Когато "Градът на светлините" замръкне...

...останалата част от света засиява за тях! Светът е съпричастен
Обновена: 14 ное 2015 22:40 | 14 ное 2015 20:10,
23

Футболни фенове в Америка също се молят за Париж Снимка: Reuters

 

Съобщения на тъга, съчувствие и решителност изказаха световните лидери, докато света се опитва да осъзнае какво се случи в Париж. Европейските лидери, както и дипломатите зад Окена  изказаха съболезнованията си към френския народ. 

Хиляди хора във Facebook и Twitter изразиха солидарност и съпричасност с жертвите. В първите часове след атентатите парижани отвориха домовете си за хора, които имат нужда от закрила.

"Когато Градът на Светлините замръкне, останалата част от света засиява за тях". С тези думи хиляди хора споделиха снимки, на които известни сгради са осветени в цветовете на френския флаг. Операта в Сидни, Емпайър Стейт Билдинг, Статуята на Христос Спасител в Рио де Жанейро и още много бяха осветени в цветовете на френския флаг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
до партиен член преди 8 години
кариикатури правят за всичко. и второ моля ви се тълкувайте го правилно - относно тази карикатура - превода на текста който видях на бг и руски не е правилен! и тълкуването което правите е грешно. карикатурата не е подигравка със загиналите! разбирам че може да подхранва повече скръб на близки на загиналите в такъв за тях момент. разликата в културата , ценностите , живота, прави че бг и в русия го разбираме погрешно. бай *** говори ли ти нещо? ааа *** то автора му го гръмнаха па така а?
8
0
 
1
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
СЪС СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ И ТОЛЕРАНТНОСТА НА НАШИЯТ ПЛЕВНЕЛИЕВ И.Д. Е ОБРЕЧЕНА.НИМА НИКОИ НЕ ВИЖДА ЗАЩО СЕ СЛУЧИ ТОВА?НИКОИ НЕ НАЗОВАВА ВИНОВНИЦИТЕ,А ТЕ СЕ ВИЖДАТ С ПРОСТО ОКО.ТОВА Е ПРОДАЖНАТА ВЪРХУШКА В БРЮКСЕЛ И ПРОДАЖНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА ЕВРОПЕИСКИТЕ СТРАНИ БЕЗ ПАТРИОТА ОРБАН.ГЛАВНИЯТ РЕЖИСЬОР СА С.А.Щ. НИКОИ НЕ ПОПИТА ЗАЩО ТРЯБВА ИСЛЯМИСТИТЕ ДА СТЪПВАТ ИЗОБЩО В ЕВРОПА И НА КОГО МУ Е ИЗГОДНО?ЗАЩО МЕРКЕЛ ПОКАНИ ЛЮБЕЗНО ИСЛЯМИСТИТЕ В ЕВРОПА?ЗАЩОТО Е ХУМАННА?ЕДВА ЛИ.ЗАЩОТО Е ПРЕДАТЕЛ!
7
0
 
0
 
! Отговори
БАХТИ ХУЯ преди 8 години
ЗАЛА БАТАКЛАН КАТО БАТАШКОТО КЛАНЕ
6
2
 
4
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Сега дали ще публикуват карикатури както направиха след атентата с руския самолет ?
5
0
 
0
 
! Отговори
Boby преди 8 години
До анонимен7И на мен и на теб,и на всички по света им е ясно ,усещат,че нещо не е наред,нещо е збъркано и отчаяно търсят изход/затова пак е Бойко Б.,за това е Оланд и т. н./По улицата,от екрана,интернет заливате убииствена простоти,тотално принизяване на духовни критерии и цености...неграмотност-защото прости хора лесно се управляват!!!!.Така им е удобно!!.И не ми казвай,че хората са ***,ако ти се смяташ за това-проблема е само твой!!!
4
0
 
3
 
! Отговори
Подозрение преди 8 години
То е ясно, че сценаристите на тези атентати са едни и същи. А за изпълнители се посочват едни или други, според нуждите на момента, но винаги се елиминират. Подобно както службите у нас преди време ликвидираха мутрите дето им вършеха черната работа и им изпълняваха мокрите поръчки.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е що така сега?...
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен--4;Някой казвал ли ти е какво си ***?
1
3
 
3
 
! Отговори
Boby преди 8 години
Да,за съжаление,тези които са виновни за поредната касапница ще останат не наказани/и нямам в предвид терористите,а политиците,хората които управляват задкулисно бизнесът наречен война и светът като цяло,задоволявайки извратеното си желание за власт и пари!!!/!!Ще продалжават да умират невини и от двете страни/изток-запад/,ще продалжава да се насажда омраза,а те с цял гърло ще викат как е застрашена демокрацията и свободата и с крокодилски сълзи ще скърбят за невините жертви!!