Синът на Янукович се е удавил, потвърдиха украински депутати

Възможно е Виктор Янукович-младши да си е сменил фамилията
Обновена: 23 мар 2015 14:01 | 23 мар 2015 09:35, Елка Василева
27
Синът на Янукович се е удавил, потвърдиха украински депутати
Виктор Янукович-младши. Снимка: архив, БТА

По-малкият син на бившия президент на Украйна Виктор Янукович е загинал в Русия при трагични обстоятелства, съобщиха украински медии.

Според източници, цитирани от LB.ua, Янукович-младши е участвал в спортни състезания на езерото Байкал, когато микробусът, в който се е намирал той заедно с още петима души, пропаднал под леда. Синът на бившия президент се е удавил, а останалите пътници са се спасили.

Украински депутати потвърдиха, че Виктор Янукович-младши е загинал. "За съжаление, това е истина", съобщи пред Би Би Си депутатът от опозиционния блок Нестор Шуфрич. Пресслужбата на политика публикува във Facebook съболезнования по повод смъртта на младия мъж. "Загина така, както и живя – зад волана на автомобила... Светла му памет", се казва в съобщението.

Позовавайки се на собствени източници, украинският депутат Антон Герашченко също потвърди смъртта на Янукович. "В желанието си да премине по повърхността на замръзналото езеро и така да вдигне адреналина си, управлявайки микробус Фолксваген, Виктор-младши се натъкнал на невидима под снега граница между стария и новия лед. Колата започнала да потъва под леда, обръщайки се на страната на шофьора. Петимата пътници, които били заедно с Виктор младши, успели да се измъкнат от колата. Четирима от тях дори не са си намокрили краката. Петия са го извадили от дупката в леда", написа той във Facebook.

На сайта на руското министерство на извънредните ситуации се появи информация за смъртта на човек в езерото Байкал, когато Фолксваген е паднал под леда. От министерството обаче не потвърждават, че загиналият е Виктор Янукович-младши. Според ведомството това е Виктор Давидов.

От своя страна РИА Новости съобщи, че в Байкал се е удавил Виктор Алексеевич Давидов, роден през 1981 г. в Москва.

Известно е, пише Би Би Си, че бабата на Виктор Янукович-младши по майчина линия е носела фамилията Давидова. Синът на бившия украински президент също е роден през 1981 г.

Украинската служба на Би Би Си не разполага с потвърждение, че е възможно Янукович-младши да е живял в Русия под името Виктор Давидов.

Позовавайки се на източници от спецслужбите обаче, РИА Новости съобщи, че е възможно синът на Янукович да си е сменил фамилията в Русия, опасявайки се от преследвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човека се е удавил и то в Русия, където избяга баща му. И сега всички пеленачета пак ще разказват как някой друг му е виновен на тоя.
19
1
 
1
 
! Отговори
СалвадорДалиВали преди 9 години
Удавили са го Ъф КОРС.
18
2
 
0
 
! Отговори
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАИ преди 9 години
ПОЧНАХМЕ ГИ ЕДИН ПО ЕДИН-ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ?
17
0
 
5
 
! Отговори
Украински депутат преди 9 години
Абе като ви казваме, че синът на Янукович се е удавил, ще вярвате и толкова. Ама че не се казвал точно Янукович и че не е негов син, няма значение.
16
1
 
8
 
! Отговори
Tanq преди 9 години
Току що изгледах филма от линка по долу Кръв и сълзи на Украйна, и ревах през цялото време. Хора молете се да не преживеете подобно нещо,няма нищо по лошо от гражданската война където брат брата убива. Запомнете никой от така наречените ни приятели в Европа няма да ни помогне, само ще ни гледат сеира и ще чакат да се избием по между си.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спортно състезание на езерото Байкал с микробус? В който има 6 души? На всичко отгоре не се знае кой точно се е удавил и удавил ли се е изобщо?
14
1
 
7
 
! Отговори
Уточнение преди 9 години
До АнонименДа, прав си. Със сигурност го проклинат, че избяга и остави Украйна в ръцете на фашистите от "Десен сектор" дето изгориха живи хората в Профсъюзния дом на Одеса, дето продадоха газопреносната система на САЩ, дето стрелят с касетъчни бомби по Донецк и Луганск и дето въобще са загубили всякакъв човешки образ. Ако ви интересува истината вижте филма "Кръвта и сълзите на Украйна" и ще разберете кой кого и защо проклина. Приятно гледане
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откъде са толкова информирани украинските депутати ?!
12
5
 
27
 
! Отговори
биба преди 9 години
Още вчера тази информация беше опровергана, но българската преса продължава да публикува безкрайните украински лъжи както за гражданската война, така и за руската окупация....
11
2
 
9
 
! Отговори
hahahahhaha преди 9 години
Вчера украинските медии съобщиха, че Виктор Янукович-младши е загинал, пропадайки с колата си под леда на езерото Байкал. За инцидента потвърди официално Антон Герашченко, съветник на украинския министър на вътрешните работи Арсен Аваков. От МВР на Украйна обаче заявиха, че до момента нямат официална информация за случилото се
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Господ гледа отгоре...но...понякога за греховете на родителите наказва децата.
9
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, така е...Дори в златен нужник да с..ш, по някога гризваш дървото!Престъпленията се плащат от наследниците!
8
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя вестник е като оная история ... :Киркор разбрал, че Гарабед си е купил нова кола и побързал да го поздрави.Оказало се обаче, че не е кола, а колело.И не го е купил, а го е откраднал Малко няма смисъл от тези статии, освен седянката отдолу
7
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следите на снайперистите от "Майдана" се заличават.
6
12
 
10
 
! Отговори
Студио Х преди 9 години
Както всичко в Русия, и тук има тайнственост! Уж се удавил, ама не бил той, пък си сменил името, пък по непотвърдена информация....! Едно само е сигурно, че рейтинга на другаря Путин върви уверено към 100%!Напред, другари!
5
5
 
15
 
! Отговори
BrainwashStudio преди 9 години
То ако зависи от украинските депутати значи са измрели всичките до девето коляно с фамилията Янукович..
4
3
 
21
 
! Отговори
юбералес преди 9 години
Това е то - ''мокра'' поръчка, без да си намокриш краката. Професионалисти.
3
3
 
23
 
! Отговори
zeus преди 9 години
В момента военни части се изтеглят от източна Украйна и се връщат в Киев, екшъна тепърва предстои ;)
2
2
 
25
 
! Отговори
знайко преди 9 години
лъжат....скрили са го за да не се удави наистина.
1
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми не може 40 милиона души да те проклинат и ти да си щастлив и доволен. Има Бог !