Крумови закони в Донецк: Бойци пребиха до смърт наркодилър

Ще бъде заклан като куче, обещават му проруските сепаратисти
16 фев 2016 19:56,
389
Крумови закони в Донецк: Бойци пребиха до смърт наркодилър
Снимка: кадър Youtube

Видео в Youtube показва как проруски бойци в Украйна измъчват и бият наркодилър, за когото се смята, че вече е мъртъв.

Наказанието в стил "Ислямска държава" е извършено в близост до Донецк. Шокиращото видео стана набързо популярно. То показва как мъж се моли за живота си, докато е налаган с електрически кабели. Той е вързан към дървена греда.

Гърбът на мъжа е насинен и кървав, което навежда на мисълта, че е бил бит доста дълго време, преди да се снима видеото. Глас зад кадър обяснява, че мъжът е наркодилър.

"Спрете, моля ви! Ще ви кажа, каквото искате. Ще се обадя на друг наркодилър и той ще дойде заедно с наркотиците", вика мъжа. Това обаче не трогва бияча, който пита защо има телефон на други дилъри и продължава с боя.

Човекът, който снима видеото, обяснява, че не се нуждаят от съд, присъди, а единствено боят е това, от което имат нужда.

"Кълна се, казах ви всичко. Господи, не мога да издържа повече, искам да живея. Моля ви, моля ви", плаче битият.

"Наркодилъри, идвайте тук, моля ви! Имаме начин, по който ще се справим с вас. Заповядайте при нас и ще ви излекуваме", призовава биячът.

Проруските бойци обясняват, че мъжът ще бъде заклан като куче, след като даде информация за другите наркодилъри.

"Той си мисли, че ще имаме милост към него, но ние ще го убием", обяснява биячът.

Видеото завършва с обръщание на бияча: "Не крещи толкова, ще изплашиш хората наоколо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изгледах клипа. Отвратителни долни страсти и пълен руски дeбилизъм. Боже пази България от тази cгaн.
108
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оскотяването на хората в огромната казарма Русия е наследствено !
107
1
 
1
 
! Отговори
SS преди 8 години
До АнонименНикого не е убивал и на война даже не не ходил щото първата му жена е починала от ТУБ и не имало кой да му гледа децата тринки.И не прекалявайте с злобата вредно е за сърцето, а и за кармата.И никога не се е водил репресиран.
106
1
 
2
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
В донбаската война бойците и от двете страни масово ( и напълно разбираемо) използваха дрога. Много от тях станаха зависими. Кадировците си бяха зависими отпреди това. Цената толкова е паднала в Донбас, че е по-евтино да се дрогираш, отколкото да се напиеш.
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SSНе ставай наивен. По вероятно е дебелака с кабела да е наркодилъра и да налага момчето заради някаква кражба. Такива долни страсти може да проявява само напълно деградирал човек. Никога не вярвай на руснак, защото винаги лъже.
104
1
 
3
 
! Отговори
SS преди 8 години
До Анонимен 211Ами не е ли възможно да са обикновенни бащи чиито деца са пострадали от стоката на този пишман дилър.Цялата работа е в гледната точка, а трябва да бъде в морала защото много често гледната точка изкривява морала. Всеки в опит да постигне своето е склонен да пренебрегне морала.Да речем прочети в нета за отряд 731 в Япония и какво се случва след войната с него и ще коментираме.
103
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видяхте ли Обама какъв гaд е, вързал е безпомощното руско момче и го изтезава с жесток бой с кабели. Ей затова уважавам Путин, защото се бори срещу такива долни *** като Обама.
102
1
 
3
 
! Отговори
мазепа преди 8 години
Така е, когато си поискаш парите за доставка на дрогата на бойците.
101
0
 
0
 
! Отговори
Доss преди 8 години
Дано поне да сте успели да си върнете национализираните земи и не дойдат времена пак да се кооперираме в ТКЗСта
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SS 210Ей ти имаш същата автобиография като министър-председателя слънце БиБи.
99
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SSАко приемем твоята версия, че никой никого не иска да убие, значи това е обикновена разправия между наркодилъри. Между врочем отдавна се знае че така наречените опълченци са криминални елементи и нарочно освободени затворници от Русия, точната руска дума е гопници.
98
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 8 години
До Анонимен 208Пра дядо ми е ходил на 40 км пеша да го съдят, че неще да влиза в ТКЗСЕТО и накрая като не е склонил са го пребили след което той умира в милицията.Това обаче не означава, че трябва да си измислям всякакви глупости за да изкривя реалността.
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С геги с лопати с чукове верно можеш да умориш доста гадове, но си е *** и изморителна работа.Много по-изтънчено е да мориш гадове с цената на петрола и курса на долара.Направо си е изкуство.
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SSСигурно дядо ти е пребил доста хора след 9-ти септември с овчарската гега та си и такъв ревностен почитател. Може и с чукове като Лев Главинчев, или с криви лопати, или търнокопи.
95
4
 
5
 
! Отговори
До 195 преди 8 години
От руската тралалайка по-куха е само руската балалайка.Първо аплодираха малоумната варварска постъпка на алкохолизираните зелени човечета в Домбабве и я даваха за пример и у нас,след известно време някой се усети, че стават за смях и съжаление и веднага им смени опорната точка.Сега твърдим, че това видео е гнусна еврогейоамериканска пропаганда.Браво тралалайки, дрънкат си на вас като с балалайки.
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Aз пък кaзвaм,чеИ стигнахме до вечното руско "Дайте доказателства?". Защо друг не съм чул да задава този въпрос, освен Русия за всяко нещо което не и отърва?
93
2
 
2
 
! Отговори
SS преди 8 години
До Анонимен 198Извини ме но не съм толкова русофил колкото си мислиш, просто нещата трябва да се казват точно така както са и нито крачка в страни.А иначе да ме пребият казваш, съгласен съм да направим един експеримент с тебе.1 ти ще ме биеш с кабел докато не умра или докато ти се умориш, а после ако не съм умрял преди ти да си се уморил аз ще те бия 15 минути само да речем с овчарска гега.Така ще ти се изясни за какво говоря и без обиди ако обичате, едва ли и вие сте с интелигентност над 1
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наркодилърътне е нито човек, нито животно.щНе ни занимавайте.
91
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кандидата за генерален секретар на ООН Ирина Бокова, много и е харесал клипа и му е сложила един голям Лайк, палача с маската и е напомнил за духовната и нравствена красота на родния и баща. Обещала е тържествено, че ако стане генсек, ще въведе боя с кабели като задължителна мярка към тези които не се отнасят с нужното уважение към Русия и Путин.
90
6
 
6
 
! Отговори
Двойни стандарти преди 8 години
Това когато се прави в Саудитска Арабия или Иран - те са мюсюлмани деспоти, ако го направи пияният руснак - той е велик. Това са християнските ценности май - лъжи и манипулации.