"От Париж, с любов" – бомби за ислямистите

Американската армия изписа послания на ракетите си
16 ное 2015 16:05, Елка Василева
109

Снимка: Facebook

След терористичните атаки в Париж, при които загинаха 132 души, американската армия изписа послание на своите ракети, които ще бъдат употребени срещу ислямистите.

"Ислямска държава" пое отговорност за клането, извършено на няколко места във френската столица на 13 ноември.

Снимки с послания на ракетите: "От Париж, с любов" вече се появиха в социалните мрежи.

Отдавайки почит на жертвите, войниците са изписали думите с черен маркер и тиксо.

Писането на послания върху бомбите е своеобразна традиция на американската армия още от Втората световна война, пише "Сън".

Засега не е известно мястото, където ще бъдат хвърлени бомбите.

На 13 ноември на шест места в Париж бяха извършени нападения, при които загинаха 132 души, ранени са над 300 души, десетки от които са в критично състояние.

На 15 ноември френски изтребители нанесоха въздушни удари по бастиона на Ислямска държава в сирийския град Ракка. По позициите на радикалната организация бяха изстреляни 20 бомби.

Френското министерство на отбраната съобщи, че първата унищожена цел е била използвана от "Ислямска държава" за команден пост, център за рекрутиране на джихадисти и склад за оръжия и боеприпаси, а втората поразена цел е лагер за трениране на терористи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
11
 
! Отговори
КУКЛОВОД ДО 62 преди 8 години
АЗ СЪМ БИЛ ВЪВ ПАРИЖАТИ И ВЪВ ФРАНЦИЯТА ТИ ЖИВЕЯ НА НЯКОЛКО КМ ОТ ФРАНЦИЯТА ТИ ПЪЛНО С АРАБИ МАРОКАНЦИ И АЛЖИРЦИ...ТОВА Е ФРАНЦИЯТА ТИ!!!МЕН ГРАМ НЕ МИ ПУКА ОТ АРАБЯРА И ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ТЕРОР С КОЙТОЕ РЕЖЕСИРАН НАВСЯКЪДЕ С ЕДНА ЕДИНСВЕНА ЦЕЛ НОВ СВЕТОВЕН РЕД....СКОРО ЩЕ ВИ ЧИПОРАТ КАТО ВИ ОТНЕМАТ СВОБОДАТА...НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ВИЕВ БЪЛГАРИЯ МНОГО ВИ СА ЗАТВОРЕНИ ОЧИЧКИТЕ...МНОГО СТЕ БЕДНИЧКИ И ГЛАДНИЧКИ...ВЯРВАТЕ В ЕДИН ДИКТАТ АМЕРИКАНСКИ И СЪНУВАТЕ В РЕАЛНОСТТА!!!
37
3
 
27
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
А МНОГО КРАСИВО СА ГО НАПИСАЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ФАШИСТИ.ПОМНЯ КОГАТО БОМБАРДИРАХА СЪРБИЯ И ХУБАВИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ РАКЕТИ ПАДАХА И В БЪЛГАРИЯ НА ТЯХ ПИШЕШЕ ЗА ВАШИЯ ПРАВОСЛАВЕН БОГ.....ПОМНИМ НИЕ ПОМНИМ....!!!!
36
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 32А ти някога ходил ли си в Париж да го видиш лично? Щото аз мисля, че такова мястно няма. Всичко е постановка, декори някакви, за да ти промиват умния мозък.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луда работа! Вместо да спрат миграцията по мирен път и да спрат войната, те създават условия за още десетки милиони мигранти към Европа, печелят евтини горива, даруват Доган и предизвикват още терористки атентата да трепят хората!
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УДРИИ!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Терористите вече са в Европа. Напразно хабят бомбите и по-добре да ги пазят, след година ще са необходими в Европа.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До gnidaСтига и ти с тези профилни снимки. Това ли пък е най-важното кой какво знаме си е сложил. Това да не ти е състезание по състрадателност. Хората са го сложили, защото така са го почувставали ( не аз не съм!). Това не е нито проблема, нито решението му, нито нищо. Дребнавци - на фона на всичко останало. Светът се преобръща, ти за профилни снимки ми ревеш.
31
4
 
9
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 55,минусите са нормални, защото по принцип е "факт" и на "всички е ясно", че ФАЩ въоръжават ИД и че изкупуват петрола им
30
5
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 42,това е един много добър въпрос
29
4
 
2
 
! Отговори
gnida преди 8 години
A kogato stotici hilqdi izmrqha v irak afganistan siria nevinni jertvi ....slojihte li tehnite znamena po profilite si v facebook? ne nali?
28
2
 
0
 
! Отговори
asdfa преди 8 години
Te gi suzdadoha!!!
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 34Кога по-точно е трябвало да снимат труповете. Докато ги избиват хората или докато ги избиват?! Със сигурнопст на мен не би ми било пръв приоритет да снимам трупове около мен, за да мога после да удостоверя случващото се.
26
1
 
4
 
! Отговори
UU преди 8 години
Със сериозни работи шега не бива...Започва да ми намирисва на фашизъм...спомняте ли си "Честит Великден!"....На кого му хрумват тези глупости, не знам, но на потърпевшите от атентатите надали ще им стане по-леко....
25
0
 
0
 
! Отговори
Demokrat преди 8 години
До Анонимен 8nai-verojatno nesto ot roda: "Da zivee Demokraziata!"
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бонжур Париж. Терористите от ПКК ги приемахте и давах те. ФРЕНСКО Гражданство. Терористите не са хора
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !Къде го тоя факт? Не са отлепили. При тия 400 унищожени обекта на ден трябваше преди месец да са ги изринали в морето.
22
2
 
3
 
! Отговори
Баба Василка преди 8 години
ОНЯ ОТГОРЕ ВИ ГЛЕДА СЕИРА, ФРАНЦУЗИ, РАНО ИЛИ КЪСНО, РАНО ИЛИ КЪСНО....
21
5
 
4
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
Сигурно съм болен но продължавам да търся факти за извършен атентат в Париж,аз не съм видял нито една жертва и нито един убит терорист.Свидетелства се само за сирените на линейките ,няма кръв няма НИЩОО.Дайте факти бе хора ,дайте факти
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До за 23...ами гледай видеата от руските бомбандировки има ги в ю-туб.......и ще разбереш как "братушките" пускат бомби с "парашути" докато такива има на американците и съюзниците им ...как хвърлят сандъци с оръжие в пустинята ...с парашути да !
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже атентата във Париж беше цирк от типа Шарли,бих искал да попитам Плевнелиев кого орива оня ден ???