Военната мощ на Русия в снимки

"Руската мечка" показа зъби и нокти
Обновена: 9 май 2015 14:14 | 9 май 2015 12:01, Александър Попов
556

Снимка: Reuters

Русия демонстрира военна мощ по време на парада в чест на 70-годишнината от победата във Великата отечествена война.

Демонстрацията на земна и въздушна техника бе на Червения площад в Москва пред погледа на руския президент Владимир Путин и над 30 държавни лидери.

Присъстващите видяха на живо 16 000 войници и 200 военни машини, както и прелитането на 140 самолети и хеликоптери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
42
 
! Отговори
Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ преди 9 години
О, Русийо! Защо помогна на грозните неблагодарни бантускотци през 1877-1878? Остави ги на турците да ги чалмосат! Да заробят туй племе продажно завинаги! Искат сега да ядат англо-саксонски ла*на! Остави ги да ги ядат! Утре като ги набият *** им партньори и като се цицганизират пак сополиви ще чакат с наведени глави пред вратите на Кремъл за помощ.
68
3
 
46
 
! Отговори
Рам преди 9 години
Трябва да се отдаде почит на обикновения руснак за храбростта му и издръжливостта му. И в същото време да не забравяме никога за жестокостта и егоцентризма на Сталин и Хитлер. Глупостта и самозабравата на Сталин е стигала дотам че да прати конна червената армия да отблъсква танковете на Хитлер. На Сталин почит не трябва да се отдава защото е бил звяр като Хитлер. Почит на обикновения Мужик който изнесе войната на гърба си на собствена земя. Америка и Англия не знаят какво е немският ботуш в собствената им градина.
67
10
 
22
 
! Отговори
Бокова преди 9 години
До Милка 70Верваме ти агент/провокаторке.Ние сме до един за СССР и Сталин.От нас нема измъкване вече 70 г.БГ има да пати още много от нас потомствените ***.
66
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 59умряфми от стрaх Имате основание , правилно постъпвате :)
65
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е точно така. След преврата на 09.09 наши войски воюват на страната на СССР, а след като се връщат, голяма част от офицерския състав биват избити от шумкарите, сложени на власт от Сталин. Голяма гордост е това.
64
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смешният парад на мужиците не мина без инциденти. Един ЗРК "Бук" се запали в движение, докато преминаваше пред публиката. В края на видеото се вижда:joinfo.ua/sociaty/1090213_Rossiyskiy-ZRK-Buk-zagorelsya-pryamo-vremya.html
63
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 73Много точно казано!
62
2
 
36
 
! Отговори
ТОТО преди 9 години
До 66:СОФИЙСКОТО МЕТРО ВОЗИ С МОТРИСИ ОТ ПРЕДИ 15 ГОДИНИ, РУСКО ПРОИЗВОДСТВО.В Москва се возят на най-новите модели, хахахаха....Купени с ЕС пари...Ти в Китай ходил ли си?Имаш ли представа за каква модерна и огромна държава става въпрос?Влаковете им са модерни, ж.п. линии по милиони километри, перфектно качество. А ние нямаме дори влакове останали!Я, вярно, строят ви магистралки, които започват да се ронят след 1 месец.Но беден и *** човек и на толкова се радва.А, и метро, сори.
61
21
 
22
 
! Отговори
Милка преди 9 години
ти от името на българския народ ли говориш ? Аз не познавам човек обичащ Русия
60
14
 
23
 
! Отговори
До 28 преди 9 години
От какво са ни освободили '44? Предлагам ти малко да прочетеш история и ще знае, че докато руснаците навлизат в България да плачкосват и убиват, нацистите приклювали излизането си от България. Та освен да крадят и убиват "славните" и "велики" съветски войници друго не са правили. Ако си от южна България семейството ти не го е усетило, защото те не са минали от там, но в северна България старите хора помнят как са ги ограбвали - руснаците и техните приятели българските партизани.
59
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тaзи техникa нaпрaво дa тръгвa и дa зaвземa светa , всичко под руски ботуш , нaчело с нaшия велик вожд Путин влaстелинa нa светa
58
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакаше се 10 години за нова кола. Сега изплащаш заем 10 години за барутник на 10 години, в който е пърдял някой френски гей или немски нерез. И след изплащане имаш още по-разбит вече 20 годишен ковчег. А банани сега има бол! Нали сме бананова държава. Като няма хляб, яжте банани!
57
5
 
48
 
! Отговори
Бантускотски въшки преди 9 години
Руснаците си направиха парада сами, без въшливите българи. И преди 70 години пак победиха сами без грозното кривокрако продажно племе! По-добре сами, отколкото зле придружени.
56
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руската мечка да не покаже нещо друго....молете се, че Путин е много търпелив!
55
6
 
42
 
! Отговори
МИЛКА преди 9 години
Забелязвам, че хората, които са били най-верни на Партията преди 10-ти ноември, за да се намърдат до сладките службички, плюят Русия най-много!Алооо, бившите другари, вярно, успяхте да изгорите повечето досиета, но отдалече ви личи, че сте продажни и гледате във всяка обстановка да крадете!Българският народ обича Русия, това никой не може да го промени!Нито политиците, нито парите, нито рапа, нищо!
54
16
 
22
 
! Отговори
Хо преди 9 години
Новите танкове са ги докарали на дизайн, но танкистите......стил 1943 на фонче СССР?!
53
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 14 "На 1-ва снимка - над 50 годишни, изгнили бараки, едва летящи."Тия бараки едвам прелетяха на Червения площад. Едва не паднаха върху злия Путин. Щеше да е голяма радост за вас, а? ..:)))) 50 години всяват страха на Ню Биг Брат, който все още дърля Б52 ...
52
11
 
23
 
! Отговори
до 60 преди 9 години
И по какво изостава Европа от Китай и Русия ?
51
7
 
28
 
! Отговори
Немеца преди 9 години
До 56И банани нямаше нали? За кола не се чакаше 5 години, а повече. През социализъма не всичко е било мед и масло. И тоава имаше много простотии и несправедливости. Но аз лично сравнявам това което е сега в България и това което беше. И пак повтарям, че дори една микроскопична част не сме постигнали от това което "лошите комунисти" постигнаха. Впрочем под "лоши комунисти" разбирай бабите и дядовците ни. Прочети линка който съм постнал по-долу и виж за какво става въпрос, ако не си живял тогава
50
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това Москва ли е или Пхенян , че ми прилича малко на Ким Чен Унщина цялата картинка ???