Москва отвръща на удара: Ще има ответни мерки срещу София

Затварянето на небето подкопавало двустранните отношения
8 сеп 2015 17:03, Елка Василева
473
Москва отвръща на удара: Ще има ответни мерки срещу София
Снимка: архив, Reuters

Решението на София да затвори небето си за прелитане на руски самолети с хуманитарна помощ за Сирия подкопава руско-българските отношения, каза първият заместник-председател на комисията по външните работи в руската Дума Леонид Калашников, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"От гледна точка на двустранните ни отношения това решение не се побира в никакви рамки. Работата даже не е в ответните мерки, които Русия така или иначе ще предприеме срещу България, а в това, че (българското решение) по всякакъв начин подкопава нашите отношения и занапред, когато и те да се подобрят", каза руският депутат.

Той нарече решението на София "изпълнение от васала на искане на своя господар". "САЩ очевидно ще се опитат да ни затворят небето за полети към Близкия изток по целия периметър. Някой се държи, като Гърция например, а такива слабички, като българите, които ние някога защитавахме от турските завоеватели, не помнят добрината", добави Калашников.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
1
 
10
 
! Отговори
до271 преди 8 години
по проста причина русия е комшия а сащ на ***...ка си у пу....та *** ти там
214
2
 
23
 
! Отговори
въпроси има ли? преди 8 години
България е протекторат на Сащ! И само Вицекралят на България, американския посланик, решава, какво ще става в България и какво няма да стане! Чии самолети могат да прелитат над България, и кои, не! Въпроси има ли?
213
2
 
29
 
! Отговори
Емел етем преди 8 години
Фашисткото българско правителство и ЕвроАтлантическият фашист с Ник -ЧЕХЛЮ и кривоглавата слабоумна мутра са пътници. България помни *** и историята се предава от баща на син и майка на дъщеря
212
6
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Папагали, и тука ли налазихте? Не разбрахте ли, че седесарско-соросоидно-герберската *** ни вкарва във война с Русия и скоро вие ще плачете, защото няма да има къде да се крием, а американските демократчета, които пет пари не дават за нас, няма да ни помогнат и ние ще сме сами! Не разбрахте ли, че в момента Русия означава традиция, а САЩ - сатанизъм и ! ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ УПРАВНИЦИТЕ! *** НАРОД!
211
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКТО СА НИ ОСВОБОДИЛИ РУСНАЦИТЕ ОТ ОСМАНСКО ИГО ТАКА ТРЯБВА ДА НИ ОСВОБОДЯТ И ОТ КРАВАРСКО ЕВРОГЕЙСКО И СЕЛСКО РОБСТВА..САМО ЧЕ ПРЕДИ ДА НИ ОСВОБОДЯТ ТРЯБВА ДА СЕ РОДЯТ НОВИ БОТЕВ И ЛЕВСКИ А КАКТО ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ОСВЕН ***.И НЕПОРЪБЕНИ ДРУГИ НЕ СЕ РАЖДАТ. . КАКТО СЕ КАЗАЛИ УМНИТЕ ХОРА ПОМОГНИ СИ САМ ЗА ДА ТИ ПОМОГНАТ И РУСНАЦИТЕ.
210
2
 
20
 
! Отговори
призив преди 8 години
Призоваваме правителството на Российската Федерация да забрани всички полети на самолети с български опознавателни знаци, над въздушното пространство на Русия!
209
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продажниците, които управляват България днес, ще докарат на власт Атака.
208
9
 
10
 
! Отговори
Йордан Р. преди 8 години
Другарю Калашников,Вие правите един доста фриволен прочит на историята. Забравихте ли, че Вашите дядовци убиха тези, които защитава т.нар. "слабички" българи от турския завоевател. Днешна Русия е всичко останало, но и не онази Царска Рус, която подкрепи България и "слабичкия" български народ, който междувпрочем се намира в една от най-богатите и стретегически важни провинции на Отоманската империя през войната от 1877-1878.Вие сте всичко друго, но не и Онази Русия от 1878, уважаеми чекисти.
207
16
 
9
 
! Отговори
кеф на буци преди 8 години
Много ***,много московски предатели под българското небе! Наизскочиха като плъхове в този сайт да защитават кремълските зомбита,сякаш в един креват са се търкаляли с тях и само руско семе са отхранвали в коремите си. НО КАКВО ПРАВИТЕ В БЪЛГАРИЯ,РУСКИ МЕКЕРЕТА?ЩО НЕ СЕ ЗАСЕЛИТЕ В СССР? ТАМ ЗЕМЯ БОЛ,ВОДКА БОЛ,*** БОЛ.направо кеф на буци. или пък всички български комуноиди са шизофреници? иван костов не пусна московските самолети ,сега бойко наби руското канче. а ревете сега 15 години още!
206
2
 
4
 
! Отговори
до278 преди 8 години
да бяха ни освободили сащ и на тях щяхме да платим.НЕБЛАГОДАРНИК
205
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДУПЕДАВЦИ
204
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това руски екстремистки сайт ли е? Има постове призоваващи за диррктно наоадение на Русия над България. Те стоят а антируските се трият и блокират
203
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
напълно е прав човека.няма да забравя когато давахме коридор но натовските самолети при войната в сърбия бях войник.тово за пореден път доказва колко неграмотна и наивна политика води наща държава.БИТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРЕНАПИШЕ ИСТОРИЯТА.А ПОЛИТИЦИТЕ ИЗОБЩО ДА СЕ СКРИЯТ ОТ СРАМ.
202
1
 
14
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
До Анонимен 262Генийче, не се ли сещаш, че вноса от ЕС се е увеличил в стойност, защото купуват много по-скъпо, отколкото от руснаците?!?
201
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте пост 258 Вижте какви са мокрите сънища на простаците комунисти - да нахлувала Русия в България понеже за комунистите това щяло да е освобождение и след това да се направило народен съд, точно както по онова черно време за България. Мръсни червени *** трябва, да ви кажа, че това никога повече няма да се случи.
200
2
 
21
 
! Отговори
цък преди 8 години
На марионетките ни *** и Буда-лата не им пука, те ще получат награда от Биг Брадъра - Потупване по рамото.А, че Бг и нейните граждани ще трябва да платят цената за решенията на нашите политически марионетки - на тях не им пука.Те не служат на народа си и не защитават националните интереси на Бг, те служат на господаря си!!!!!
199
7
 
20
 
! Отговори
Ана К преди 8 години
Путин трябва да нахлуе с военноморски,пехота,авиация и танкове у нас ама трябва да се предшествува от въздушни удари по НС Президентво КС МС и всички съкращения с *** позволили това да се случи.Няма да има абсолютно никакъв отпор ,а освободителите ще ги срещам с хляб мед и козя пъстърма.
198
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смях в залата докато избиват Украйнци ще помагат на Сирийци
197
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До азибили сме ,били ,50 те години на 20 век -мизерия ,Бг никога не е случвала на умни управници
196
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дам , сега Господин Гебрев и "компания" спокойно ще си изнасят руските снаряди за Сирия, само че със щемпел НАТО