Алжирец изнасилил германка "по волята на Аллах"

Мъжът отрича, но ДНК пробите му говорят друго
15 фев 2016 07:57, Петя Славова
93
Алжирец изнасилил германка "по волята на Аллах"
Снимка: архив, Reuters
25-годишна германска студентка е била изнасилена от алжирски мигрант. По време на престъплението, извършено в странична и тъмна уличка на Хановер, той е крещял "Иншаллах – по волята на Аллах"“, съобщава британският "Дейли мейл", цитиран от в. "24 часа".
 
Алжирецът, чието първо име Реда, е било единствено разкрито от местната полиция, е обвинен, че е проследил младата жена, докато се е прибирала от нощен клуб в пет часа сутринта. След това той я е нападнал, пребил, изнасилил и накрая я е попитал дали ѝ е харесало.
Още по темата
 
Шокиращите детайли бяха разкрити по време на съдебния процес срещу 37-годишния бежанец от Алжир, който отрече да е извършил престъплението.
 
Прокуратурата обаче свързва взетите проби ДНК с него. Студентката, чието първо име е Лара, казва, че нападението е било най-лошият миг в живота ѝ.
 
"Той ме попита на развален немски дали мога да му отделя минута. Преди да реагирам, ме сграбчи за ръката и ме затегли към уличката. Имах лютив спрей, опитах се да го напръскам, но той ме хвана за ръката и го използва вместо това срещу мен", разказва жертвата. При опит да извика помощ, той е започнал да я бие, удряйки главата ѝ в земята, докато тя почти не губи съзнание.
 
По време на зверството той е викал "Иншаллах", което на арабски означава "По волята на Аллах".
 
"След като всичко свърши, това ме попита дали ми е харесало", казва студентката.
 
Тя е познала нападателя по време на процеса. Той пък отрече обвиненията. 
 
Това не е първият подобен случай. В новогодишната нощ в Кьолн имаше масово изнасилване на жени от мюсюлмани, което доведе до много протести на хората из Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А някои казват, че Ердоган ги изпраща. Даже самия той твърди това.
14
17
 
9
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Когато в морално деградиралата западна евр0па в която на мода са феминизма, х0мосексуализма, т0лерастията и т.н. и където на жените им е внушено, че могат да си правят каквото искат и няма нужда да спазват никакви "остарели" нравствени правила вкараш първобитни диваци резултата е нападения и изнасилвания. Диваците тълкуват моралната и сексуална разл0женост на западния тип жена като покана за изнасилване. Жените ще трябва да почнат да се ограничават или ги грози реална опасност.
13
0
 
17
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
АФД е отговорът.Алтернатива за Германия
12
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както виждате не е изнасилвал по собствена воля.
11
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, няма ли най-накрая да се намери един смел политик, който да изпрати армията срещу тия? И да ги наритат обратно в пустините от които са дошли!!! А и тоя на какво основание е там? В Алжир война няма!
10
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единственото решение е да екзекутирате тия животни на място без съд. Друго решение няма!
9
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важно е тол3растията да цъфти и връзва.
8
1
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейците, а и ние, не познават въобще положението в арабския(мюсюлманския) свят - там е пълно с такива безработни младежи, с фалшиво образование и с промити глави от някакъв агресивен ислям. За тях всичко за живота е написано в корана и се случва само по волята на Аллах. Понеже са и без средства, те не могат да си купят жени и тестостеронът определя поведението им. Затова са така манипулируеми - правят Арабски пролети, Ислямски Халифати или завладяват Европа като бежанци. Много са опасни!
7
2
 
104
 
! Отговори
x преди 8 години
Баба ви Меркел ще нанесе повече щети на Европа от Хитлер.
6
2
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В собствената му родина роднините на насилено момиче няма да го оставят жив и полицията няма да се намеси, но в Европа нали е демокрация, може и да го оправдаят с мотива "сексуален глад"... Знаят накъде да бягат всякакви такива двукраки ***!
5
1
 
69
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Тая *** пак малко безчинства, защото не си е стъпала на краката си! При над милион е нормално на ден да има по 500 000 изнасилвания! Затягайте границите, че след 1-2 месеца идат много повече милиони!
4
2
 
98
 
! Отговори
Аллах преди 8 години
Госпожо Меркел,подобни актове и далеееееч по-лоши очакват Вашия народ и другите народи приютили тези низши индивиди! Още не сте видели и 1 % от това,което Ви очаква!
3
44
 
21
 
! Отговори
демократ-либерал преди 8 години
Дали тоя не е платен от Кремъл-със сигурност Путин му е дал пари.Личи си дългата ръка на КГБ.
2
1
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бабо Меркел, честита ти интеграция на тия!
1
7
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А наш Баце заяви по телефона на Меркел, че е съгласен със самоубийствената й политика, само и само да не му спрат еврофондовете и днес ще откаже на Вишеградската четворка да се присъедини към разумните им действия за спиране на притока от такива ***.и.