Силна експлозия избухна пред парламента в Киев

Ранени са 15 полицаи, има сведения за безредици
Обновена: 31 авг 2015 14:39 | 31 авг 2015 14:37,
128
Силна експлозия избухна пред парламента в Киев
Снимка: Reuters

В района на сградата на украинския парламент е избухнала силна експлозия, съобщава ТАСС.

По думите на кореспондент от мястото на събитието около 15 полицаи са ранени. Към органите на реда летят димни шашки, площадът е изпълнен с гъст дим.

Още по темата

По-рано се съобщаваше за избухнали безредици пред Върховната рада след приемането на законопроекта за промени в конституцията, отнасящи се до децентрализация на властта.

Демонстрантите опитаха да пробият загражденията около парламента.

Противно на очакванията на проруските сепаратисти, проектът за конституционна реформа не потвърждава окончателно полуавтономния статут на териториите под техен контрол. Този статут трябва да бъде установен с отделен закон и само за три години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин е фърлил бомбата!
44
32
 
3
 
! Отговори
русофил-терорист преди 8 години
Не ви ли прилича на едно събитие станало в България вече. Руските терористи и техните шпиони в другите държави това само правят.По непълни данни през Черно море от 1922 г. до януари 1925 г. за нелегалната военна организация на БКП, СССР прехвърля: 800 винтовки, 500 револвера, 500 ръчни гранати, 150 килограма взрив, а в тайни складове се намират още други 1600 винтовки, 200 револвера, 25 картечници, 2 000 ръчни гранати и взрива. Нелегално изпратеният военен разузнавач Христофор Интович Салнынь Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България.
43
9
 
4
 
! Отговори
До 47 преди 8 години
Да бе нищо общо. Само д'ето руските царе 300 години се титулуват Цар на Голяма, Малка и Бяла Русия. Ама нейсе. Там живеят 15 милиона руснаци. Няма да спрат да се бъркат това е ясно.
42
0
 
20
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До ИнтелектуалецМного ясно, че Путин е виновен, но не бързай. Първо, ще хванат 2-3ма днес и утре (най-вероятно) ще има новина, че са хора на Путин и т.н. Номера е да не се издънят американците сега. Да не пуснат новината преди да са хванвали тези 2-3ма нещастника...
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИнтелектуалецУкрайна! Има ли още такава държава?
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво се занимавате с тези шушляци ! До сега не е имало Украина - няма и да има ! Всичко друго е от Лукавият .
39
30
 
3
 
! Отговори
Интелектуалец преди 8 години
Путин трябва да престане да се бърка в Украйна и да подклажда огъня. Украйна е европейска държава и няма нищо общо с Русия.
38
0
 
10
 
! Отговори
Сорос преди 8 години
Като не разбирате от добро,минаваме на резервен вариант!
37
0
 
5
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До Анонимен 44Бягай да си учиш уроците и не се занимавай с глупости...
36
0
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 8 години
Поне си е облякъл панталона дори и наобратно. А можеше да го изяде както направи с вратовръзката преди време.
35
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
една бомба като в Хирошима пусната в Москва ще оправи мирът в Украйна.
34
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Братята украинци и те като нас, мислеха си че от "небето ще почнат да падата баници и зелници" - но каква я мислехме, а каква стана... Все пак те имаха вече за пример разрухата в България, така че нямат никакво оправдание.
33
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 35КАКВИ РУСКИ ТЕРОРИСТИ СЪНУВАШ? ТАМ СА ИМ ДОСТАТЪЧНИ СВОИ ПРОДАЖНИ ТЕРОРИСТИ. ПЛАТЕНИ ОТ КОЛОМОЙСКИ И ДРУГИ ФАШИЗИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ. КОИТО СА ИЗПЕКЛИ ЖИВИ ХОРА В ОДЕСА. А СЕГАШНИЯТ ГУБЕРНАТОР СЕНААКА-ШВИЛИ СЕ ПОЯВИ НА НЯКАКВО ЧЕСТВАНЕ В ПАНТАЛОН ОБЛЕЧЕН НАОБРАТНО. ПУСНАТ Е КЛИП НА КОЙТО САМО ПОЛИЦАЯТ НЕ СЕ СМЕЕ
32
25
 
7
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 8 години
Ало, това не са руснаци или проруски украинци...ХА..ХА *** ПЛАТЕНИ.КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ.Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - Русия не само никога не е освобождавала, а напротив - системно е заробвала българи и окупирала български територии през дългата история на руските хибридни войни срещу българите през вековете. Ако беше жив Апостола с неговите "кунки ще ви отрежа чепките."..Така
31
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От едната страна са червено-черните нацистващи бандеровци, а от другата - полицията. Хвърлят се бойни гранати и ранените пред Радата са повече от 100. На всяка цена трябва да бъде взривен мира в Украйна и да се използва разгорялата се гражданска война за взривяване на мира и в Русия. Истинската цел е Русия.
30
4
 
27
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
до "вън руски терористи"Ало, това не са руснаци или проруски украинци. Това са "истинските" украинци - националисти, наричани до скоро от американците патриоти, а в последно време - фашисти. Ето, срещу такива се бият опълченците на изток.
29
1
 
4
 
! Отговори
Бългтарин преди 8 години
До вън руски терористиТези са майче по силни от алкайда и ислямска държава хахахахах:) Трябва да ги нападнем!? Сега и веднага хахахаха
28
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Украйна, тоест официален Киев, се държи като евтина ***, която никой не ще да погледне, но тя се натиска ли натиска. Но, нито Вашингтон, нито Брюксел има намерение да седнатдо леглото на болната Украйна и да я храня с лъжичката, както правеше Русия. Първата работа на новата еврокомисия беше да хлопне вратите и да затвори съюза за прием на нови държави минимум до 2020г. На изпроводяк Барозу заяви че "такава страна като Украйна няма място в ЕС"
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 24Въпреки че обещаваше да прекрати войните и получи Нобелова награда за мир фашистът Барак Обама разочарова избирателите си и световната общественост като бомбардира цели седем държави, докато Джордж Буш успя да бомбардира само четири
26
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До АнонименИзглежда сте виждали Украйна само на карта, чета и разбирам, че не сте виждали украинец, да не говорим да сте общували с украинци, с русия изглежда сте на същото ниво на познаване, да не говорим за олигархичните кръгове на двете държави, само да ви кажа, ако ви е интересно разбира се, украинските нямат аналог в света.