Първи арестуван за сексуално нападение в Кьолн

Той е 26-годишен алжирец, настанен в дом за бежанци
63
Първи арестуван за сексуално нападение в Кьолн
Снимка: Reuters, архив

Властите в Германия са арестували 26-годишен алжирец, заподозрян за сексуално посегателство в Кьолн по време на уличните празненства в новогодишната нощ, предаде Асошиейтед прес. От градската прокуратура съобщиха днес, че неназованият кандидат за убежище е бил задържан в дом за бежанци в съседния град Керпен през уикенда.

Още по темата

Той е първият арестуван по обвинение в сексуално посегателство след серията нападения в Кьолн, предизвикали бурна реакция и дебати в Германия за интеграцията на новодошлите мигранти. Полицейското разследване по нашумелия случай се фокусира върху мигранти главно от Северна Африка.

Говорител на прокуратурата каза пред АП, че до момента оплаквания за сексуални атаки са подали 497 жени, включително и за три изнасилвания, през новогодишната нощ.

Властите в малкия германски град Борнхайм, недалеч от Кьолн, съобщиха днес, че ще отворят местния обществен плувен басейн за мъже, кандидати за убежище, след като мигрантите са преминали неформално обучение как е прието да се общува с жени в европейската страна, предаде Ройтерс.

Басейнът бе затворен за мъже бежанци миналата седмица, след като няколко жени се оплакаха от сексуален тормоз там.

"Отмяната на разпореждането не е резултат от медиен натиск, а идва след серия от интензивни разговори с бежанците как следва да третират жените с уважение", се казва в съобщението на местната община. /БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте го у Врачанския затвор тоя сега. Там нашите м.ургави сънародници светкавично ще намерят и употребят най-кафявата точка на кафявият бежанец.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само се питам ... сега, ато ги хванат тия харабетата, ще им разширяват ли отходната тръба в задния им двор, или не ??? Според мен е редно да им я наравят Ф-110 поне !?
29
0
 
7
 
! Отговори
Толерантност преди 8 години
Уважително и групово да ги уважават. Голямо колче в немски дупета им вкара Жмеркел. Меркел има ли деца? Знае ли що е семейство? Найн!!!
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахахахаха.....И каква война се води в Алжир?
27
4
 
1
 
! Отговори
мазепа преди 8 години
Толкова ли много е загорял, че чак налита на германки. Представям си ако беше в Украйна.
26
1
 
29
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Не знаех че в Алжир има война ! Сега хуманно го скопете , това ще е толерантно защото в Алжир щяха да го обесят ! Ама като знам тоз ЕС ...най много да се отърве с порицание !
25
1
 
20
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
А обяснено ли им е да не пикат в басеина и да не онанират на публични места?
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Психолозите и криминалистите знаят че сексуалното насилие не е от невежество и никога не е само сексуално. То произлиза от желанието да се покаже психическо надмощие над жертвата затова и възрастта и външността на жертвите нямат голямо значение за извършителя. Когато се включат културните и политически фактори в тази масова проява на сексуално насилие става страшно.
23
1
 
6
 
! Отговори
до 32 преди 8 години
Няма, защото не си търсил внимателно. Не само от Кьолн, има много записи на какви ли не извращения.
22
30
 
1
 
! Отговори
Morfin преди 8 години
Скучубрите преувиличават. Малко ме съмнява да е имало изблици на масови нападения и изнасилвания над жени на връх нова година на гарата в Кльон, случило се е нещо но не е чак толкова драматично колкото го описват скучубрите, една от тях споменаваше в интервю че имало група от 1000 черни и мюсулмани тръгнали да бият и изнасилват, аз не вярвам. Плюс това липсват доказателства, нито едно видео от въпросната вечер, нито от охранителни камери нито някой е снимал с телефон и т.н
21
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости на търкалета. Той има акъл да дойде от Афганистан до тука но не знаел как да се държи с жените че затова трябва да му се прави обучение
20
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Тялото"В Алжир няма войда. От какво бяга този, или по-точно към какво???"А в България има ли? Щото вече 2 милиона *** от България плъзнаха по Европа и Америка.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До задно-еврогеецНе ти пука, щото утре ще вкарат на някой спермата от някой на тия беженци при инвитро-само на ***,ди, та им е през оная работа,,,нормалните мьже и жени са против това, само на ман,,го, на г,ей, овете и на турците тук име през оная,,,,
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанците отново са в басейна. Баси, не мога да повярвам какви новини чета в последно време!
17
19
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До 21Ти явно си от троловете на джуджи. Ти явно подкрепяш Тройният съюз на злото - Русия, Иран и С.К. Ние нормалните хора подкрепяме ЕС и САЩ!
16
1
 
4
 
! Отговори
а преди 8 години
имах предвид 1 милиард евро
15
1
 
18
 
! Отговори
ааааааааааааа преди 8 години
бежанците щели да струват на Германия 1 милион евро ,ако бяха дали по 20 000 евро кеш на всяко живородено германско бебе ,а това са 1 милион немски бебета поне щяха да отидат за нещо смислено и да доведат до прираст и на икономика и на решаване на демогр.криза,а сега ги вземат и изсират някакви амуджи 1 милиард и ефекта е 0.00
14
1
 
14
 
! Отговори
за 20,западноевропее преди 8 години
Тролгеносен, аз бих ти спрял веднага парите поради непригодност за работата, за която си нает.
13
34
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Виждате ли, рубладжии? Германците се оправят с бежанците, а не като рашките, които нищо не могат да свършат!
12
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма начин да превиеш старо дърво. От пет годишни им набиват в главите, че жената е низшо същество, предмет, вещ за употреба. Че трябва да стои затворена вкъщи и да обслужва мъжа, защото е създадена единствено за удоволствието му. За тях жена навън е като загубено портмоне, а пък по бански - чиста проба уличница, която си плаче за ритуално групово изнасилване. Просто не знаете каква каша е в главите им. И това с поколения не може да се изчисти.