Крим ще си има собствена авиокомпания

Така ще се улеснят връзките с руската територия
22 мар 2015 09:20,
170
Крим ще си има собствена авиокомпания
Снимка: Архив Reuters

Властите на Крим, който преди година се присъедини към Русия, обявиха, че имат намерение да създадат авиокомпания, която да улесни връзките с руската територия и да насърчи туризма, предаде Франс прес.

Проектът предвижда създаването на компания с флотилия от шест самолета и екип от 40 пилота. На първо време те ще обслужват 14 дестинации, а после 36 дестинации. Засега не се уточнява до къде ще лети новата компания.

Самолетите ще бъдат Суперджет 100, а печалбите от начинанието ще дойдат едва след три години по оценка на властите. Те смятат, че през 2016 г. с новата авиокомпания ще пътуват 490 000 души.

Същевременно американското сп. "Форбс" отбелязва, че на кримчани им се нрави да живеят в пределите на Русия, вместо в тези на Украйна, предаде ТАСС.

Изданието припомня две допитвания от юни 2014 г. и февруари 2015 г., в които съответно 83 процента и 82 процента от кримчани са доволни, че живеят сега в състава на Русия.

Независимо от желанието на САЩ и на ЕС да ги спасят, кримчани са доволни от настоящото положение, отбелязва изданието и допълва, че болшинството от кримчани смятат референдума за полуострова от миналата година за легитимен.

Миналата година на 16 март на референдум 97 процента от жителите на Крим и 95,6 процента от жителите на Севастопол гласуваха за присъединяване на полуострова към Руската федерация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: авиокомпанияРусияКрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
3
 
! Отговори
тошко преди 9 години
До 127 да те питам къде видя руснаците да безчинстват в Украйна? ОССЕ обяви че не са видяли тежко руско оръжие а части от амер.бомбиyoutube
95
0
 
4
 
! Отговори
Ali Kemal преди 9 години
Do 145 Ne e Gorbachov a e Nikita Hrushcov, Stalin nikoga ne e iskal da go dava Krim na Ukraina .
94
2
 
5
 
! Отговори
до 141 преди 9 години
Ти чуваш ли се какво говориш Крим - Украински??!! Ти си луд!!! Тая държава е водела 2 войни в Турция за тоя полуостров а колко в водела Украйна? Горбачов се е напил и го е подарил? Научи историята
93
2
 
2
 
! Отговори
бъчвов преди 9 години
малкото черно море става много важно..малка българия може да стане малка швейцария
92
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напротив Крим иска да се върне към Украйна. Цените на хранителните продукти се вдигнали ужасно нали всичко се кара по море. Ток вода чат-пат. Инфлацията на рублата също се отразила зле. Крим си е Украинаски !!!
91
2
 
4
 
! Отговори
Туризъм преди 9 години
Добра новина, аз смятам да се поразходя до там като се затопли времето, да видя кримските плажове и морето от другата страна. От нашата страна всичко съм видял, сета от другата .
90
5
 
7
 
! Отговори
до 125 127 133 преди 9 години
ТАСС току що съобщи че са ви намерили подходящи мозъчни донори -***,змия,заек- аналогични на ваште в настоящия момент, но с по-добри качества що се касае ориентация в пространство,,,
89
0
 
7
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Камиларите от дпс, да не се обаждат.
88
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лондон потребовал от России вернуть Крым Украине что теперь делать?
87
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туркофилската *** ***, като домус преди Курбан Байрама.
86
1
 
3
 
! Отговори
до 125 127 преди 9 години
Болна ви е главата, ама защо си лекувате г,за?
85
17
 
6
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
"Набират се пилоти със здрави прасци, защото самолетите на новата авиокомпания ще са с ***" - допълва ТАСС
84
6
 
9
 
! Отговори
до 127 преди 9 години
Това дето сте го написали се отнася за украйнските фашисти но твоят промит от седерастка пропаганда мозък неможе да проумее кой е извършил злодеянията . Между другото , сигурен съм , че употребявате опиати и по тази причина сивото вещество в мозъкът ви се е изпарило.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кого подкрепят българите в укр. И РФ? Е когото покрепят той казва истината!
82
2
 
8
 
! Отговори
до 127 преди 9 години
Видял си таратанци, ако беше видял не това което ти казват а да се разходиш до там ,,,погледай само как амер,бтр прегази жена с количка,,,
81
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ведър оптимизъм лъха от фабрикуваните в Москва новини..
80
2
 
1
 
! Отговори
до 120 преди 9 години
Защо не сте си взели предписаните от мен хапчета за ....?. Нередовното им приемане води до тежки последствие за психическото ви състояние. С уважение : д-р Иванов.
79
12
 
4
 
! Отговори
крим преди 9 години
Мноооого ни харесва в Путинова Русия, гладни и бедни сме, но какви паради имаме само. Вожда на трибуната, а ние махаме с ръчички и знаменца .... ееех, живот ли бе да го опишеш.
78
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименРуснаците отхвърлени в целия свят? Отиди на лекар да ти прегледат главата. От както САЩ наложи смешните санкции на Русия междутърговския обмен между САЩ и Русия се е увеличил с 30%. За бизнес интересите няма санкции.
77
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Същевременно американското сп. "Форбс" отбелязва, че на кримчани им се нрави да живеят в пределите на Русия, вместо в тези на Украйна, предаде ТАСС._________________Смеят ли да не им се нрави :) на кой не му се нрави от кримчанин става чукотчанин