Хасна Аитбулахсен – първата жена камикадзе във Франция

Самовзривилата се в Сен Дени е братовчедка на Абделхамид Абауд
Обновена: 19 ное 2015 15:38 | 19 ное 2015 15:04,
210
Хасна Аитбулахсен – първата жена камикадзе във Франция
Снимка: Стопкадър iTele.fr

Джихадистката Хасна Аитбулахсен стана първата жена камикадзе във Франция. Тя е 26-годишна френска гражданка и е братовчедка на Абделхамид Абауд. Той се смята за координатора на атентатите в Париж от 13 ноември, който има двойно гражданство - белгийско и мароканско.

Хасна Аитбулахсен е била наскоро обсебена от джихада и е публикувала снимка (снимката в статията) в социалните мрежи на 11 юни с текст, написан с правописни грешки: "Скоро ще отида в Сирия", пише изданието dhnet.be.

Още по темата

Но там тя всъщност никога не е стъпвала. Била е замесена в трафик на наркотици и е била управител на фирма за недвижими имоти. Заподозряна е, че Абделхамид Абауд е бил настанен при нея.

Разследващите успели да открият скривалището на терористите тази сряда в Сен Дени, които планирали да извършат нови нападения срещу Франция. Свидетел разказва, че Хасна активирала жилетката си с експлозиви, докато снайперистите са стреляли в нейна посока. Очевидецът добавя, че са се разхвърчали части от човешко тяло и главата й на улицата.

В социалните мрежи Хасна Аитбулахсен не крие възхищението си към Хаят Бумедиен, която стана известна като вдовицата на Амеди Кулибали, отговорен за заложническата драма в магазин за кашерни храни в Париж.

По-късно е публикувала и нейна снимка, на която е с никаб, размахваща пистолет. В началото на септември е публикувала снимка, на която се виждат розови боксови ръкавици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
до 140Просто от любопитство. Ти на каруца качвал ли си се? Кон да си водил? Магаре да си водил? Просто питам. Стана ми интересно. Ти знаеш ли магаре как се води, впрегнато в каруца?
129
0
 
4
 
! Отговори
- преди 8 години
а, няма да стане. Трябва да си зверски пиян, че да ме вземеш мен. Такава е хватката. Един дето много ме обичаше се ожени зверски пиян за жена си иначе нямаше да понесе огромната любов, която го обзе, за да пожелае да я вземе докато смъртта ги раздели, така, че трезви мъже не ми трябват на мен. Само пияни. Тогава са искрени много. Тогава са смели. Друсани или напушени също вървят. Говорят за вечна любов и им вярвам много. Пък чужди мъже как ме обичат пияни, нямаш си представа. Искрени много. ХаХА
128
1
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до Жена Докога ша го раздаваш тежко??? Парите не тегнат толко.
127
0
 
3
 
! Отговори
до 132 преди 8 години
Аааа, в Перник не стъпвам. От последния път там стъпалата ми още са набити. *** може ф Разлог! Там се пие докато ти изтръпне малкия мозак. И докато изтрезнея вече няма да си в цикъл. Благо не пия, само баклава, ама тя па не се пие. За теп мастика и неме да страдаш от гоурмрто, айде дай тел
126
1
 
1
 
! Отговори
до 128 преди 8 години
Не "чиня", а "цаня". "Чиня" означава друго. Няма да е зле наистина да намериш тълковен речник. А така като гледам не си за булка, а за каруцарка.
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MADE IN AFRIKA - Африкански Роби неинтегрирани в ЕВРОПА
124
1
 
1
 
! Отговори
koci преди 8 години
OCHITE REPTILIA !!
123
1
 
2
 
! Отговори
Гранит О'грес преди 8 години
пепел от рози
122
2
 
6
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Ся, да се уточним... Начи... Девиците не са 77, ми са 72, и ги няма в Корана, ами си го измислят ония с чорлавите бради и ***, и има много такива, дето им вярват... На тая сигур не девици са и обещали, ами 72 *** карабини...
121
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До baihui...made in Africa
120
1
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до ЖенаЧервен ли искаш да е голфа ***???
119
1
 
3
 
! Отговори
- преди 8 години
до 124ей, пернишки, дай да са вземаме, в Дорадото у Перник шъ дойда навита! Само да видим кога не съм в цикъл или пък по-добре да съм в цикъл, че да не разбереш блага ли е не е ли блага ракийтъ, вий от Перник, държите на небити хурки! Ще дойда в рокля от мИсо. Направена от мариновани свински пържолки. Ууу, баш за следколедни пости! *** съ напрайм как си требе. Ех, размечтах се. Лека вечер.
118
1
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Червен ли треба да е???
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Права беше Кобилкина...
116
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
знайко, ни съм ядосана. Чиня се за пернишка булка, шги строша всичките. Само цвето на гоуфъ да ми хареса и са давам без бой!
115
0
 
3
 
! Отговори
- преди 8 години
124уффф, аз мИсо ни ям, гурме зеленчук ако ми сготвиш, да нийе размекнът *** раута да връши... идеален си!
114
1
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Жена е още тука!? Ядоса се....
113
1
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
124Къф цвят е гоуфъ?!
112
1
 
6
 
! Отговори
Гранит О'Грес преди 8 години
Обява: до жената с обявите. Имам гоуф с пернишка регистрация дживиджанка, вила още карабина в Шарков чифлик (имам връзки за Акт 15), носа на бой, щот съм як като Сизиф. Културен съм. Свиря на арфа. Мога да ти изкарам "Любов моя" на Софи Маринова. Имам изисквания в кухнята. Готвя аз и само гурме. А, к'во ше кажеш? дай тел и да се земем
111
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако имаше як тъпкач нямаше да стигнат до там нещата но с тоя нос трудна работа.