Турция: Русия е извършила военно престъпление!

Обвинението е заради нападение срещу болница в Сирия
Обновена: 16 фев 2016 08:35 | 16 фев 2016 08:30, Елка Василева
321
Турция: Русия е извършила военно престъпление!
Снимка: Reuters

Турция обвини Русия, че е извършила "очевидно военно престъпление" в понеделник, след като две училища, болница и медицински център на "Лекари без граници" близо до турско-сирийската граница бяха ударени от ракети, при което загинаха десетки хора, предаде Ройтерс.

Клането стана в момент, когато сирийската армия, подкрепяна от руската авиация, засили офанзивата си срещу бунтовническата крепост Алепо и местни жители обвиниха Русия за ударите, отбелязва агенцията.

Анкара предупреди, че по-големи и по-сериозни последици ще станат неизбежни, ако Русия не прекрати незабавно подобни нападения, заяви турското външно министерство късно снощи.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
5
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До ТУРСКИ 146Няма такова нещо ВЕЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ!Ако като военен ти дадат заповед стреляй по цивилни ти си длъжен да НЕ СЕ ПОДЧИНИШ. Ако се подчиниш СИ ТОЛКОВА ВИНОВЕН КОЛКОТО И ТОЗИ ИЗДАЛ ЗАПОВЕДТА.Ако си ДЖИХАДИСТ ИЛИ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМИСТ подобни морални норми не те вълнуват. Колиш и бесиш и/или убиваш с камъни както повелява закона на шериата и толкоз
79
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А СЕГА ДЕ НА КОГО ДА ВЕРВАШ- ТИЯ ДНИ ПИСАХТЕ, ЧЕ РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ СА НАНЕСЛИ УДАР НАД КЕРВАН С 300 ТУРСКИ ДЖИХАДИСТИ , А ТО СЕ ОКАЗАЛО, ЧЕ СА БОЛНИЦИ И УЧИЛИЩА- ДЪЛИ СЕ ОБЪРКВАТ ЗАЩОТО ПЕТРОЛА Е ОКОЛО 28 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ, АКО СТАНЕ ПАК 70 ДОЛАРА СИГУРНО ЩЕ СЕ ВГЛЕЖДАТ ПО ДОБРЕ- ДАЛИ.
78
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 131Не бъркай системата от ЕЗЕРА на КАНАДА и ПОЛУПЛАНИНСКИЯ ТЕРЕН на ЗАПАД с абсолютно равното руско поле с 11 основни реки отичащи се в северния ледовит океан и пълно с торфови блата.Вземи си някоя Мапиа от наличните вече 5-6 доставчици в интернет и си направи Тур по блатата
77
0
 
10
 
! Отговори
ист преди 8 години
Не знам кой е извършил това жестоко престъпление. Това е най варварското убийство на деца и болни. Ще се разбере кой е варварина, а също и кой свали малайзийският самолет. За това сега по кротко.
76
2
 
5
 
! Отговори
до 132 Боби преди 8 години
Канадците явно имат "ЦАР НА ПЪТИЩАТА". Там условията са същите.
75
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе,джорналисти!Като пишете,поне си четете написаното.Болниците били ударени с РАКЕТИ,в БЛИЗОСТ до турската граница.А след това,"КЛАНЕТО стана в момент..."Последно,удар с ракета ли е,или клане.Ами,ако е изстреляна ракета от турска територия,или е удар на турската артилерия?Кой провери това?!Аха,казал го е Ердоган,големият "миролюбец",който през това време е избил многократно повече кюрди и на турска и на иракска територия.Но,щом прочетете,че лелка Зелка го е написала,ставя ясно.
74
4
 
2
 
! Отговори
БСПар Путинист преди 8 години
Подожди не множка , тавариш Путин, мьи будем сграчиваят для тебя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
73
2
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Пищят, защото им секна търговийката с терористите.. Вчера руснаците им избомбиха поредната доставка за ИД и сие..
72
4
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 130Пак се подхвана пътната мрежа между градовете.Ано Умни няма да споря по тоя въпрос само едно ще ти кажа: Ако имаш технологията да строиш пътища през торфови блата с които е пълна Русия само за половин година ще стане мултимилиардер и ще ти окичат титлата "ЦАР НА ПЪТИЩАТА"НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ТИ СЕ ПОДИГРАВАМ ГОВОРЯ НАПЪЛНО СЕРИОЗНО - Строежа на пътища в Русия - мисията почти НЕВЪЗМОЖНА.
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боби може да ми сравняваш каквото си искаш.Ходил съм и на трите места.От Одеса до Петербург ,от Истамбул до Диарбекиг и от София ,не до Лисабон,но до Мадрид.Не е като да не съм видял разликите с очите си.Достатъчно е само да видиш състоянието на пътната мрежа между градовете.Не ми говори за сравнение.
70
12
 
2
 
! Отговори
Боздоган преди 8 години
Досвидания Руссия!
69
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 116Хе хе хе дай източник на новината бре? Беларус устоя на Путин и не му позволи да си направи база в Беларус ти ми говориш за НАТО. Които поне 3 пъти се опитаха да свалят президента им и даже имаше кръвопролития.
68
1
 
7
 
! Отговори
едва ли преди 8 години
някой приема на сериозно Ердоган, то се вижда, че е с диагноза човека. Което не му пречи да е опасен, даже напротив, за съжаление :-/
67
3
 
7
 
! Отговори
До 118 преди 8 години
Ти си всичко това което обиждаш. Който кълне Русия не е българин и го чака смърт и вечни мъки. А на земята даже гроб няма да има и паметта за него ще бъде изтрита от България.
66
1
 
12
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Това е най-големия виц, който може да се измисли, Ердоган който избива стотици кюрди в Диарбекир /и в момента/ да обвинява Русия в престъпление ...то бива наглост, ама неговото минава всякакви граници ...
65
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Бог забавя. но не забравя. Идват краят на Турция.
64
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 117Новият завод в Вжешна е в близост до завода в Познан и е вторият производствен център на марката Volkswagen Лекотоварни автомобили в Полша. Заводът в Познан съществува от 20 години. От десет години там се произвежда Caddy и Transporter за пазарите по цял свят.
63
12
 
3
 
! Отговори
До 114 преди 8 години
Гаден лицемер си ти защото ззавиждаш и нямаш доблест да признаеш,че турците имат смелост да се опълчат на терористите от русия и то не на думи,а на дела.Тайничко им завиждаш нали,докато ти като чуеш само думата руснак и ти се появява жълто петно отзад.
62
1
 
16
 
! Отговори
УУУУУпппппсссссссссс преди 8 години
Много защитници има тук на Ердоганя и главорезите от ИД--много сте се загрижили за тях...Ами отивайте там да ги спасявате бе--нали сте много хуманни...И после си ги вземете в къщи--та да се радват на жените ви и на вас..
61
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 109Ако сравняваш Сибир с Анкара, Измир или Инстанбул да може и да са изостаналиАз ще сравня Диарбекир с Москва и Сант Петербург и ще получа същото сравнение с обратен знак