Сексуални посегателства в Кьолн на Нова година

Очевидци: Нападателите са вероятно араби или северноафриканци
Обновена: 5 яну 2016 08:47 | 5 яну 2016 08:44, Елка Василева
229
Сексуални посегателства в Кьолн на Нова година
Снимка: архив, Reuters

Серия от престъпления от сексуално естество са били извършени срещу жени в германския град Кьолн в нощта на Нова година, предаде Асошиейтед прес.

Германската полицията определи това като "напълно ново измерение на престъпността".

В нощта на Нова година са получени 60 оплаквания за сексуални посегателства срещу жени в Кьолн, в това число и едно за изнасилване.

Много от жените казали, че са станали обект на посегателствата в околностите на централната гара на града, която е близо до прочутата Кьолнска катедрала.

Според очевидци нападенията са били извършени от многочислена група, в която може би е имало до 1000 мъже, чийто външен вид навеждал на мисълта, че те може да са от арабски или северноафрикански произход.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
25
 
3
 
! Отговори
До до 112 преди 8 години
Трябва за децата си да се притесняваш ако националистическите партии спечелят в германия.Тогава за децата ти ще е наистина страшно.
100
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Търсили са баба Меркел - да си направят селфи с нея, да я поопипат тук-там..... Но понеже не са я намерили, са се задоволили с каквото има под ръка. Тази изкуфяла бабичка обрече Европа на провал. Сега няма да могат да ги изгонят никога тези гадни *** ! Но Меркелката си стои в палатите, с охрана, ходи с бронирани автомобили. КОЙ ГО ОТНАСЯ ?!? НИЕ, обикновените граждани ! И тя наистина заслужава да съди международен съд за геноцид срещу собствения и народ !!! СРАМ И ПОЗОР!!!
99
1
 
54
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
"Толерантността е последната добродетел на едно загиващо общество" - Аристотел
98
0
 
39
 
! Отговори
st.anger преди 8 години
интересно... къде са им жените на тези добри хора с толерантна и мирна религия? а? къде са им жените на тез добряци които търсят мир и добър живот за семействата си?
97
1
 
42
 
! Отговори
до 112 от Германия преди 8 години
Не сте прав. Аз и съпругата ми германка сме инженери и печелим добре. Ние и много други от средната класа тук се страхуваме най-вече за бъдещето на децата ни от пълзяшата ислямизация на Германия и Европа. Затова поддържаме АзГ - Алтернатива за Германия, партия която спечели на изборите 2015 12-14% в провинциите Саксония, Бранденбург и Тюрингия. Надяваме се и тази година да влезе убедително в местните парламенти на 3 други провинции. Движението Пегида също нараства.
96
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не грите са красиви хора...когато са в Африка. И арабите са добри... в собствените си страни. Нека си се върнат на местата, където природата им е отредила. Ние можем само да и.. помогнем.А ако не искат, то да им дадем свободата чрез работа! Arbeit mach frei!
95
0
 
35
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
До скоро "политически коректната" Пинокио-преса в Германия не съобщаваше подобни събития.Но този фрапиращ случай нямаше как да не отрази. А колко много по-малко известни случаи на арогантност, побоища, кражби, обиди към полицаии и др. от страна на "refugees" има от Септември насам в Германия, става само известно, ако човек чете сайтове като "Political Incorrectness" PI-news дот net.
94
51
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Германия(а и не само там)от бежанците се страхуват само нискообразованите,нискоинтелигентни индивиди които ги мързи да се образоват и искат да се наливат с бира по цял ден и да им плащат само за това,че са бели и с остригани глави.Те са и основния електорат на жалките националистически партийки.В нискообразованата бежанска маса виждат основен конкурент за работните си места като миячи,носачи и т.п.непрестижни професии.
93
0
 
38
 
! Отговори
men преди 8 години
под всички немски статии по темата коментарите са изключени! демокрация и свобода на словото. да живэ баба меца и кривоносите и етнически събратими.
92
0
 
21
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 8 години
Смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия.
91
0
 
23
 
! Отговори
Шиши Миши преди 8 години
Те ще ,,подкарат,, и баба Меркел амуджите...
90
1
 
6
 
! Отговори
хахахаха преди 8 години
До Анонименабе много хора искат,ама рашите не ви щат....искат ви само дърти зарадни прасета,да им слугувате и да ви покецват без пари... да
89
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ах, колко лошо било сега в Германия! Трала-ла. Само че всички искат в Германия! Никой не ще в Русия!
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ако с теб се саморазправибтакава банда само защото си с раница и им причичаш на пътуващ какво ще направиш?ще свикаш глутницата от пудели ли?Има си закони .Дори и алфапудела го научи.
87
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бил с раница значи е пътуващ?Без раница,значи е почиващ?Логика.Я се огледай наоколо и виж колко пътуващи ученици има.
86
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел,започвай да правиш кръгчета около катедралата и гарата,може да ти излезе късмета!Ти докара тази ***,сега е време да понесеш отговорността!
85
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На цялата тази "драма " с бежанците се вика стягане на електората.Все пак предстоят избори.Да живее Павлов!
84
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсурдната пропаганда от Говорит Москва е насочена към беззмозъчните същества.
83
0
 
25
 
! Отговори
до 95 преди 8 години
Много е възможно да е и така. Той май не беше разпознат от никого от записите на камерите и беше с раница (пътуващ?). Иначе - не знам дали почва да ви светва на всички, че единственият начин е да се създадат граждански отряди, които да се саморазправят с тези маймуни. И то в цяла Европа. Полицията няма да им направи нищо заради политическата коректност.
82
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спомняме си,само,че извършителя му беше аверче,българче и нищо не се е потулвало,хванаха си го..Аз си спомням и за убитото изнасилено момиче.Там извършителя също беше мазен бял българин.Престъпника си е престъпник.