Моленбек и италианска тв – несъвместима комбинация

Екип на SkyTG24 беше нападнат по време на живо излъчване
4 апр 2016 16:30,
21
Моленбек и италианска тв – несъвместима комбинация
Снимка: кадър YouTube

Екип на италианският телевизионен канал SkyTG24 бе нападнат от неизвестни, докато предаваше на живо от квартал Моленбек на белгийската столица Брюксел, съобщиха от медията.

Джована Панкери разказва за безредиците в района и акцията в памет на жертвите на терористичните атаки в Брюксел от 22 март. В същото време към оператора се приближават двама неизвестни, които го блъскат.

Тогава в кадър влизат лицата на двама младежи. Екипът продължава да предава, но нападението се повтаря и това води до смяна на мястото, откъдето се излъчва.

Според журналистката хората в Моленбек не са харесали факта, че западна телевизия снима на мястото и това може да обясни агресията им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моленбек,пример за интеграция по западноевропейски.Не търпя повече никакви критични доклади на ЕС "комисии" за Ентеграция на шведите в България.Да погледнат първо в Моленбек който е под носа им.
16
2
 
32
 
! Отговори
Еврабия преди 8 години
Какво пък търси тази пикла в No-Go зона на Белгистан? Да напусне изконната територия на мюсюлманите и да плаща данъци, още много Хасановци ще растат в тези квартали.
15
1
 
18
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 8 години
Добре че не са онодили репортерката! Ама и това ще стсне някой ден.
14
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интеграция, какво да правиш. Новата рабтна ръка. Свежа кръв. Новите висококвалифицирани кадри: лекари, инжинери, ИТ, химици, физици, учители, адвокати и т.н. Както искат да ги наричат политиците, но това са изтървани хора. За тях няма интеграция, особено когато са толкова много и то накуп! Лицето на този келе.ш се вижда доста ясно. Полицията да си свърши работата, а парламента да прекара закони, които да наказват адекватно!
13
0
 
32
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Какво да се прави, глупостта преобладава....! Сами да си отгледат терористи....!!
12
0
 
28
 
! Отговори
88 преди 8 години
ако бях на мястото на оператора тия двама паляци щях да ги разхвърлям из този площад...
11
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честита интеграция. Да живее Боко.
10
1
 
52
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Е какво се оплакват тия репортери. Даже е странно, че не са ги изнасилили и убили. Все пак са неверници според корана. Това си е част от културата на мюсюлманите и трябва да бъде уважавана. Следващият път направо да заголват дупета и както каза кристалина, да се радваме на демографското подобрение
9
34
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От тези тв канали има много нахални. Ако са като нашите Господари на ефира означава, че екипа е виновен. Тези тв репортери нарушават правата на хората и неосъзнават, че го правят
8
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това трябва да са някои от толерантните и нерадикализирани елементи от определена религиозна общност
7
9
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
споко, само не си въобразявай, че си ги надминал по рационалност.
6
1
 
65
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Интегрирани изглеждат.......
5
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Споко няма проблем . Викате папата , той им измива крачетата и ги цунка . Така Западна Европа бори тероризма . Не били всички терористи , ама били почти всички .
4
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето с какво се напълниха *** брюкселски тикви- с цялата по.мия на близкия изток. Ще живеят като мишки в собствената си държава, докато разни май.муни си правят гавра с тях.
3
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Два тупаника на дребния пръдльo, обръщат му носа с дупките нагоре да събира дъждовна вода и всички са хепи. Да не забравят да го пратят и на бръснар, да го подстриже прилично.
2
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКВО ТЪРСИТЕ В ГЕТО С НАД 100 НАЦИОНАЛНОСТИ? ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ В ЕВРОПЕЙСКИ КВАРТАЛ? НЕ СТЕ В ЕВРОПЕЙСКИ КВАРТАЛ А НА ДЖИХАДИСКА ТЕРИТОРИЯ. НЯМАТЕ ПРАВО ДА СТЪПВАТЕ В ТОЗИ РАЙОН. ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ИМА ВЛАСТ НЕ СМЕЕ ДА ВЛЕЗНЕ В ТЕЗИ ГЕТА А ВИЕ КОИТО СТЕ НИКОИ СТЕ ВЛЕЗЛЕ! ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ГЕТА СЪЩЕСТВУВАТ ОТ 1960 Г. И ТАМ ПОЛИЦИЯ НИКОГА НЕ Е ВЛИЗАЛА. В ТЕЗИ ГЕТА БОМБИТЕ ЦЪКАТ ОТ НАД 50 ГОДИНИ. БАЩИТЕ НА БОМБАЖИЙТЕ БАЧКАХА КАТО РОБИ ЗА ДА ИЗГРАДЯТ НА МЪЛЗЕЛИВЦИТЕ ГРАДОВЕТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ!
1
4
 
83
 
! Отговори
:) преди 8 години
Да свикват западняците, ние с нашите *** ще се оправим, но те са обречени.