Военната мощ на Русия в снимки

"Руската мечка" показа зъби и нокти
Обновена: 9 май 2015 14:14 | 9 май 2015 12:01, Александър Попов
556

Снимка: Reuters

Русия демонстрира военна мощ по време на парада в чест на 70-годишнината от победата във Великата отечествена война.

Демонстрацията на земна и въздушна техника бе на Червения площад в Москва пред погледа на руския президент Владимир Путин и над 30 държавни лидери.

Присъстващите видяха на живо 16 000 войници и 200 военни машини, както и прелитането на 140 самолети и хеликоптери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
20
 
24
 
! Отговори
Striker преди 9 години
Нищо, ново. Старите железа от ВСВ, само че поосвежени. И два танка, дето не вървят. И един глупав, изстрадал народ, на който единствената радост е тоя фалш, веднъж в годината. "Крим наш", yeah, right. Е..м ти и държавата.
48
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ким Чен Ун не е интересен. Едно леко "пръц" на САЩ или Русия и Южна Корея ще стане остров.
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Witlowi bombardirowaì?!?!?! Tqzi w koj wek sa?!?!?!
46
7
 
31
 
! Отговори
ТОТО преди 9 години
Много хора показат комплекса: Бивш партиен секретар, и бъркат съвременна Русия с тази преди 1989-та г.И Русия, и особено Китай, са модерни държави и скоро ще осъзнаете колко изостава Европа във всяко отношение.И не, рапът не е модерна музика, а чалгата на Обама! Чието 2-ро име е Хюсеин!С праздником!
45
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уооооох , нaпрaво дa умреш от стрaх .....то големи сили бреееее....отсaм Ки Чен Ун прaви пaрaд....оттaм ***....уоооох ......умряфми от стрaх
44
10
 
40
 
! Отговори
Славянин преди 9 години
Парадът красноречиво показа мощта на "една регионална сила". Браво на Русия - гарант на Мира !
43
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До подводничарРуснаците са господари под вода, на тях самолетоносачи не им трябват. Друг е въпроса, че танкове, кораби, самолети, дори и ядрения арсенал и т.н. са допотопна техника, която няма да играе почти никаква роля при евентуален сериозен конфликт Русия-САЩ.Това не е времето на Хрушчов, това време отдавна мина, хората не спят.
42
11
 
20
 
! Отговори
do Nemec преди 9 години
какво е било бе :D хахаха чака ли за кола 5 години :D за телевизор на опашка нарежда ли се
41
4
 
39
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 9 години
Запада си играе с огъня! Докато се зъбят на Русия, както в доброто старо време, не осъзнават че врагът е вътре сред тях и трупа активи. Ще дойде денят Х и тогава ще стане страшно. Запада умее да проспива опасностите и се активизира чак когато ножа опре кокала.
40
31
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато тия си показват остарелите оръжия американците ще им пуснат една ракета от космоса и край с Русията!
39
2
 
43
 
! Отговори
Nemeca преди 9 години
До 35И когато построим поне една малка микроскопична част от това което е построено от края на ВСВ до 89, то тогава ще почна да плюя по руснаци, социализъм, комунизъм и т.н. Като построим един завод, като в света станем първи в производството на нещо, когато хората почнат да се интересуват и от странични неща различни от прехраната за утрешния ден. А до тогава вземи млъкни.
38
8
 
70
 
! Отговори
ТОТО преди 9 години
Красив парад.На една бяла и красива, християнска нация.Без забулени 50 % от населението по метростанциите (справка за разлика от Лондон, Франкфурт и Париж, ... о, сори, в Париж са 80 %, извинете).Поздравявам с празника целия руски народ!Политиката си е политика, но руснаците са изстрадали победата с милиони жертви.Спрете да плюете и преклонете глава пред подвига на един велик славянски народ.Западът винаги е мразел славяните, защото сме голяма работа.Наздраве, ребята! Тост и да пием...
37
1
 
61
 
! Отговори
ЧЕТЕТЕ преди 9 години
ДНЕС американският вестник"Вашингтон Пост" написа обръщение към цял свят....."Незабравяйте,че Русия спаси света от Хитлер"............................това за *** тук.
36
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това, което показват, е техника само за паради. Истинските оръжия няма да покажат. Тях ще покажат само ако се наложи, в голяма война...
35
3
 
23
 
! Отговори
Немеца преди 9 години
До 35Определено си назад първо по бай ганьовското си мислене и второ поради разграбването и мафионизирането на държавата през последните 25 години. Айде прочети какво е била България преди 89 година. bgistoria.jimdo/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%BC%D0%B5/
34
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е китайски, а произведен в Китай от АМЕРИКАНСКА компания
33
25
 
25
 
! Отговори
Подводничар преди 9 години
Само със сухопътни машини и вертолети не можеш да си световна сила в днешно време. Трябва да си господар на моретата за да ти се чува думата. Тук Путин се е изложил. Русия няма адекватен флот за да се мери със американските самолетоносачи и свръх-модерни подводници. Възможно е Русия да има план за строителство на собствени модерни самолетоносачи но засега печели САЩ.
32
6
 
53
 
! Отговори
Горо преди 9 години
Назад в развитието си сме благодарение на продажни *** като пишещите тук, които са готови на всичко за 40-50 лева и на президенти като Плевнята, които са меки китки като западните си любовници! Русия нали фалирала, била зле, не знам какво - само дето руснакът държи години без западни боклучета и "модерни" изгъзици, а българинът не може без БВМ десета ръка от някой *** немец!
31
7
 
22
 
! Отговори
Обединени сме Силни! преди 9 години
Айде правете Балканска Славянска Православна федерация... Стига с тая простотия...
30
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормандия е история,това също е велика част от историята....A Дюнкерк каква част е - велика, средно велика, ниско велика? Когато Хитлер за заповядал на немците да спрат за да не унищожат армията на Съюзниците. Защото си е мислил, че може да се спре войната и да се сключи мир, без да си дава сметка, че войната е замислена и се дирижира не от него а от други среди. И когато немските генерали не повярвали и отказали да изпълнят заповедта и се наложило да ги заплашва с разстрел.