Москва отвръща на удара: Ще има ответни мерки срещу София

Затварянето на небето подкопавало двустранните отношения
8 сеп 2015 17:03, Елка Василева
473
Москва отвръща на удара: Ще има ответни мерки срещу София
Снимка: архив, Reuters

Решението на София да затвори небето си за прелитане на руски самолети с хуманитарна помощ за Сирия подкопава руско-българските отношения, каза първият заместник-председател на комисията по външните работи в руската Дума Леонид Калашников, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"От гледна точка на двустранните ни отношения това решение не се побира в никакви рамки. Работата даже не е в ответните мерки, които Русия така или иначе ще предприеме срещу България, а в това, че (българското решение) по всякакъв начин подкопава нашите отношения и занапред, когато и те да се подобрят", каза руският депутат.

Той нарече решението на София "изпълнение от васала на искане на своя господар". "САЩ очевидно ще се опитат да ни затворят небето за полети към Близкия изток по целия периметър. Някой се държи, като Гърция например, а такива слабички, като българите, които ние някога защитавахме от турските завоеватели, не помнят добрината", добави Калашников.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
8
 
41
 
! Отговори
боц преди 8 години
Боже, Боже!Що ни наказваш с толкова много заблудени оФце?!Абе аланколовци, кажета ми едно хубаво нещо, което сте видели от САЩ?Аааа, Маззните и убийствени Макдоналтси, свободата да носиш пистолет и да убиваш, наркотиците, гейпарадите, тъпотията на краваря, унищожаването на арабските държави и предизвикването на миграцията, с цел отслабване и подчинение на Европа!Посочете ми едно, ЕДНО ДОБРО за БЪЛГАРИЯ и за СВЕТА, дошло от САЩ!!!ИЗКЛЮЧВАМ ТЪПАТА ВИ ПОТРЕБИТЕЛСКА ВИ СЪЩНОСТ!
254
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това казва всичко, което трябва да се знае относно намеренията на русия към Българияя
253
11
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 8 години
Тез *** да би да ни заплашват :))
252
32
 
17
 
! Отговори
бат Гойко преди 8 години
До всички фенове на Русия !!! Абе вие на руски компютри ли пишете бе ! Или карате руски коли ?Или сте облечени в руски дрехи ??? Тия диваци там в русия пътища нямат ..... Ами на тоя лилиМутин служебната кола ли е руска ,та немога да се сетя ???? Абе аз казах две неща : 1 Да си емете байката и второ ,че заедно с тях сте *** издроди. Тъпо племе е тая част от бг-населението ей ! За всички вас : https://youtube/watch?v=HjX2QwIwCMk
251
7
 
26
 
! Отговори
морски преди 8 години
Ех българино,ех робе....
250
31
 
24
 
! Отговори
бат Гойко преди 8 години
Абе що неси еМете Байката бе !!!! , върнете се назад в историята и намерете едно хубажо нещо ,което сме видяли от Русия ! Върнаха ни в средновековието тия *** *** !!!
249
8
 
7
 
! Отговори
nuki преди 8 години
Скоро Варненска и Бургаска област ще са Руски и то законно анексирани .защото вече са закупени .Такаче има Руски интереси щът нещът ще си гледът интересите братушките затова спете спокоини те ни обичат .както по големият чичко хлътнал по младо девоиче
248
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога ще доживеем руснаците да почна да продават и да се самоизчистят от земята ни?!
247
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стил Български форумен *** класик.
246
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все едно можехме да ги спрем да не прелетят.. С камъни може би ?
245
18
 
19
 
! Отговори
петър преди 8 години
Руснаците сами си унищожиха лостовете за влияние в България. Изгониха българските стоки от русия като още по времето когато управляваше жан виденов сложиха на БГ стоки 250-300% мито. Изгониха българските строителни фирми,непрекъснато ни въртят всякакви мръсни номера и плащат милиони на петата си колона за да подриват държавата.Днес руския внос у нас е около 6 милиарда, а българския износ за русия под 500 милиона.80% от износа ни днес е за ЕС голям и коректен партньор,русия изобщо не ни трябва.
244
14
 
24
 
! Отговори
срам! преди 8 години
Срам и позор за България!!!
243
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПО-ЗЛЕ ОТ ТОВА
242
1
 
6
 
! Отговори
селянин преди 8 години
аве бай до оня ден да нее имало газ
241
12
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Иванчо,прав си,но отговора на сибирската мечка ще бъде,завъртане на кранчето за газ,само половин оборот,и *** ще цъфне през зимата,като майска роза през декември.
240
1
 
15
 
! Отговори
селянин преди 8 години
ей ало полипиците ша *** търсите на изборите ама от трите най големию
239
1
 
16
 
! Отговори
Ivan преди 8 години
da minavat nqma koi da gi spira to nqma iztrebiteli nqma raketi bg nqma i akul
238
9
 
22
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Няма бъдеще за БГ....
237
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ei az zatova ne iskam horata da mi pravqt uslugi zashtoto posle cql jivot shte mi go natqkvat i Rusnacite sa sashtite nishto 4e se setiha za nas sled 5 veka i voina s turcia.
236
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, големо *** е паднало! И то на тема, която изключва използване на цинизми, етнически, религиозни или сексистки обиди! Значи и свободата на словото е пълна бутафория :)))