Шарли Ебдо за полет А321: Най-накрая порно!

Русия не закъсня с отговора – депутати искат проверка на изданието
13 ное 2015 19:45,
146
Шарли Ебдо за полет А321: Най-накрая порно!
Снимка: Twitter

Депутатът либералдемократ от Държавната дума Иван Сухарев отправи до шефа на руското федерално следствие Александър Бастрикин искане за проверка срещу френското сатирично издание "Шарли ебдо", съобщи ТАСС.

Френският седмичник "фактически пропагандира, че е правилно да се води терористична дейност именно срещу руски граждани", заявява парламентаристът, настоявайки за "законно и обосновано решение" по случая на Следствения комитет на Русия.

Във вчерашния си брой "Шарли ебдо" помести нова карикатура по повод катастрофата с руския самолет в Египет на 31 октомври, при която загинаха 224 души. Този път рисунката е публикувана на корицата на списанието и е с непристоен характер, отбелязва ТАСС, без да добави подробности.

Както личи от снимки, качени в световната мрежа, на карикатурата с текст "Катастрофата в Синай" е нарисуван самолет, към чиято задна част, наподобяваща анус, се приближава ракета. Надпис отдолу гласи: "Най-сетне порнофилм!".

Още по темата

Миналата седмица изданието публикува две карикатури във връзка с катастрофата, което предизвика остри протести в Русия. Френското външно министерство заяви в отговор, че държавното ръководство не се меси в дейността на редакцията, чиито служители могат свободно да изразяват мненията си, напомня ТАСС.

Повторното публикуване на карикатури по този повод "при одобрително мълчание на официалните лица" в Париж е знак, че се изличава границата между доброто и злото във френското общество, заяви днес пред журналисти Франц Клинцевич от външнополитическата комисия в горната камара на руския парламент - Съвета на федерацията.

Но този "проблем не е наш, а на френското общество, и в крайна сметка ще го взриви отвътре", прогнозира руският сенатор.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шарли - печалбари
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шарли Ебдо са френските Пуси райатХора без значение
78
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Карикутарата трябва да осмива недъзите на обществото, а не да се гаври с невинните жертви на тероризма
77
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва карикатурите да се подиграват с жертвите на терорТова влиза ли в понятието " свобода на словото" или е непростим цинизъм
76
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде, дайте следващия бройШарли ще рисува ли смешни френските т.ру.пове на невинни хорахора и ще се подиграва ли с френската мъка
75
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Но този "проблем не е наш, а на френското общество, и в крайна сметка ще го взриви отвътре", прогнозира руският сенатор."Господ е бая бърз тия дни.
74
3
 
27
 
! Отговори
Кондуктор в 148 преди 8 години
Ще чакаме новия брой с нетърпение.... :) Интересно ми е каква карикатура ще направят за това което се случи преди броени часове.
73
5
 
19
 
! Отговори
456 преди 8 години
До Шоп"Просто трябва да изметат от Европа всичко, което мяучи на руски."Шопе ,дървена главо ,никой нормален човек вече не иска да има нищо общо с осмърдяната от *** европа!Пука им на руснаците за жалката ти злоба,ама ти се поогледай за нова работа,че сега на деди сорос ще му требет пари за защита правата на атентаторите в париж!
72
2
 
16
 
! Отговори
456 преди 8 години
До Шоп"Значи атентатите в Париж ги правят обидени руснаци?"Не бе шопска главо дебела,това са едни много добре охранени и мега изстрадали мигранти и ние трябва да ги разберем горките,те са стресирани от бомбандировките и бля,бля ........нали това ни пилеха на главите! Хак да им е на евротолер***астите!
71
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Щирлиц ...Разбира се ! И цинизъм, колкото искаш . Особенно със разстрела от упор с АК-47 в главата на лежащият ,ранен в стомаха ,,полицай,, и ооо..... ЧУДО ... нито капка кръФ да се пръсне,камо ли главата . Неведоми са ,,истините,, демократични. Не цинизъм ,ами супер цинизъм.
70
2
 
27
 
! Отговори
456 преди 8 години
Шърли Ебдо да не се скатават а като една "независима частна медия " да идват нощна смяна и утре нови карикатури за секс със заложници в париж! *** излезнаха франсетата!
69
3
 
7
 
! Отговори
Инфо преди 8 години
Над 28 убити, 60-тина заложници. Това по последни данни.
68
5
 
32
 
! Отговори
Шарли Марли преди 8 години
Очакваме карикатури с огромни дилдота как влизат на всички убити тази вечер в Париж.
67
4
 
18
 
! Отговори
Що? преди 8 години
Това издание е поредната бездарна и гнусна извратенящина. Реваха ***, че имало атентат срещу тях, популярността им се увеличи милион пъти и продължават с гнусотиите и провокациите си с единствената разлика, че сега правят повече пари. Подобно извращение може да се толерира само от извратеняци. А цвета на европейската култура е именно Франция. Каквито палячовци си бяха, такива и ще си останат. Пред всеки проблем - БЯЛО ЗНАМЕ!
66
3
 
34
 
! Отговори
eve1 преди 8 години
Ако имаше европейски ценности Шарли Ебдо трябваше да бъде отдавана закрит а комплексираните му редактори вкарани в затвора.Аз не съм Шарли!
65
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълно дъно са тези от Шарли Ебдо. Пълна гавра.
64
4
 
10
 
! Отговори
България преди 8 години
Както казва баба Ванга русия ще направи много големи полета.И едното голямо поле ще България но тя си заслужава съдбата...............
63
2
 
9
 
! Отговори
АзСъмШарли еврейския преди 8 години
500 звездички
62
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Питам ; Каква е разликата между оня Джон и шарли ?
61
3
 
23
 
! Отговори
ddr преди 8 години
Нали всички ревяхте аз съм Шарли.Не се отказвайте бъдете Шарли