Шарли Ебдо за полет А321: Най-накрая порно!

Русия не закъсня с отговора – депутати искат проверка на изданието
13 ное 2015 19:45,
146
Шарли Ебдо за полет А321: Най-накрая порно!
Снимка: Twitter

Депутатът либералдемократ от Държавната дума Иван Сухарев отправи до шефа на руското федерално следствие Александър Бастрикин искане за проверка срещу френското сатирично издание "Шарли ебдо", съобщи ТАСС.

Френският седмичник "фактически пропагандира, че е правилно да се води терористична дейност именно срещу руски граждани", заявява парламентаристът, настоявайки за "законно и обосновано решение" по случая на Следствения комитет на Русия.

Във вчерашния си брой "Шарли ебдо" помести нова карикатура по повод катастрофата с руския самолет в Египет на 31 октомври, при която загинаха 224 души. Този път рисунката е публикувана на корицата на списанието и е с непристоен характер, отбелязва ТАСС, без да добави подробности.

Както личи от снимки, качени в световната мрежа, на карикатурата с текст "Катастрофата в Синай" е нарисуван самолет, към чиято задна част, наподобяваща анус, се приближава ракета. Надпис отдолу гласи: "Най-сетне порнофилм!".

Още по темата

Миналата седмица изданието публикува две карикатури във връзка с катастрофата, което предизвика остри протести в Русия. Френското външно министерство заяви в отговор, че държавното ръководство не се меси в дейността на редакцията, чиито служители могат свободно да изразяват мненията си, напомня ТАСС.

Повторното публикуване на карикатури по този повод "при одобрително мълчание на официалните лица" в Париж е знак, че се изличава границата между доброто и злото във френското общество, заяви днес пред журналисти Франц Клинцевич от външнополитическата комисия в горната камара на руския парламент - Съвета на федерацията.

Но този "проблем не е наш, а на френското общество, и в крайна сметка ще го взриви отвътре", прогнозира руският сенатор.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
27
 
! Отговори
ШУКАРИТЕТНАТА преди 8 години
Това Шарли убаво почна, ама злуе шъ свърши . Така да знаете.
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обръщам се към следващите атентатори (гаранция че ще има) срещу този пиииииирааазки вестник...ИЗЧАКАЙТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕ ЦЯЛАТА РЕДАКЦИЯ!!!!!!
18
2
 
26
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 8 години
Сикиш гиби , а Шарли? Ах вашата кожа. Що не се подиграете със собствената си трагедия,а ?
17
2
 
34
 
! Отговори
1 преди 8 години
Много гнусно от тяхна страна. Явно това им е стила !
16
32
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
У-шанки какво трябва да правим според вас, да ревем с глас за руските туристи ли ?Когато свинете свалиха пътническия самолет , тогава не беше драма, а ?
15
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пореден път се убеждавам, че обратните, са психично болни същества. Такова нещо нормален човек никога няма да направи, да се подиграва с нещастието на хората.
14
2
 
41
 
! Отговори
истина преди 8 години
а защо нямаше карикатура на немските деца/цял клас/,на техен ЕВРОПЕЙСКИ САМОЛЕТ ПАДНАЛ В ТЯХНАТА ДЪРЖАВА
13
2
 
45
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
Тия френски *** да внимават! След 50 години Лувъра да не е Централната джамия на Европа. Хахаха
12
3
 
50
 
! Отговори
Не съм Шарли преди 8 години
Сега всички, който се кичеха с глупави значки "je suis charlie", да си ги заврат в опашката на самолета. Провокацията трябва да има мярка, а тези нещастницu отдавна я прекрачиха.
11
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извратени *** !
10
42
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руснака е като джижадиста ако нещо го засяга веднага налита за кръв
9
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито е смешно, нито интересно това, което са направили тези драскачи. Чиста гавра със загиналите. Дали ще им е толкова забавно, ако някой нарисува загиналите им колеги при атентата със цъфнали *** и някой подигравателен коментар?
8
4
 
52
 
! Отговори
:) преди 8 години
Кончита Вурст и Шарли Ебдо - лицето на Западнала Европа. Не знам колко им остава, но предполагам, че не е повече от 5 години. *** ще ги изколят, а Русия няма да си мръдне пръста да им помага. Ще е Апокалипсис.
7
3
 
19
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
О, те вече го направиха.....Няма да ти обяснявам карикатурата на пръсти, ако потърсиш, ще я намериш. Наистина не е приятна, но естествено, че с "техните камъни по техните глави". Абе с две думи - вързания гл.редактор на шарлито, един исламист....сещай се... Както казваш - "свобода на словото"...
6
3
 
39
 
! Отговори
!!! преди 8 години
има морални и религиозни граници, които не се прекрачват! Следващия път, като ги взривят, искам да видя пак колко *** ще си сложат табелки "аз съм шарли" !!! Защото тия си заслужават всичко, което ги застигна и което вероятно ще ги застигне.....
5
6
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Слушай, *** същество....бой се от Божието наказание! Но ти вече си наказан, такава злоба и антихуманизъм не може да излъчва нормален човек. Жал ми е за тебе, ще водиш нищожен и празен живот, от никого необичан и напълно безполезен!
4
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, а Вие какво още може да очаквате от "западните ценности"!!!!!?????? ТАМ НЯМА ТАКИВА ВЪОБЩЕ!!!! ВСИЧКО С КОЕТО СЕ Е ГОРДЯЛО НАСЕЛЕНИЕТО на Европа след тъмните години на инквизицията е забравено. Но в Библията има предупреждението........Содом и Гомор....Но явно вече никой и не чете тази книга! Жалко....но краят е печален! Светът все още има своя шанс, дали ще се възползва!
3
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не сте разбрали...франчолята са много долни,гадни и противни типчета....на всичко отгоре са яко космати и миризливи...
2
3
 
56
 
! Отговори
майорски преди 8 години
Това което правят в този всник е пълна простотия ...все пак има неща с кито не трябва човек да се подиграва ...утре ще се гаврят по същия начин със убития ви син или дъщеря
1
4
 
59
 
! Отговори
просят си го преди 8 години
Тия дни един блогър "шегаджия" в Украйна го намериха малко умрял да не стане така ,че утре някой да се пошегува и с тези френски ***$ли.