Масов бой в германско общежитие за кандидати за убежище

В мелето се включили около 80 души, пострадали са няколко души
19 юни 2015 14:04, Елка Василева
19
Масов бой в германско общежитие за кандидати за убежище
Снимка: архив, Reuters

Няколко души, сред които един полицай, пострадаха в южния германски град Елванген, след като кавга между сирийски и алжирски кандидати за убежище прерасна в масово сбиване, предаде ДПА, като се позова на местните органи на реда.

Твърди се, че спорът избухнал, докато кандидатите за убежище се редели на опашка за храна, но не е ясно какво го е предизвикало.

В мелето се включили около 80 души, като 35 от тях впоследствие избягали в съседна сграда и започнали да хвърлят камъни по противниците си. Полицията разположила 50 свои служители на мястото. Един от тях бил ударен от камък. При аналогични обстоятелства пострадали и петима бежанци.

Два часа по-рано кандидат за убежище е бил ранен с нож в същото общежитие. Не е ясно дали двата инцидента са свързани.

Германия е изправена пред безпрецедентен наплив от мигранти, основно от Сирия, Афганистан, Ирак, Сърбия и Косово.

По данни на Евростат около 40 процента от регистрираните в Европейския съюз за първото тримесечие на 2015 г. 186 хиляди мигранти кандидатстват за убежище в Германия.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***!!!
11
1
 
3
 
! Отговори
ot tup po tup преди 8 години
Samo edna nova svetovna voina she opravi neshtata
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като разбутаха средния изток, САЩ няма ли да се включат в обслужването на емигрантския поток ?
9
6
 
2
 
! Отговори
до как не преди 8 години
а някой датие вързал мъдете че имаш само едно влечуго
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хич донесе оплакват в Турция има два милиона още нищо неса казали
7
1
 
12
 
! Отговори
Честито преди 8 години
Да са им честити!
6
3
 
22
 
! Отговори
Как не! преди 8 години
До Анонимен 8Това се случва, само ако правителствата го допуснат, а съответните народи търпят подобна изкуствена намеса в етническия им баланс.Някой ще ме репресира,като ме заставя чрез закони да плащам солидни данъци и удръжки, та от тези пари да се изхранват индивиди,на които не им пука за България, но тук са намерили удобно местенце да лежат, да ядат и да се е/ат - тоест,някой да им плаща, за да се размножават като бесни!И в резултат на това,такива като мен да остават само с по 1 дете!
5
1
 
13
 
! Отговори
оцеляваща преди 8 години
НАИСТИНА СЕ ДЪРЖАТ КАТО В КАМЕММАТА ЕРА-ЗАТОВА,НАЙ ПОЛЕЗНО И БЕЗВРЕДНО ЗА ВСИЧКИ Е В ГЕРМАНИЯ ДА ГИ КАЧАТ НА САМОЛЕТ И ПУСНАТ В ДЖУНГЛА НЯКЪДЕ....ТАМ ДА ЗАМЕРЯТ С КАМЪНИ И САМИ ДА СИ ОСИГУРЯВАТ ХРАНАТА-НЯМА ВОЙНИ,НО КОЙТО ОЦЕЛЕЕ....ТО ВСИЧКИ ПО СВЕТА МЮСЮЛМАНИ САМО ЗА СОЦИАЛНИТЕ В ГЕРМАНИЯ ГОВОРЯТ И МЕЧТАЯТ...КАТО СИ ПОМИСЛЯ САМО ,ЧЕ ГЕРМАНИЯ КОМАНДВА В МОМЕНТА В ЕВРОПА,Т.Е.ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,КАКВО НИ ЧАКА НАС ОТ МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ....
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С други думи - краят на Европа. Всъщност арабите превзеха Европа без война, а с раждане на деца там. Както роми сега превземат България.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И германия умира вече--щом почнаха германци да работят за турци и албанци--мани ...мани....Ама така ще е,с тези нови ценности и толерантност--ще им смъкнат кожите
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прочетете само това "избягали в съседна сграда и почнали да хвърлят камъни..." и после си отговорете на въпроса тия заслужават ли да живеят в Европа. Мен ако питате още не са излезли от Каменната ера.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия събира от *** по ***, *** отвратителна , не работят, научили са едно- социал или по български казано аванта. Приличат на хора ама не са.