Ген. Румен Ралчев: Европа не може да спре бежанците!

"Сред нуждаещите се от помощ се имплантират и камикадзета"
8 апр 2016 14:22,
34
Ген. Румен Ралчев: Европа не може да спре бежанците!
Снимка: Архив Reuters

Бежанската вълна е опасност за България и Европа. Това е ясно, както и пълната неподготвеност на всички правителства в Европа. Още Бин Ладен пусна инструкция: "Ние ще ги бием с техните постижения". Сценарият е в ход. Естествено, има и сълзливи моменти - жени с деца. В голямата група има и хора, които наистина се нуждаят от помощ, но между тях се имплантират камикадзета. Това заяви в предаването "Сутрешен блок" на Bulgaria ON AIR ген. Румен Ралчев, експерт по сигурността.

Той говори за бежанската вълна, която залива Европа и коментира заплахата за сигурността ни.

"Европа се задъхва, това е ясно. Такова предизвикателство не е имало. Но има невъзможност да се реагира, защото се влиза в разрез с европейските ценности. Именно това нещо се използва от бежанците", коментира ген. Ралчев.

По думите му вече думата интеграция не се чува.

"Опитът показа, че тези хора не се интегрират и то от 50-те години на миналия век. Затварят се в собствени квартали, където нито полицията може да влиза спокойно, нито гражданите. Това са капсулирани общества, където е доста трудно да се проникне", допълни експертът.

На въпрос дали бежанците ще достигнат 30 млн. ген. Ралчев отговори: "За 2015 г. се дават 60 млн. мигранти в глобален мащаб - в голяма част те са от Азия и Африка. Пръскат ни малки капки от този голям водопад, който съществува. Защо са се насочили към Европа тези маси? На това трябва да си отговорим".

Според ген. Ралчев е смешно, че никой не може да преброи бежанците, а всяка държава иска просто да се освободи от тях.

"Гърците ще препратят една част от тези бежанци към нас. Лагерите ще изчезнат съвсем скоро, но тези хора са навсякъде. Те няма да чакат депортация, вече са плъзнали към границата. Това ще доведе до хаос от наша страна. Ние не сме в състояние да изправим войник до войник и да заградим цялата си територия, това е немислимо. Тук има намесени много интереси - преди всичко финансови. Това е един доходен бизнес, в който участват всички - престъпните групи, хора от КПП-та... Тези групи ще опитат да влязат в големите градове, най-вече в София. Софиянци се сблъскват постоянно с тези хора", прогнозира още Румен Ралчев.

Вижте целия разговор във видето на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
США С НАТО разбомбили разрушили и разграбили ихние страны и теперь европейцы мусульман должны за свой счт содержать , а США с НАТО как всегда моя хата скраю ))))))) А не отправить бы всех беженцев в США И ВЕЛИКОБРИТАНИЮ С ГЕРМАНИЕЙ )))))))
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Генерале,,,ти нали си виждал ,,,,шмайзер,,,....помниш ли....или...памперсите.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Генерале....язък ти за пагона....сигурно и другите са такива екземпляри......Нищо не става...
20
1
 
20
 
! Отговори
В преди 8 години
Защо Израел не е заплашен от бежанска вълна? Защото там има огради и граничари които стрелят Нацията е стегната,мобилизирана и се справя чудесно с морето от мюсулмани около тях. Това е пътя и за Южна Европа и България
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този ли е онзи, масона? Ако да - какво се е разприказвал, да обясни защо са направили тази схема с бежанците
18
2
 
19
 
! Отговори
S преди 8 години
За интеграция и дума не може да става. Всеки един от тези е потенциален терорист. Кой нормален човек ще пусне детето си на училище ако има от тези? Те са несъвместими с белите хора. Или те, или ние.
17
0
 
21
 
! Отговори
мтк преди 8 години
Отиваш на Екскурзия в Дубай, Бахрейн, ОАЕ, даваш пари, харчиш там пари, наемш стая, турист си, обаче нарушиш ли тяхните мюсюлмански закони, гориш. Тук влизат, с бурки, живеят си както те си знаят според религията и даже сме длъжни да се съобразяваме с тях. Меркел искам да я видя, да си вземе само 2ма 3ма и да си ги покани у тях. 1 седмица незнам дали ще издържи и ще ги изгони. Да даде пример, колко е толерантна, ама не отстрани, а наистина.
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо водеща икономикчески страна, една от най-демократичните не иска да приема имигранти от Сирия, Афганистан, Ирак и тн.?Някой задал ли си е въпроса. Могат да се натоваря на кораби и да ги пуснем в САЩ, Канада, огромни територии, от къща до къща километри разстояние. Свободна площ много. Да отиват там, да им построят бараки и да почват да се развиват. Какво имат да правят в пренаселена Европа.
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мирослав 13Много си прав, Европа ще се събуди скоро...от гърмежите на следващите атентати
14
0
 
35
 
! Отговори
лесно и просто преди 8 години
Спиране на социалната издръжка, депортиране и миниране на границите.Кандидатстване със Зелена карта за страните от Европа. НПОтата извън закона.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 15Очевидни са напразните опити да пилешкият ти мозък да сътвори нещо оригинално.
12
1
 
8
 
! Отговори
Фатмак преди 8 години
Къв генерал е тоя, бе? Като го изгониха от УБО-то беше майор.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9Нелепите опити за иронизиране, припознавайки се като "герой" от поста ми, както и списването на текст само с големи букви, говори за сериозни дефицити в стуктората на личноста ти, която е в процес на рухване.Все пак благодаря за комплимента. Мога да те диспансеризирам безплатно.
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да са ни честити новите културни придобивки хора...май в другия съюз е било по-добре
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A "толерантните" журналисти продължават да лъжат и зомбират хората ! Но ще дойде ред да плащат с главите си !
8
0
 
23
 
! Отговори
таласъмче преди 8 години
всички които говорят за невъзможност да се спре нашествието с някаква обреченост в интонацията не са и за редник .разжалване и съд за измяна на всеки негодник
7
12
 
6
 
! Отговори
психиатър преди 8 години
Зеления пигмент с който боядисват чорапите на военните е слабо токсичен. Но, при продължителна употреба се просмуква в организма и се наслагва в мозъчната тъкан. Предизвиква перманентен ейскептизъм /бягство от действителноста/, както и халюцинации с апокалиптични визуализации.Основната цел на терористите е предизвикването на страх и паника. Ако другаря генерал не се е сдухал от зелените си чорапи, единсвеното друго оправдание за брътвежине му е, че им е ятак.
6
0
 
1
 
! Отговори
MultiQrup преди 8 години
Horata otivat v London - imat si tam ofshorni firmi s mnogo pari i drugi aktivi.....
5
11
 
0
 
! Отговори
Ибн Ал Манафуи преди 8 години
Не се опъвайте много много...
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради парите са се насочили всички знаем отговорът.Социалната система на онези държави е такава,че само като произвеждат деца могат да си живеят без да работят.Нищо друго не им трябва.Останалата работа вършат разни адвокати и НПО-та на които основната им цел е такива хора да съществуват в огромни количества за да могат да печелят пари от тях. Всичко е само и заради кинти това е толкоз просто и логично.