Хасна Аитбулахсен – първата жена камикадзе във Франция

Самовзривилата се в Сен Дени е братовчедка на Абделхамид Абауд
Обновена: 19 ное 2015 15:38 | 19 ное 2015 15:04,
210
Хасна Аитбулахсен – първата жена камикадзе във Франция
Снимка: Стопкадър iTele.fr

Джихадистката Хасна Аитбулахсен стана първата жена камикадзе във Франция. Тя е 26-годишна френска гражданка и е братовчедка на Абделхамид Абауд. Той се смята за координатора на атентатите в Париж от 13 ноември, който има двойно гражданство - белгийско и мароканско.

Хасна Аитбулахсен е била наскоро обсебена от джихада и е публикувала снимка (снимката в статията) в социалните мрежи на 11 юни с текст, написан с правописни грешки: "Скоро ще отида в Сирия", пише изданието dhnet.be.

Още по темата

Но там тя всъщност никога не е стъпвала. Била е замесена в трафик на наркотици и е била управител на фирма за недвижими имоти. Заподозряна е, че Абделхамид Абауд е бил настанен при нея.

Разследващите успели да открият скривалището на терористите тази сряда в Сен Дени, които планирали да извършат нови нападения срещу Франция. Свидетел разказва, че Хасна активирала жилетката си с експлозиви, докато снайперистите са стреляли в нейна посока. Очевидецът добавя, че са се разхвърчали части от човешко тяло и главата й на улицата.

В социалните мрежи Хасна Аитбулахсен не крие възхищението си към Хаят Бумедиен, която стана известна като вдовицата на Амеди Кулибали, отговорен за заложническата драма в магазин за кашерни храни в Париж.

По-късно е публикувала и нейна снимка, на която е с никаб, размахваща пистолет. В началото на септември е публикувала снимка, на която се виждат розови боксови ръкавици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
До запад......еецОчаквах мода да ми се натисика,изненадваш ме!
69
2
 
7
 
! Отговори
Деса Поетеса преди 8 години
И аз ако бях толкова грозна като тази, и аз щях да се гръмна!
68
2
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Обява: предлагам. Безконечна имунизация срещу скука и непредвидимост до гроб. Къде да го намеря?
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Но защо Франция ?!?Нали Франция наскоро призна Палестина,не трябва ли това да е похвално в очите на тези,които УЖ се борели за освобождение на арабските земи?Напротив ,тогава започнаха атентатите,това е МНОГО СТРАННО,но най-ясно се видя,че царят е гол когато Русия действително започна елиминирането на тези главорези и канибали наемни терористи и воя на медиите!
66
0
 
2
 
! Отговори
Костадинова преди 8 години
До ЗападноевропеецЛичи ти, мъка, мъка!!!
65
3
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Обява: търся красив, поне колкото мен, умен, поне колкото мен, с перспектива за развитие, поне колкото мен, но не в шкембе-областта, мъж, който има яка кауза, която си струва да подкрепя с присъствието си. Къде да го намеря?
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжете камикадзета ги чакат 40 девици при Алах, интересно тази какво я чака ? Литнала към Сирия но объркала посоката и се пръснала на парчета.
63
5
 
4
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До знайкоЗнайковци, марш в Сибир!
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Международният окулт обяви мюсулманството за новото"зелено чудовище"защото пречи на плановете за антихриста в Йерусалим,разбира се тази жена самоубийца е морално чудовище така както и ционистката армия избиваща хиляди невинни хора пр"самозащита",в случая обаче става дума за ислямски окултисти безмозъчни пионки,които само косвено подпомагат пъклените планове като разединяват мюсулманския свят с терора главно срещу мюсулмани.
61
1
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Исках да кажа западноевропейКи, че модера....ще вземе да ми се натиска
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
главата й изхвъркнала на улицата, така така
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да се победи международния тероризъм е необходимо връщане на международното право,което няма да стане на тази земя,ще го върне само Исус Христос когато се върне,всичките хаоси които виждаме са само производни на едно:плана за световно сататанситко правителство под антихриста,контролираните медии настръхнаха когато Русия действително започна елиминиране на терористите и Сирийската армия бе подпомогната.
58
4
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Аз подкарвам западноевропейци само...ръчкам ги яко
57
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа разбира се е causa perduta.Ето в Германия 87 годишна жена е осъдена на затвор защото поискала от съда доказателтва за Аушвиц и т.нар.холокост.В отговор тези,които би трябвало да направят това са цитирани с отговора"Безмислен е диалог с някой който не може да приеме фактите"и че не трябвало да се доказва"че земята е кръгла",ето това е "правосъдието" в Европа,падащо на кабалистичния ноахайдизъм.т.е.окулта.
56
17
 
5
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Русофили, кажете ми, колко хора карар Тръбан или Москвич? А колко хора гледат руски филми? А да, 50 -100 пенсионера от село. :-D
55
0
 
9
 
! Отговори
Балчо преди 8 години
До Анонимен 37Не са спали въобще службите. Всичко е с тяхно съдействие (или бездействие). В същото време за публикуван статус във Фейсбук, че няма повече да подстригваш във фризьорския си салон мюсюлмани, веднага те намират до часове и следва арест и бърза присъда. Същото е положението и у нас с телефонните измамници.
54
1
 
8
 
! Отговори
много грозна преди 8 години
Тази ако беше умна щеше не да се взриви а да се появи на улицата но не тип нинджа а без фереджето и да всее по голяма паника сред хората със грознотата си.Но поне това доказва твеърдението че мнооого грозно,ужасните плашила като това нещо на снимката са и много ***.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен е била девствена в лявото ухо.
52
2
 
1
 
! Отговори
- преди 8 години
53, недей пиле, всички знаем, че си го дърпаш редовно.
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днешните терористи на идил и самоубийствените арентати са уахабистки култ,под който се правят опити да се сложи целия мюсулмански свят=лъжа!Сирийската армия ,повечето мюсулмани са на ПЪРВАТА ЛИНИЯ за оцеляване на човешката цивилизация и води война от години срещу ционоуахабисткия тероризъм и план за унищожението и.