Западна Европа размаха пръст на Путин за Сирия

Всички са на мнение, че примиерието трябва да се закрепи
Обновена: 4 мар 2016 17:18 | 4 мар 2016 17:00,
315
Западна Европа размаха пръст на Путин за Сирия
Снимка: БТА

Лидерите на четирите най-големи страни в Западна Европа - Великобритания, Германия, Италия и Франция - казаха на руския президент Владимир Путин, че крехкото примирие в Сирия трябва да бъде използвано за осигуряване на траен мир без президента Башар Асад, съобщи говорителка на британския премиер Дейвид Камерън, цитиран от Ройтерс.

В телефонна конференция Камерън, германският канцлер Ангела Меркел, италианският премиер Матео Ренци, френският президент Франсоа Оланд и руският президент Владимир Путин изразиха общо мнение, че прекратяването на огъня трябва да се закрепи.

"Главното, на което европейските лидери наблегнаха пред Путин, бе удовлетворението им, че крехкото примирие засега се спазва", каза говорителката пред репортери в Лондон. "Ние трябва да използваме тази позитивна динамика с цел да се даде импулс на преговорите, за да можем да преминем от примирие към по-траен и устойчив мир чрез политически преход без Асад", добави тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се на малоумието на някой писачи .. големи разбирачи .. цената на петрола и т.н. ... ръководи света този който е най-силен /има най-силна армия/, а не охранени палячовци !
81
2
 
20
 
! Отговори
До 141 преди 8 години
Е, много си умен!Признавам.Сигурно вече трепериш от щастие, че сега САЩ и НАТО ще победят Русия, като изтрепат населението на Европа след размяна на ядрени удари.След тази "победа", руснаците ще си стоят в тяхната 1/5 от земното кълбо, където си имат всичко, американците ще си стоят отвъд океана, където си имат всичко, а ти и аз ще имаме възможност да летим без крила, защото ще сме вече дим, носен от вятъра.И няма да има шанс за руско иго в Европа, щото няма да я има.Аман от извратеняци.
80
1
 
10
 
! Отговори
Идомени преди 8 години
Идомени. Плачещи деца. Отчаяни родители. Сълзлив газ. Брутални полицаи. Цинична Европа!
79
1
 
20
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
ха,ха,ха, ...Размахали пръст ...т.н. западноевропейски лидери са последната дупка на кавала в случая ... никой не ги бръсне за лула тютюн ... така, че по-добре да си мълчат и да не стават за смях! Положението в Сирия се определя от В.В. и Обама, каквото решат това ще е ... либерастка Европа по-добре да се замисли как да спре бежанците вместо да си бута носа там където не и е мястото!
78
2
 
23
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Кой ще бъде президент на Сирия не зависи от арогантната говорителка на британския премиер Дейвид Камерън, а единствено ат сирийския народ!
77
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 132Ако ще и 40 $ за барел да е. Бюджета на Русия е планиран за 55$........:)) Ай ся яжте Миг-ове, ракети, бук, мук, върби и т.н. За десерт Армата;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
76
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес, във военната база на руснаците в Сирия, те са показали множество документални и материални доказателства, които показват, че Турция снабдява с оръжие и финансира ИГИЛ и Алкайда в Сирия.Руснаците са заловили критично важни документи и материални свидетелства.Всичко е снимано от множество кореспонденти.Хайде сега да видим, кой ще излъчи подробностите, които са показани...Който не ги излъчи, директно потвърждава ангажираност с действията на Турция.Да ги видим 4 ***, какво ще рамахат
75
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руската мечка е женска!
74
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция доказано откровено подкрепя ИД. Путин е като трън...
73
6
 
23
 
! Отговори
До 156 преди 8 години
Ти от централата на НАТО ли предаваш тези велики излияния?Ами премести се няколко стотин километра до Берлин и питай при Хитлер как им потанцува руската мечка. Поле мини по на юг и питай във франция пмнят ли как тя танцува на Наполеон, след това *** в Италия и питай дали помнят танците на мечката по времето на Суворов.После се върни до Турция и там питай дали са им харесали мечешките танци през 1878 г.Само на САЩ и англичаните още не им е танцувала руската мечка и може би им е време...
72
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТО вече е решило да прави руската мечка панаирджийска. Ще пее, танцува и ще показва номера за единият хляб и ще гази
71
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 154Петрола е 38.59, а не под 30... Оф, голям късмет е извадил Бокича с такъв електорат, но не и България...
70
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кукли на конци, пионки и клакьори на САЩ размахали пръст?!?Ми това е възможно само, ако кукловода им размърда конците...Поредната статия - бълвоч от западната пропаганда.САЩ яздят Европа както си поискат, а мижитурките, които я управляват уж проявяват воля и сила...Тия четиримата и менторът им -САЩ от няколко години имитират борба с ИГИЛ, като през това време обучават главорезите, финансират ги и ги направляват. И сега на кого се карат, за да има примирие - естествено на Путин, смешниците.
69
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Времето тече неумолимо. Петрола се е кротнал на под 30 $ за барел........Въпроса за фалита на Путин е не "дали" а "кога".....:))
68
0
 
12
 
! Отговори
Ноком преди 8 години
Тъй де, то и аз искам Европа без Камерън, германският канцлер Ангела Меркел, италианският премиер Матео Ренци, френският президент Франсоа Оланд и руският президент Владимир Путин,ама кой ли ме пита?Та и тези първите изтърсаци бамаО също не ги бръсне, но ги манипулира в опитите си да въздейства на последния.Всуе...
67
4
 
8
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Hhahaha!! Путин от размахан пръст не разбира бре!! Само от размахана тояга!
66
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин каза, че ще го премести в другия крачол.
65
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едни лидери махаха с пръст и сега едната им ръка е с 4 пръста.
64
5
 
13
 
! Отговори
VP преди 8 години
Хайде сега тук пишещите либерасти да посочат поне едно реално действие на т.н. западни лидери, с което те са спомогнали за мира в Сирия. Само ПР-мероприятия и приказки от рода "Дайте да дадем", това е западната политика. Като в онази прочута снимка, бай Иван работи сам в дупката и оправя аварията, а отгоре мениджърите с лъскавите чепици дават акъл. Само че на този бай Иван му е през ципа, какво му говорят парфюмираните лигльовци.
63
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
у кремъл явно са щатни гриммьори, и тем подобни професионали, понеже ми се струва че едни и същи хора се грижат за ленин и за путин. м/у другото чух една жена на пазара, че путин си гласял място в мавзолея до вл илич. бе, знае ли човек?!