Австрия спря влаковете към Германия

Искането е на Берлин
Обновена: 13 сеп 2015 19:03 | 13 сеп 2015 19:03, Веселина Йорданова
63
Австрия спря влаковете към Германия
Снимка: БТА

Австрийските железници са спрели по искане на Берлин влаковете за Германия, съобщи говорителка на австрийската железопътна компания, съобщи ДПА.

Още по темата
Причината е бежанската криза.

Още не е ясно дали ще спре движението на влакове от Германия за Австрия, отбелязва Ройтерс.

Германският вестник "Билд" съобщи, че Берлин иска временно да възстанови граничния контрол заради наплива на бежанци и това ще засегне на първо място границата с Австрия. /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: ГерманияАвстрия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kvo stana be. Nali shteshe 800 000 da priema? Rabotna ryka, podmladyawane na naciata, humannost, a... Dryn dryn. Kakto kaza Stoickov eins zu zwei zu dryn. I sega teq 800000 kyde kyde - mi w Iztocna Ewropa kyde.
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей сега ще почнат да й късат и горят портретите, дето ги носят сгънати в джоба най-близо до сърцето
35
2
 
22
 
! Отговори
МЕРКЕЛ-ОТИВАЙ СИ! преди 8 години
НИЕ СМЕ ---ЕВРОПА!!!!!!!ЕВРОПА --ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!АРАБИЯ--ЗА АРАБИТЕ!!!АРАБСКИТЕ ЕМИРСТВА и ФАМИЛИИ--СА ВЪШЛИВИ ОТ ПЕТРОДОЛАРИ!!!СТИГА СТЕ ЗАТРИВАЛИ ЕВРОПА И ЕС!!!ЕВРОПА ----ТОВА СМЕ ВСИЧКИ НИЕ и ОТ ИЗТ.ЕВРОПА!!!!!!!МЕРКЕЛ--АУТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34
0
 
23
 
! Отговори
до 21 от Германия преди 8 години
Прав(а) сте. Меркел е била наистина комсомолска секретарка. Но изглежда слуша много господаите си отвъд океана, защото те я подслушваха и знаят много за нея. Подобно на българския Б.Б.Тук в Германия всеки със здрав разум е обявен за десен радикален, т.е. нацист, понеже иска да опази децата и внуците си от настъпващата ИСЛЯМИЗАЦИЯ. Наблюдавам, че българите тук виждаме опасноста по-рано отколкото германците, доста от тях са все още мечтатели.
33
0
 
6
 
! Отговори
До: 30 преди 8 години
Явно комунизмът ти е в кръвта. едно време така вместо да си построят къщи, комунистите са изгонили интелигентните хора от техните собствени. Българин да гони германците от ЕС... Ама то след турците, бежанците и някои други екстри, може и това да им се стовари на главите. Заради един Хитлер 70 години какво ли не им се наложи да преглътнат, за да не ги обвинят в нещо.
32
3
 
8
 
! Отговори
Митьо преди 8 години
Немската машина се задейства. Пращайте СС по границата да "приветстват" ислямските емигранти, облечени под името бежанци.Хайл!
31
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Опасявам се да не започнат да ги изтласкат към нас.Така че, това, че Германия въвежда контрол на границите си, не е много на хубаво и не ме успокоява.Скоро ще разберем играта, само дано да не е на наш гръб.
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СетИла се Мара да се побара...
29
0
 
23
 
! Отговори
СС преди 8 години
Спрете талибаните ,спрете помощите,връщайте ги обратно в Азия и Африка!
28
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бабо Меркел не така, взимай си имигрантите ти ги повика е Европа,а сега какво да ги оствиш на бедна източна Европа А. Критикувахте Орбан,че не бил хумснист А ,ай гиди лицемери.
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали Брейвик беше ненормален. Ще ревете за такива, като него!!
26
1
 
31
 
! Отговори
Това ги чака немците преди 8 години
Швеция Изнасилената страна. Според BRA правителствена агенцияса съобщени общо 1091 случая на изнасилване през месеците юни и юли. Броят на изнасилванията на деца под 15-годишна възраст се е увеличил с 53%.Не е толкова грешно да изнасилиш шведско момиче, колкото да изнасилиш арабско момиче, казва Хамид. Шведското момиче получава помощ след това, а и тя вероятно вече е била прецакана (бел. ред. имала сексуални контакти). Но арабското момиче ще получи проблеми със семейство си.
25
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде ли се киска Путин?
24
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРМАНИЯ ВЪН ОТ ЕС! ЕС Е ЗА ЕВРОПЕЙЦИ!!!
23
1
 
62
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ГЕРМАНЦИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ВДЯВАТ КАКЪВ ТАРАЛЕЖ ИМ ВКАРА В ГАЩИТЕ МЕРКЕЛ.ТЕЯ НЕ СА РАБОТЛИВИ КАТО ТУРЦИТЕ И ТЕГЛОТО НА ГЕРМАНЦИТЕ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ,ТО НЕ ЧЕ НИЕ СМЕ ВЪРЗАЛИ И ЦЪФМАЛИ,И НАШЕТО ТЕГЛО ТЕ ПЪРВА ПРЕДСТОИ.
22
2
 
34
 
! Отговори
Комина преди 8 години
Имаше едно време едни лагери където ги събираха на куп и ги топлеха, де не ги отварят пак? Ква стана тая работа...
21
1
 
21
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
арабите са по-умни : заграждат 100 декара пустиня ,опъват 1000 палатки и който иска да влиза , да го направят и тук така- пращат ги на някой дунавски остров и да чакат да свърши войната в Сирия ,за да се приберат
20
2
 
35
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Как ли се киска чичо Сам ?
19
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А сега Германия да плати депортацията от цяла Европа.Конски вагони трябва да има.
18
1
 
49
 
! Отговори
ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ! преди 8 години
ЧУЖДЕНЦИТЕ ---В БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ!!!ПЪЛЕН И АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЧУЖДЕНЦИТЕ!"ПРОВЕРКАТА" Е -----ВИСША ФОРМА НА "ДЕМОКРАЦИЯ И РЕД"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!