник-началникът на Първомайския районен отдел на местната милиция.

По данни на ръководителя на Главното управление на Службата за сигурност на Украйна в Харковска област Олександър Пивовар взривното устройство е било самоделно и е било натъпкано с пирони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: УкрайнаХарков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
34
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Хора мислете малко това е провокация на украинските служби контролирни от американски агенти.Сащ ще направят всичко възможно за съботирането на мира и разпалването на конфликта!Операция фалшив флаг се нарича!
8
26
 
13
 
! Отговори
Austin Powers преди 9 години
Джуджето обитаващо Кремъл е полудяло. Какви нерви трябва да имаш да виждаш икономиката ти да се срива от 8 на 11 място.
7
7
 
30
 
! Отговори
:-) преди 9 години
"...Харков, който е под контрола на Киев...", звучи някак си временно. Дали наистина ще е временно?
6
6
 
31
 
! Отговори
Обзор преди 9 години
Шефът на СНБО Турчинов обяви за началото на АТО в Харков. Е, има ли още някой на който да не му е ясно на кого беше нужен и полезен провокационният терористичен акт? Удобен повод за пренасяне на бойните действия на по-обширна територия. Инструкциите на ментора на Киев трябва да се спазват стриктно. Огънят на войната не трябва да угасне.
5
34
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
Ако не сме в НАТО всеки младеж на 18 г ще трябва да отбива ЗАДЪЛЖИТЕЛНА военна служба БЕЗПЛАТНО!Не гледайте Волен ..той не знае какво е казарма защото не е служил, и син няма никога да прати в казарма.Вашите синове ще трябва да служа.Защо бе протестирате срещу БЪЛГАРСКИЯ президент,правителство избрани от народа?Това не е ли измяна и предателство?Жалко че се продавате за няколко копейки.
4
34
 
10
 
! Отговори
Austin Powers преди 9 години
Дивите монголоидни племена идващи от Азия трябва и ще бъдат спрени пред портите на Европа. Тения ръководител носещ обувки с токчета ще бъде докаран в окови във Вашингтон да отговаря за престъплениятя си.
3
30
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То бива бива простотия, ама троловете на БКП и Аткака за ***.Днес е днен за прошка, аз червените *** пируват над човешката болка, приченена от едни безмосъзни същетва които не смят човешкият живот за нищо.
2
37
 
15
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Как може такъв коментар??? *** са руснаците. Бомбата се е взривила на мирен марш, в тълпа от хора! Какъв нечовек може да направи такъв теракт. Чеченците използваха такива методи преди 15 години и бяха заклеймени от целия свят, руснаците са същия дол дренки! Бомба с пирони в тълпа от хора, вижте видеото има майки с колички!!!!!
1
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SEGA V HARKIV,A SKORO I V ZIALA OKRINA