Македонската полиция дири нашенката с лебеда

Историята за мъртвата птица обиколи медиите по света
9 мар 2016 20:27,
42
Македонската полиция дири нашенката с лебеда
Снимка: Наке Батев

Македонската полиция издирва българката, която извади лебед от Охридското езеро, съобщава френското радио Еurope 1, цитирано от "24 часа".

Още по темата

Българската туристка извадила лебеда от водата, за да се снима с него. След това го е оставила на брега, където птицата е умряла.

Жената е била част от туристическа група. За изненада на своите приятели тя влязла в езерото, за да издърпа лебеда на сушата и да си направи снимка.

Припомняме ви, че историята с българката се разигра на 4 март на Охридското езеро, а сцените с лебеда са запечатани от фотографа Наке Батев, който случайно успява да заснеме видяното.

По думите му жената първо хванала птицата за врата, а после и за крилото. Свидетелите били шокирани.

Жестокостта на българската туристка стигна и до английските медии.

Историята беше публикувана в "Sun" под заглавие: "Какво им става на хората? Сега лебед умря, след като туристка го извлече от езеро, за да си направи селфи".

Случката беше отразена и от "Daily Mail", а заглавието там е: "Лебедът, който умря заради снимка. Туристка уби птица като я извлече от езеро, за да може да позира с нея".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шашува работа!!тоя лебед сигурно е умрял от изсъхване, след като е бил извлечен на брега.аз виждам как лебедът се мъчи да се върне във водата, а жената го държи за крилото-сигурно му се е спукал апандиситът от дърпането!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубава работа ама.....
26
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяко зло за добро.Ако всичко в Европа беше нормално тази постъпка може би щеше да е осъдителна.Но когато милиони *** навлязоха в цивилизацията и разрушиха и опустошиха красива Европа да ревеш за някакъв македонски лебед е смешно.И накрая това е добре за нас,защото ония ще си кажат:абе вижте тия какво правят с лебедите,ловят ги за гушите снимат се с тях и ги захвърлят и то жените,явно там място за пришълци няма.
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И накрая тая мстий..ка си направи егати и селфито.Срам и позор...Голамата работа ама българска.
24
3
 
5
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
СВОБОДА ЗА КЮРДИТЕ СЛАВА НА КЮРДИСТАН . ДОЛУ ПОРОБИТЕЛЯ.
23
3
 
3
 
! Отговори
galya преди 8 години
Няма значение .... доказателства и т.н. достатъчен е само факта, че някаква Ненормалница си прави т.нар. "селфи" с птица, извадена от нея или дори да не я извадила, то ясно се вижда, че я дърпа .... нямам думи ... явно се е заблудила, че ще изглежда по-красива от лебеда, но уви!Жалко за птицата, а още повече жалко и "Дамата", "Жената" или подобието на Човешко същество!
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никъде няма доказателства че горкият лебед наистина е умрял.А може и това да е поредната македонска инсинуация за видиш ли ти лошите Българи,иначе моме така не се прави - защо да ти казват *** като живеш в града бъди малко по изобретателна вадиш две филйи хляб и лебедчето само си идва при теб, те македонците ги държат гладни.
21
2
 
21
 
! Отговори
Know how преди 8 години
Първо трябва да докажат че жената на снимката е българка и второ, че точно този лебед е умрял след селфи, трудна работа...
20
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубава работа ама Българска. Нямам думи пак се прочухме.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато Охрид стане Български полицаите няма да седат и да гледат а ще я хванат глобът и ще се разбере точно името и и дали е Българка !?А вие чакайте наследниците на Александър Македонски да ви освободят от Българското нашествие!!!
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тая *** *** ще разбия кратуната
17
6
 
14
 
! Отговори
+++ преди 8 години
И после разправяме каква хубава нация сме как чужденците идват напиват се и ни *** пък ние и без да пием се насираме достатъчно.
16
3
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Сигурно лебеда имал болно сърце и няма причинно-следствена връзка между това, че жената го е извлякла за гушата от езерото и смъртта му.. <<<Всяка прилика с действителни лица и събития НЕ е случайна>>>
15
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
затвор за тая ***!
14
10
 
15
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Да беше поне обяснено от какво е умрял лебедът. Понеже клеветят жената, че го е убила, което означава, че умишлено го е убила, не поради незнание. Така като гледам, няма данни за наранявания по лебеда. От страх едва ли е умрял. Нали има ветеринарни лекари. От 4 за 10 дена бяха длъжни да направят аутопсия и да кажат каква е причината за смъртта. На снимката се вижда че шената се снима с лебеда, което не е престъпление.
13
2
 
4
 
! Отговори
Тъй преди 8 години
Ами като си затвориха границата за клети бежанци, сега им се налага да ни занимават с пищисани лебеди и щурачки.
12
2
 
13
 
! Отговори
Да влезе убитият преди 8 години
Единственото валидно доказателство за убийство е наличието на труп. Нещо не се вижда такъв.
11
0
 
8
 
! Отговори
Признаха си преди 8 години
Най-накрая. Признаха, че не само македонките, но и албанките са българки. Следващия път като решат да отричат, ще им го напомним.
10
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради тая овца ни мразят и ни гледат с презрение в цяла Европа. Заслужава да отиде в затвора има късмет че е от държавата на мутрите.
9
6
 
18
 
! Отговори
stiling преди 8 години
То па тоя лебед да умре че са го извадили от водата! Айде стига! Те ако умираха така от изваждане на сушата само да не е останал и един лебед през вековете! Нещо болен ще е бил и така и така е щял да умре.